20.1.2012

Uusia Duploja ja haalariasiaa...

Koska Duplot ovat meillä nyt HIP! POP! ja MUST! ostimme Eppuselle jättimäisen Duplo Zoo setin, josta onkin riittänyt puuhaa moneksi illaksi. Mukana on siis paljon Duplo eläimiä, sekä aika hienot rakennelmat jokaiselle eläimelle aitaukseksi. Näistä myös pikkumies osaa tehdä omanlaisiaan rakennelmia. Itse huomasimme tämän vähän liian myöhään, mutta muille vinkiksi, että ainakin meidän lähi Citymarketissa oli monet isot Duplo-paketit alennettu -30%, ja mukana oli mm. tämä iso setti. Luulin, että Duploja ei koskaan saa alennuksella, mutta näköjään olin väärässä. Hieman kutkuttelisi käydä hakemassa joku toinenkin setti, vaikka jemmaan... ;)
Eppu ja isä rakentelevat paljon Duploilla, ja luulen, että isukki vaan odottelee sitä, kun voidaan siirtyä hieman vaativimpiin teknisiin Legoihin. Onneksi siihen on vielä aikaa, koska voin vain kuvitella kuinka inhottava niiden pieniä osia on keräillä lattioilta. Duplot sentään saa siivottua kasaan suht helposti.

Sain myös itseäni niskasta kiinni ja kunnostauduin valittamisessa. Nimittäin Cupcaken talvihaalarin irtoileva huppu (kuva tämän postauksen lopussa) alkoi risomaan niin paljon, että tein puvusta reklamaation. Aluksi hupun napit piti vain korjata, mutta sitten sainkin viestin, että korjaaminen ei onnistu, ja vaihtoehtoina on pitää viallinen haalari ja ottaa lahjakortti 50%:lle hinnasta tai sitten palauttaa koko haalari valmistajalle. Koska haalaria ei ole tuon vian takia tullut käytettyä alunperinkään, niin en tietenkään halunnut pitää viallista haalaria nytkään. Nyt sitten menemme yhden ainoan (HUI!;) haalarin turvin lopputalven. Mutta ainakin tähän asti olemme pärjänneet vallan mainiosti. Tässä vaiheessa vuotta en voi enää mitenkään perustella toisen haalarin ostamista, varsinkaan kun se ei enää mahtuisi ensi talvena, ja sitä paitsi olen ollut todella tyytyväinen Popin haalariimme. Se on loistava, ja ainakin tämän talven perusteella voin lämpimästi suositella muillekin Popin haalareita.:)  

P.S. Huomasin ,että taas uusi lukija liittynyt joukkoon! Tervetuloa!=)


P.S.S. Ja vielä on pari päivää aikaa osallistua ihanaan arvontaan! TÄÄLLÄ! :)












"Jaa onko tuolla alla muka joku haalarikin?" ;)

16 kommenttia:

  1. Meillä poika on myös innostunut Duploista. Mä katslin Citymarketista myös aleduploja, mutta tämän muuton keskelle niitä ei voinut mitenkään perusteella.

    Kurjaa toi Cupcaken haalarijuttu. Fiksua, jos pystyt olemaan ostamatta toista haalaria. Mä muistelen, että tytöillä on tämän ikäisenä ollut vain yhdet haalarit talvessa ja on pärjätty päiväkodissakin... pojan kanssa on vähän revennyt tämä vaatepuoli...

    VastaaPoista
  2. - M -: Ja en ihmettele, niitä ihan mukava rakennella itsekin pojan seurana.=) Toi -30% ale oli mun mielestä aika hyvä, varsinkin noissa isommissa se oli jo ihan tuntuva ale.

    Joo, eniten ehkä harmittaa, kun ostin tietenkin siihen "Kupkakeen" kaikki mätsäävät asusteet jne. :( Ihan rupesin miettimään, että menisköhän ensi talvikin yhdellä haalarilla, mutta ihan vähän kutkuttelisi ensi talveksi vielä eräs VDT, jota kävin sun blogissakin ihastelemassa... :)

    VastaaPoista
  3. Duplot ovat olleet meilläkin mlemmilla lapsilla pop. :) Meidänkin cittarissa olivat legot ja duplot -30%. Ihan vähän tekisi mieli ostaa nedille juurikin tuo eläintarha tai siten se sairaala setti. Meillä on aika paljon duploja, mutta noita neiti tykkää rakennella.

