10.11.2012

PIKKUKARHU JA KAVERIT

Perjantai aamuna päiväkoti järjesti aamupalan isänpäivän kunniaksi, ja pikku Eppu sekä isä lähtivät kahvittelemaan sekä syömään lasten itse leipomia keksejä. Niitä he olivat leiponeet viikolla, ja mies olikin vinkannut hoitotädeille, että voisitteko leipoa vähän enemmän kun viimeksi, sillä Eppunen vetäisi sen tekemänsä keksin suuhunsa ennen kuin pääsimme maistamaan. ;)
Aamupalalla oli tarjoiltu sämpylää kahvin kanssa, josta poika ei ollut kovin kiinnostunut, mutta hän oli pyytänyt hyvin ujosti keksiä. Muut isät olivat ilmeisesti vähän jännittäviä. Mukaansa isukit saivat vielä kuoren, jossa oli lapsen tekemä kortti, mutta sitä ei saa avata kuin vasta sunnuntaina. Meidän utelias isä yritti kurkkia kuoreen, mutta takavarikoin sen ja piilotimme kortin Epun kanssa samaan paikkaan lahjan kanssa.

Näissä kuvissa pikkumies on lähdössä aamulla isukin kanssa päiväkotiin. Päällä pojalla on Danafaen neonvärinen huppari, sekä Monkee Genesin pillifarkut. Ulkokuvissa on Mini Rodinin takki sekä Cossin pipo, sekä Barbapapa käsineet, joita poika rakastaa.
Kahdella muulla kuvassa olevalla pojalla on päällään erittäin laadukkaat ja säänkestävät karvatakit. ;)







9 kommenttia:

  1. Voi kääk miten tyylikäs pieni poika näissä alimmissa kuvissa ! :) Kaikki on niin söpöi: kengät, farkut, pipo.... ! Takki ja hanskatkin ihan ylinageita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani! Voiko tyylikkäämpää enään olla, ihana :) !

      Poista
  2. Onpas söötti huppari. Eppu hurjan suloisena kuten aina!

    VastaaPoista
  3. Eppu on kyllä ihana! Ja niin tyylikäs nuori miehenalku :)

    VastaaPoista
  4. Ihana Eppu ja ihania vaatteita, jälleen kerran.

    VastaaPoista
  5. Söpö tuo huppari, tosi ihana <3 Ja mun kamu on niin komeena muutenkin. :)

    VastaaPoista
  6. Tyylikäs Eppu!
    Ja söpösiä nuo koirat! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanista kommenteistanne! :) ♥

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)