2.10.2012

Syksyn AW12 kauneimmat kirjoneuleet

Nyt syksyn tullen kauppojen hyllyt ovat täyttyneet mitä ihanimmista kuvio- ja kirjoneuleista. Neuleista postasin jo kerran aiemminkin täällä, mutta koska neuleet ovat nyt tosi iso juttu, tässä vielä vähän lisää syksyn neulesatoa.
 Melkein jokaisesta lastenmallistosta löytyy nyt joku upea kirjoneule tai fairisle -tyyppinen neulepusero tai neuletakki. Myös azteekikuvioita sekä missonityyppisiä neuleita on näkynyt paljon. Neuleiden ulkonäkö saa olla hieman "chunky" ja ne voivat näyttää mummon itse tekemältä. Tässä muutamia ihania poimintoja syksyn kirjavista lämmittäjistä.


Gudrun og Gudrun

Gudrun og Gudrun

Lindex

Tommy Hilfiger

Mini Boden

Next boys

Next girls

Gant

Gudrun og Gudrun



Ej Sikke Lej






14 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo ensimmäinen!

    VastaaPoista
  2. Oi että, nuo Gudrun og Gudrun -merkkiset on kaikki täydellisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aivan superihania. Löysin niitä tosi monta muutakin kivaa, mutta piti laittaa vähän muitakin merkkejä. :)

      Poista
  3. Neuleet on pistäneet silmään täälläkin... Olen vaan niin huono niitä lapsilla käyttämään, tosin kumpikin on tänä syksynä ulkoillut useampaan kertaan neuleessa, joten ehkä äitikin kehittyy?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja sitten ne vielä pitää muistaa ottaa sieltä kaapista. Tai ainakin minä helposti nappaan aina sen lähimmän takin. :-) Mutta toppaliivinkin kanssa tuollainen menisi helposti, ja ehkä vielä ilmankin hetken nyt kun on ollut aika lämmintä. :)

      Poista
  4. Mitä lähemmäs syksy tulee sitä enemmän katseet kääntyy neuleisiin. Meillä joulupukilla lapsille on perinteisesti ollut useampikin neulottu juttu, joten jännityksellä jään odottamaan onko tontut saaneet näistä vaikutteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wautsi, ihania tonttuja liikkuu teilläpäin. :) Voi kun olisi sellaisia tonttuja, jotka tekisi meillekin tällaisen. :)

      Poista
  5. Mini Bodenit ihania, pitäiskö tehdä tilaus?

    VastaaPoista
  6. Oi tuo eka neule, aivan ihana!
    Samoin Bodenin neule sytytti. Nyt neule ostoksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, se oli munkin suosikki.:) Boden on aina varma, sieltä kyllä löytyy yhtä ja toista ihanaa joka kerta. :)

      Poista
  7. Voihan kettu! Mä oon aivan myyty tolle Ej Sikke Lejn kettuneuleelle. Se on pyörinyt koko päivän päässäni. Sopis niin meidän kuopukselle, joka on sellainenkin "ketunpoika" ;) Tiedätkö saako niitä Suomesta jostakin? Joillain tanskalaisilla sivuilla kävin. Siellä oli sama liivinäkin! Mä toki heti katsoin myös sillä silmällä, että itsekin vois tehdä, jos vaan olis sitä aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin supersöpö! :)))) Nyt täytyy sanoa, että en ole ihan varma, mutta voin selvittää. :) Mä olen jotenkin aina ajatellut Ej Sikke Lej merkkiä vaan trikoovaatteiden valmistajana, joten tää oli sellainen ihana yllätysherkku mallistossa. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)