    Se meidän cupcaken haalari on myös ollut ihan fiasko. Mähän kerroin jo siitä hupusta mutta vähän aikaa sitten huomasin että ne saumat ovat hajoamassa. Ne teippaukset kuultavat päällyskankaan läpi ja muutamasta kohdasta se kangas on jo lähes kulunut puhki. Eli teippaukset hankaavat jotenkin sitä kangasta. Haalari on ollut nyt vasta noin 15 kertaa päällä joten risoo. Tiedän että on reklamaation paikka, mutta meillä on vaan toisena haalarina Pomp de Lux ja se on aika ohut. Tarvitaan siis tätä paksumpaakin. Enkä usko että enää saadaan muualta. Po.pilta kyselin, mutta ei ollut enää jäljellä kuin ihan isoja tai sitten pieniä kokoja. :( No onneksi tätä talvea ei ole enää niin paljon jäljellä...

    Ensi talvena meille tulee kaikille Po.pin setit, se on varmaa. :)

    VastaaPoista
  4. Liikkis Eppunen raitapyjamassaan! :-)
    Meilläkin tykättiin silloin aikanaan Duploista tosi paljon, mutta sitten tyttö alkoi jo himoitsemaan pikkulegoja.

    Nuo reklamaatiot kyllä harmittavat, itselläkin muutama kokemus ticketin kanssa. Minä olen muuten huomannut, että vaikka ulkovaatteita on muitakin, niin yleensä vain yhtä pukua tulee käytettyä oikein "koko rahan edestä". Joten uskoisin teidän kyllä pärjäävän yhdelläkin.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Joo Duplot on suosikkeja täälläkin! Erityisesti Autot-sarjan, mutta seuraavaksi parhaat juurikin nuo eläimet. Ihanaa kun mummolasta löytyi iso pahvilaatikollinen vanhoja duploja. Erilaisia sirkuseläimiä ja ukkeleita, tuli niin omat lapsuusmuistot mieleen :)
    Niin ja mekin popitetaan popin ulkovaatteita!

    VastaaPoista
  6. Sirkku: Hih, juuri tuota sairaala-settiä kans katselin cittarista ja mietin että pitäiskö hamstrata joksikin lahjaksi se jemmaan. Tuo zoo on ihan huippu, Eppu tykkää leikkiä myös niillä eläimillä pelkästään, eli suosittelen!!!=)

    Voithan palauttaa sen haalarin sitten kun tulee vähän lämpimämpää, ei sen haalarin takuu lopu siihen, että lumet sulaa. Mulla on jossain sellainen taulukko, jossa on sellaiset ajat, kuinka kauan minkäkin vaatteen pitää kestää kuluttajasuojalain mukaan ns. normalissa käytössä. En nyt löydä sitä tähän hätään, mutta kyse on ihan vuosista.
    Meillä oli vk-haalari Popin, joka oli myös ihan PARAS ja nyt tämä talvihaalari on vaan vahvistanut käsityksiä. Jopa mies on kehunut Popin ulkovaatteita meillä, joten niiden täytyy olla hyvät. :)

    VastaaPoista
  7. -Jassu-: Kiitos =) Tää on meidän suosikkikotiasu.
    Pääset sitten keräilemään pikkuosia? ;)
    Rekalamaatiot harmittavat, ja tuntuu välillä, että koko ajan pitäisi olla valittamassa jostain. Meillä on ollut välillä ihan uskomattoman huonoa tuuria monien ns. laatuvaatteiden kanssa. :/
    Ihanaa viikonloppua myös sinne!=)

    Minttu: Oijoi, mä tiedän, että meillä tykättäisiin myös Autot-sarjasta. Voi mikä löytö! Vanhat Duplot on ihan parhaita. ♥ Olin ihan onnellinen kun onnistuin yhdeltä kirppikseltä löytämään muutamia vanhoja Duplo ukkeleita, kun ne ovat ihan erinäköisiä kuin nämä uudet. Muistaakohan kukaan enää, kun Duploissa oli joskus muinoin niitä "ihmiseläimiä"?=)

    Popista; Mitä enemmän meillä tulee huonoja kokemuksia muista merkeistä, sitä paremmilta nuo Popin ulkovaatteet tuntuvat. :)

    VastaaPoista
  8. Meillä on se sama Cupcaken haalari ja se on ollut päällä tasan kolme kertaa kun se huppu ei pysy ollenkaan. Tänään sitten huomasin että kun vähän nostelin poikaa niin Ticketin baby baggiessä on kyllä tosi lyhyet hihat, että en tiedä pärjätäänkö vain sillä lopputalvi.. Tekis kyllä mieli reklamoida Cuppiksesta..

