21.9.2012

PLAYTRAY for STOKKE Tripp Trapp

Meillä on nyt kuukauden ajan ollut testattavana Stokken Tripp Trapp -tuoliin sopiva Playtray. Playtray on tarjotin, joka sopii ruokailuun, leikkiin ja piirtämiseen. Sen asentaminen Tripp Trapp tuoliin on todella yksinkertaista, jopa minä onnistuin siinä, mutta vielä helpompi se on pitää puhtaana. Meillä on tämän Playtrayn myötä siivousurakka ruokailun jälkeen vähentynyt huomattavasti, koska tarjotin on niin helppo pyyhkäistä puhtaaksi, ja lisäksi reunat pitävät ruoantähteet pöydällä. Muutenkin tuon Playtrayn kanssa on tosi helppo ruokailla, koska siinä pöytä on tosi lähellä pikku ruokailijaa. Ja meillä on joskus nautittu aamupalaakin niin, että koko tuoli ja pöytä on käännetty telkkaria ja niitä ihania piirrettyjä kohti. ;) Mutta eniten Playtray on kyllä helpottanut tätä perus arkea, kun sotkut pysyvät hyvin tuossa tarjottimella ja me vanhemmat olemme päässeet pöydän ja Tripp Trapp -tuolin siivoamisesta eroon. Sen kun pyyhkäisee tarjottimen puhtaaksi reunoja myöten. Myös tuolilla keikkuva poika pysyy siinä jotenkin paremmin kun pöytä on edessä. :) Playtray on nyt ollut meillä päivittäisessä käytössä, ja sitä on helppo kehua, koska se on oikeasti tosi hyvä lisä Tripp Trapp tuolille. Ja käydessäni maanantaina New Yorkissa MoMA storessa Sohossa, myös siellä oli esillä Stokken Tripp Trapp Playtrayn kanssa, joten ei mikään turha keksintö. :)

Löytyykö teiltä Playtray tarjotinta? Kiinnostaisiko teitä lukijoita tähän liittyvä arvonta vähän myöhemmin..? ;) 


22 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy sama tuoli :) Tosin ilman tuota kätevää tarjotinta. Onneksi keittiön pöytä on uusimista vailla niin ei haittaa vaikka joutuisi joskus taltalla siivoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Stokken Tripp Trapp on kyllä ihan ykkönen, sitä en vaihtais pois. Nyt tää tarjotin vielä vähän helpottaa elämää. :)

   Poista
 2. Näyttääpä kätevältä! Meillä olisi syöttötuolin hankinta vielä edessä, kun myin aikoinaan esikoisen syöttiksen pois. Täytyypä pitää silloin mielessä tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Stokken Tripp Trapp on ihan paras syöttötuoli, en ole kertaakaan katunut sen ostamista ja se on todella pitkäikäinen tuoli, ja tosi monikäyttöinen. Plus että jos haluat senkin myydä joskus pois, niin sen saa vielä myytyäkin kohtuulliseen hintaan, eli säilyttää arvonsa. :)

   Poista
 3. Mä oon kai ihan outo, kun minusta tuo tuntuu hassulle käyttää isolle lapselle. -toisaalta hajoilen joskus sotkuun, mutta nuo muksut ovat alkaneet syödä pöydän ääressä tavallisesti istuen tai polvillaan siinä 1,5vee ikäisinä. Minusta tuntuu, että isot vain keikkuisivat syöttötuolissa, enkä ehtisi sitä vahtia.
  En toki tuomitse tarjottimen käyttöä !!! En vaan osaa nähdä sitä meillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan ihan makuasia, sama kun noiden rattaiden kanssa, että minkä ikäisenä niissä "saa" vielä istua. :) E. kyllä osaa syödä myös pöydän ääressä, mutta mun mielestä se polvillaan olo ei ole hyvä ruokailuasento, joten Tripp Trapp -tuolista ei meillä luovuta vielä pitkään aikaan, ja mun mielestä ehtii siinä pöydän ääressä sitten istua koko loppuelämänsä. :)

   Poista
  2. Niinpä, kaikilla on omat tapansa ja sehän on ihan ok. :)

   Poista
  3. Joo, se on vähän niin, että mikä kelläkin toimii parhaiten. :)

