8.11.2012

Winter brights

Nyt alkaa olla jo niin hämärää, että hyvien kuvien ottaminen iltaisin sisällä tuntuu ihan mahdottomalta. Yritin nyt kuitenkin laittaa muutaman räpsyn vaatteista, jotka ovat kaikki aika uusia, ja jotain muuta kun niitä päiväkotivaatteita.
Kuvassa loistava keltainen neuletakki saapui H&M:n Unicef kampanjasta yhdessä karhulakin ja yhden t-paidan kanssa. Emme ole vielä tuota keltaista neuletta käyttäneet, mutta lupaan laittaa siitä pian muutaman kuvan myös käytössä.
Farkut ovat I dig denim -merkkiset, ja ne tilasin pojalle jokin aika sitten Oiidesign.se nettikaupasta. Malli on Soho chinos raw ja se onkin nyt vähän väljempi malli, chinos tyyppinen kuten jo nimikin kertoo. Nämä ovatkin hauskat päällä monien "pillifarkkujen" jälkeen, täytyy laittaa myös näistä farkuista tänne kunnon kuvia käytössä. :)
Tuo kuvan ruskea parkatakki on tilattu H&M:lta, josta meille onkin kesän ja syksyn aikana tullut vaikka mitä. Ihastuin tuon takin kuviin H&M:n nettikaupan kuvissa ja tilasin sen jo jokin aika sitten meille. Ja pitää nyt tässä vielä kehua noita H&M:n parkatakkeja. Meillä on ollut välikautena yksi ohuempi vastaava, jota on käytetty tosi paljon, joten tässä olisi nyt sitten uusi talviversio siitä. Myös Sari bloggasi tästä samaisesta parkatakista jokin aika sitten täällä. :)

Lopuksi vielä maininta, että Ticket pipo arvonta on päättynyt tiistaina, ja yritän laskea arvat sekä julkistaa pipojen voittajat mahdollisimman pian! :) Kiitos kaikille runsaasta osallistumisesta! Myös muita kivoja arvontoja on tulossa lähiaikoina, joten "Stay tuned!" :)

New winter brights

Uusi Unicef malliston neuletakki 

kuva: I dig denim / Oiidesign.se

kuva: I dig denim / Oiidesign.se
kuva: H&M

17 kommenttia:

  1. Tuo takki on vaan niin ihana!
    Meille tuli muuten nuo samat farkut kun voitin ne IDD:ltä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tosi hyvä takki ja ei ollut mikään kallis! :)
      Lucky you!!!! :D

      Poista
  2. Ihania vaatteita! Mä katselin kanssa tuota takkia ja mietin millä syyllä sen voisi tilata. Me kun ei oikeesti tarvittais enää yhtään takkia talveen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei mekään, tää takki oli sellainen heräteostos. :) Toi H&M on aika paha kun sinne verkkokauppaan eksyy.. ;)

      Poista
  3. Meiltä löytyy myös H&M parkatakki, sinisenä. Ja tuota keltaista neuletakkia myös katselin, mutta jätin tilaamatta, olisi ollut kyllä ihanan aurinkoinen lisä vaatekaappiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sininen oli kans tosi tosi nätti!
      Nyt kyllä mekin kaivataan lisää keltaista kun on niin pimeää!:)

      Poista
  4. Ihanan keltainen tuo neuletakki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi kiva ja pirteä, saa nähdä miten käy, nyppyyntyykö helposti kun hintakin oli kuitenkin aika edullinen. Noh, onneksi ne nypyt saa helposti pois. :)

      Poista
  5. Kuinkahan monta takkia teiltä löytyy? hihi. Onneksi meillä noita keltaisia neuleita kolme, kun en raaskinut palauttaa.. vähän hävettää..

    Mäkin tarttisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pari vaan. ;)
      Voit myydä sen isomman koon sit mulle sen jälkeen kun se on pieni teille! :D

      Poista
  6. Tosi kiva toi takki! Ehkä sitä hypistelinkin jo liikkeesä, en ole ihan varma! Ja keltainen neule on ihastuttava myös, hilkulla oli ettei lähtenyt meillekkin mukaan. Mutta sain kuin sainkin jätettyä ne rekkiin. Puin lapsille ennen paljon enemmän farkkuja kuin nykyisin, tarttuu kai niihinkin tämä äidin pukeutumisfilosofia. Eli legginsit jalkaan ja menoksi ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, näitä oli myös myymälöissä, itsekin sen sieltä bongasin ennen kuin tilasin.:)
      Täytyy sanoa, että niin kyllä meilläkin nykyään on enemmän leggarit käytössä (pk:ssa jne) mutta sitten kun ollaan kotona ja käydään jossain niin laitetaan farkkuja, hianostellaan ;-D

      Poista
  7. Superihana parkatakki! Olisipa noita pienemmässä koossa ja tytöille niin pääsisi meillekin ihan varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää takki kyllä kävis ihan hyvin tytöillekin, koska on ihan unisex malli. :) Mutta koot tosiaan lähtee 92cm ylöspäin.

      Poista
  8. Toi keltanen neuletakki on ihana! Oisin Patrikille ottanut, mutta olin taas hidas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihana! Tätä hitautta on ollut täälläkin päin lähiaikoina, monta kivaa juttua mennyt ihan ohi. :D

      Poista
  9. Neuletakki on tosi ihana, mäkin jäin ilman sillon, kun tuli, mutta sattumalta törmäsin pari päivää sitten siihen selaillessa verkkokauppaa ja pakko oli nyt tilata;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)