    Duplot on ihania. Me saatiin mun vanhoilta hoitolapsilta ihan jättimäinen laatikollinen n. 10v vanhoja duploja niin jotenkin tuntuu ettei niitä tarttis ostaa lisää, mutta juurikin noi isot paketit kiinnostais ja varsinkin ne Autot.

    Suomenojan Kodin1:ssä on kaikki lelut ja pelit -50%. Paljon oli duploja vielä jäljellä tänään illalla (mut vain yksi paketti Autot-sarjaa, pikkulegoja enemmänkin). Ostin sieltä yhden Brion junaradan ja aika paljon kaikkea muutakin kun oli niin halpaa. :)

    VastaaPoista
  9. emmi: Eikö ole todella raivostuttavaa! Juuri tuon takia meillä se jäi myös käyttämätä, vaikka muuten ihan kiva haalari olikin.:( Ei vaan oikeasti jaksa sitä nepparisirkusta. Itse oli kyllä ihan tyytyväinen, että sain sen nyt edes palautettua.
    Oi, teilläkin vanhoja Duploja.. ne on ihania.:) Luulenpa, että nyt mulle tulee huomenna reissu Kodin ykköseen, meillä on myös keräilyssä tuo Brion junarata..:) Kiitos vinkistä! ♥

    VastaaPoista
  10. Kaikissa Anttiloissa on varmaan tällä hetkellä legot alessa, meilläpäin ainakin oli vielä paljon noita auto ja muita duploja. Kandeehan niitä ostaa jemmaan kun kerrankin alella saa. Ne ihmiseläin-duplot on luultavasti fabuland-sarjaa. Osa niistä on nykyään kai aika suosittuja keräilykohteita legofaneille.

    SannaS

    VastaaPoista
  11. SannaS: No juuri noin mietin, että ihan yvin voisi jemmata vaikka synttärilahjaksi tuollaisen ison paketin, koska nehän ei vanhene, ja ovat normihintaisina ainakin mun mielestä aika kalliita.
    Piti ihan googlettaa tuo fabuland, ja niitähän ne ovat!=) Juuri noita oli silloin kun mä olin pieni, ja mietittiin tässä yhtenä iltana miehen kanssa, että mitäköhän ne mahtavat olla. Noista ja muista suosikeista voisi melkein tehdä oman postauksen, ovat jotenkin tosi liikuttavia. =)

    VastaaPoista
  12. Legoja ei varmaan voi olla liikaa. Meillä on lapsille kertynyt jo lähes sängynaluslaatikollinen duploja, mutta nyt kun vinkkasit tekisi mieli mennä meidän lähinpään citymarkettiin katsomaan josko sielläkin olisivat alessa. Voisi synttärilahjaksi ostaa pakkauksen :) Pikkulegot ei sitten äidin näkökulmasta niin ihania olekaan, koska niitä löytyy joka paikasta ja imuroidessa kolisee takuuvarmasti.

    VastaaPoista
  13. Nanna: No minä kans mietin tuota synttärilahjaa. Se nyt ainakin olisi sellainen "varma nakki", ja olisinpas kerrankin ajoissa.=) Mä voin kuvitella sieluni silmin itseni konttaamassa ympäri sohvanaluksia Eppusen pikkulegojen perässä. :D Nytkin jo iltaisin kalastellaan noita Duploja, kun kerätään ne aina ennen nukkumaanmenoa omiin laatikkoihinsa.

    VastaaPoista
  14. Meilläkin toi ihana ruuruhaalari jemmassa..
    Mukavaa viikonloppua!

    Riikka

    VastaaPoista
  15. Meilläkin on kuopuksella vain yksi talvihaalari ja sillä ollaan pärjätty tosi hyvin. Se on muuten popin haalari ja on kyllä ihan paras. Vk-haalarikin oli popia mutta ei se enää keväällä mene joten uusi isompi hankinnassa, niin tyytyväinen olen kyllä ollut popin laatuun :)
    Mie muistan ne vanhat legoukot jotka on niitä eläimiä, nyt ei tuu nimi mieleen, mutta ne on tosi ihania. Kirpparilta olen joitakin löytänyt.

    VastaaPoista
  16. Riikka: Se on ihana haalari!=) Mukavaa viikonloppua myös sinne!:)

    Heidi: Meillä oli myös vk-haalari Popilta, ja se oli ihan ykkönen. Nyt vähän harmittaakin, kun jemmassa odottaa "väärän merkkinen" haalari kevättä.. mutta ehkä taas syksyksi ostan Popin vk-haalarin. :)
    Mä olen yrittänyt kans katsastella niitä, mutta ylipäätään tuntuu olevan tosi vähän Legoja tarjolla kirppareilla. Taitavat olla haluttua tavaraa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)