17.11.2011

Ulkopuvut ghettossa ;)

Hrrr.. nyt alkaakin olla sen verran vilpoisa varsinkin iltaisin, että on jo vaikea päättää pitäisikö päälle vetäistä välikausi- vai talvikamppeet. Molempi parempi. Aamulla lähdimme siis välikausivaatevuorauksessa ja iltaulkoilulle nappasin kaapista yhden talvipuvuista. Itseäni vaivaa totaalikyllästyminen välikausipukuihin, joita on tässä katseltu nyt päivittäin ja kiva olisi saada uutta ulkovaatetta ylle. Muuten en kyllä kaipaa kylmempiä ilmoja, nyt on juuri mukava ulkoilusää. Tietysti noiden talvivaatteiden pukeminen on ehkä hiukan helpompaa kun alle ei vielä tarvitse pakata koko arsenaalia välivaatetta. Suutuin myös meidän välikausinauhakengille, joihin en ole edelleenkään saanut hankittua uusia lyhyempiä nauhoja ja nappasin eräät siistimmiksi tarkoitetut kengät Eppuselle jalkaan. En nyt saanut noista kengistä kovin hyvää kuvaa, mutta täytyy kertoa, että ne ovat ystäväni löytö Skopunktenista ja ne ovat loistavat kauppakengät talveksi, ja niissä on todellakin hinta-laatu-suhde kohdallaan. Nyt ne kävivät myös vähän puistoilemassa. Kenkien merkki "Dude" hieman nauratti meitä väsyneitä äitejä puistossa, johon oli vielä maalattu isoja ja rumia tageja. Mitäs me täällä ghettossa.. ehe-hee.. :D
Nappasin myös yhden huonon kuvan tästä meidän yhdestä talvipuvuista, joka pääsi ensimmäisenä testaukseen. Kyseessä on siis tuo Cupcaken mustaharmaa tähtihaalari, jonka ostin vähän heräteostoksena jossain hetkellisessä mielenhäiriössä. En ollut vielä eilenkään ihan varma pidänkö koko puvun ulkonäöstä, mutta nyt muutaman kerran sitä katseltuani tulin siihen tulokseen, että se on ihan kiva. Mustat hanskat ovat vielä hakusessa. Talvikengätkin löytyivät ja ne ovat Timberlandin kokomustat "monot," jotka menevät loistavasti ainakin tämän puvun kanssa. Kuvissa näkyy myös meidän tulevan talven lempipipo, joka löytyi Polarn O. Pyretilta. Loistavan siitä tekee minusta söpön ulkonäön lisäksi nuo nauhat, joten nyt taaperoinen joutuukin pitämään pipon päässä, eikä voi viskoa sitä alinomaan mäkeen. Muutenkin tykkäsin haalarin laadusta, mutta miinuksena täytyy mainita se, että hupun napit eivät millään meinaa pysyä kiinni ja huppu napsahtaa irti hieman liian helposti. Saapa nähdä meneekö tähän hermot jossain vaiheessa. Miehellä meni jo yhdellä pukeutumiskerralla. Haalarin koko on 86cm, ja ainakin vielä se on tosi reilu, kuten kuvasta näkee. Materiaali oli mukavan "notkea", ja haalari oli helppo pukea päälle kahden vetoketjun ansiosta. Lisäksi puvun väri sopii ihanasti likaiseen autoon. ;)


P.S. Voisiko joku suositella mistä löytyisi hyvät mustat tai harmaat talvihanskat, joissa olisi vetoketju pukemista helpottamaan? :)






8 kommenttia:

  1. Samaa vaateongelmaa pähkitty tääläkin...kerrospukeutuminenkin alkaa jo rassata. Pienin siirtyi ohuimpaan toppaa tällä viikolla, helpottaa kun ei tarvii ylim. kerroksia väliin. Eskari kulkee ticketin fleecellisessä rubberissa ja koululainen popin pitkässä parka-takissa, johon lisättiin kyllä jo vuori sisään. Lämmittää kivasti takapuoltakin, kun housuinahan tietenkin farkut...ulkohousut menee jalkaan vasta kun talvi oikeasti saapuu...

    ...saapuis jo, edes vähän lunta ja pikkupakkasta. Olis kuivaa ja valoisampaa :)

    VastaaPoista
  2. vetoketjulliset rukkaset ei välttis oo kovin lämpöset :( meillä on lämpösimmiksi osoittautuneet lennet, niissä ei ole vetoketjua ja hinta on melkein ilmainen, jotain 10e luokkaa :o mutta niissä on muistaakseni teddyvillavuori niin tarkenee sitten pakkasilla. ihan loskakelin rukkaset ne ei kyllä ole

    VastaaPoista
  3. Ootko kurkannut reiman minitecit?Niissä on ainakin vetoketju. Meillä on kanssa lämpöisimmiksi osoittautuneet rasavilit ja elsa pitkäset, rasavilejä on ainakin täysmustina (ei kylläkään vetpketjua mutta mun mielestä helppo pukea). Tosi kiva tuo cupcake!