   Poista
 4. Niin joo tuohan toimii hyvin jos ei enää voi käyttää vauvan istuinta tuolissa. Meillä 1,5v on vielä niin hoikka että on vauvan istuin niin pysyy hyvin tuolissa ja ruokapöytä näyttää olevan samalla tasolla kun tuo pöytä... mutta toimii varmasti sitten kun kasvetaan vauvan istuimesta ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kans lisäosa ja "kutistaja" aiemmin tuossa tuolissa, mutta ne piti ottaa pois kun alkoi käydä ahtaaksi. Toi pöytäosa kyllä helpottaa elämää ihanasti kun se on niin nopsa putsata. Nyt myös näin ystävän luona, että tuohon Tripp Trapp tuoliin oli tullut sellainen "New born set" eli ihan vauvaosa tuoliin, jolloin tuolin sen käyttöön jo ihan pienelle. :)

   Poista
 5. Kyllä kiinnostaa arvonta :)
  Tuo tarjotin olisi varmasti meillä toimiva juttu. Sellainen pöytään kiinnitettävä alusta meillä on, mutta eihän se pysy paikoillaan ja sotkua tuntuu olevan enemmän sen kanssa kuin ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, koska arvonta on sitten tulossa!:)
   Mä olen kans miettinyt sellaista pöytään kiinnitettävää alustaa, mutta nyt ei tarvitakaan kun on tuo tarjotin. :) Ehkä sellainen sitten myöhemmin(?) :)

   Poista
 6. Arvonta kiinnostaa!!
  Meillä on pojalla tripp trapp ja nyt aivan yllättäen meille on tulossa toinenkin samanlainen tuoli. Pitäisi vain saada sille oma käyttäjä, mutta saapa nähdä tuleeko koskaan... ;)
  Itse tykkään Tripp Trappista siinä mielessä, että se on aika siro ja silti tukeva. Tosin meidän poika alkoi heti alusta asti nousemaan seisomaan jalkalaudalle ja yritti sitten siitä kiivetä pöydälle. Niinpä jouduimme poistamaan koko toisen laudan. Tuoli voi kuitenkin olla hyvin pitkäikäinen. Siskoni 9-vuotias poika istuu edelleen omassaan!

  Noita kuvia katsellessa kiinnitti huomiota tiikeripaita. Onko teillä värit säilyneet hyvinä? Ainakin kuvassa näyttävät tosi kirkkailta. Meillä tuntuu, että parissa pesussa värit ovat jo vähän kulahtaneet ja mietinkin pitäisikö reklamoida... :/

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hyvä, koska arvonta on tulossa!:)
   Toivottavasti saatte toisenkin tuolin käyttöön!;)
   Meillä on kans esitetty vaikka minkälaisia sirkustemppuja tuon tuolin kanssa, ja koskaan se ei ole keikannut tai pettänyt, pointsit siis kotiin. Toivon kans, että meilläkin tuo on pitkään käytössä, sehän ontodella muunneltava.

   On säilyneet värit tiikerissä tosi hyvin, ja ihmettelenkin, koska käytän vielä kaikki vaatteet kuivurissa.:) Ja kun olen kuullut, että muillakin on tuosta ja muistakin MR:n kuosipaidoista värit haalistuneet, en tiedä miksei meillä ole käynyt niin. Ainoa joka on selvästi kuluneempi, on se viime kevään merirosvopaita, mutta siinäkin lähinnä eniten se pesunukka "vaivana". :) Kannattaa reklamoida, koska tuo paita ei ole ihan halvimmasta päästä, joten olettaisi sen kestävän normaalissa käytössä. :)

   Poista
 7. Arvonta olis kiva! Varsinkin, jos onnetar suosisi :D

  VastaaPoista
 8. kiva oli lukea tästä tarjottimesta. nyt rupeankin googlettelemaan mistä noita saa, sillä minä tahdon TAHDON tuon tarjottimen meille :)

  VastaaPoista
 9. ei tainnut äsköinen kommenttini tulla :(

  oli kiva lukea tästä sillä olen miettinyt onko tämä hyvä. nyt täytyy googletella mistä näitä siis saa :)

  VastaaPoista
 10. Meille tuli eilen postissa juuri tuo valkoinen Playtray. Tuntuu jo nyt ihan huipputuotteelta meille! Keittiön pöytä on nimittäin ihan liian pieni meille kahdelle ja yli puoleen väliin kurkottavalle 11kk pojallemme ;) Valkoiseen päädyimme värjäytymisvaroituksista huolimatta, koska keittiön pöytämmekin on valkoinen. Millaisia kokemuksia teillä on värjäytymisestä? Onko tarjotinta syytä suojata jollakin, vai riittääkö pyyhkiminen samantien? Poika suttaa vielä aika paljon, kun sormiruokailua vielä harjoitellaan ja ruokaan tutustuminen puristelemalla ja sottaamalla on arkipäivää..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)