    VastaaPoista
  4. Monet hanskat saa lämpimäksi kun käyttää välilapasta.
    Monesti kylmät kädet tulee juuri siitä että ensin käsi hikoaa märäksi ja sitten kylmettyy. Kun lyö kuorihanskan alle ohuen villalapaset tai fleecelapsen, siirtyy se kosteus pois iholta, toimii ainakin meidän lapsilla. Pakkashanskoiksi suosittelen toki kunnon nahkarukkasia.

    HC:llä on myös ollut vastaavia vetskarihanskoja kuin Reiman Minitecit, saa mm. Prismoista ja Tarjoustaloista. Oma kokemukseni että ovat vielä paremmat kuin nuo Reiman vastaavat sekä edullisemmat. Sinne alle kun laittaa vaikka Po.pin ohuen neulelapasen, on varmasti aika lämminkin ennen tulipalopakkasia.

    VastaaPoista
  5. Itse ostin Stadiumista Everestin mustat hanskat tytölle. Käyttökokemusta ei tosin vielä ole, mutta siellä oli kyllä monenlaista mallia niistä, myös vetoketjullista. Vinkkinä vaan, jos sattuu Stadium olemaan lähistöllä. :)

    VastaaPoista
  6. Rasavilit meilläkin osoittautuneet parhaiksi ja minusta niitä saa ihan kokomustina. Ne on helppo pukea käteen, ainakin meillä pikkumies hermostuu ulkona noihin vetoketjuihin, eikä niitä meinaa kylmällä ilmalla itsekään saada enää kiinni, kun hanskoissa vähänkin lunta.
    Suloinen tuo tähtipuku!

    VastaaPoista
  7. Yo Eppunen! Dudet on kyllä hienot ja todellakin ghetto uskottavat B=) Cupcake on toosi söpö, mutta ehkä vähän syö juuri ansaittua ghetto uskottavuutta ;)
    heh.. no joo.. oli mulla ihan asiaakin :)
    Meillä on tummanharmaat vetskaritopparukkaset Jonathan merkkiset Jesperistä. Ainakin lämpimän oloiset, käyttökokemusta kun näistä ei vielä ole...Jotenkin kanssa tuo vetskari houkutteli, kun päivittäin noita spagettipeukkuja koittaa hanskaan sulloa :)

    VastaaPoista
  8. Ida-Antonia: Sitä lunta täällkin odotellaan! :) Eilen oli kyllä jo hiekkalaatikko jäässä, ja iltaisin tiet ovat olleet jäiset ja liukkaat. Ehkö huomenna tulee lunta..? ;)

    Zallaah: Voi ei, onko näin? Minua houkuttelee nuo vetskat koska vk-hanskoissa ne vetskalliset oli niin helppo pukea. Lennen vk-housuje maillä on ollutkin ja ainakin ne ovat olleet ihan loistavat. Mistähän noita Lennen hanskoja saa?

    Sini: Itseasiassa en ole vielä kurkannut, mutta mietin kyllä niitä. Onkohan niissä ihan mustia vai ovatko aina haalarien väreissä?

    Anana: Nahkarukkaset talveksi ovat ostolistalla myös. :) Onko vinkkejä mitkä olisi parhaat?
    Noita HC:n hanskoja pyörittelin sinisinä, koska näyttivät hyviltä ja helposti puettavilta, mutta en siten vielä ostanut kun "lähikaupassa" niitä ei ollut mustina.

    Anonyymi. Stadiumin olen unohtanut kokonaan! Se pitää myös tsekata ehdottomasti! :) Sieltä nimittäin löysin huippuhyvät fleecehousutkin Eppuselle.

    *riikka*: Muistatko kuka myy Rasavillin hanskoja? Mustat pitäisi todellakin saada. Tuosta vetskaritoive todellakin vain taidottomien pukijoiden takia, mutta käyttökokemuksia meillä ei vielä ole.. että käyköhän sitten juuri noin talvella..? :)

    Anna: YO Anna! :) Eikö meidän tähtipuku olekaan ghettouskottava? ;-D Sepä se.. veltto spakettipeukalo on meillä nimittäin hukassa ainakin kaksi kertaa päivässä kun epätoivoinen ja hikeä valuva äiti tai isä yrittää saada lapsukaiselle hanskoja käteen. :D En sitten tiedä ovatko muuten paras ratkaisu, kun käyttökokemuksia meillä ei ole kuin vk-hanskoista, mutta ainakin yhdet vetskalliset olisi hyvä löytää. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)