4.10.2012

Hell's Kitchen Flea market NY

Käväisin parin viikon takaisella Nykin matkallani eräänä aamuna todella pikaisen kierroksen Hell's Kitchenin Flea marketilla. Tuo kaikkien tuntema second hand market sijaitsee ulkona kadulla, jossa myyjät myyvät tavaraa suoraan pienistä kojuistaan. Tuo second hand market on kyllä aika suosittu, ja myös monet suunnittelijat käyvät siellä hakemassa ideoita. (Huomasin nimittäin, että en ollut ainoa marketilla pyörinyt vaatesuunnittelija tuona aamuna.) 
Kaikenlaista tavaraa ja vaatetta oli tarjolla, mutta eniten ehkä koruja, vaatteita ja sisustustavaraa sekä astioita. Myös muutamia designer laukkuja sekä vaatteita tuli vastaan, kuten yksi aivan upea Missonin toppi, mutta en uskaltanut edes kysyä mikä sen hinta mahtoi olla. Muuten kyllä hinnat olivat todella kohtuullisia, jos vaikka vertaa suomalaisiin kirpputoreihin, ja tuolla Nykissä tuota vanhaa, hyväkuntoista ja ihanaa tavaraa tuntuu olevan vielä aika runsaasti tarjolla. 

Pääasiassa myynnissä olevat vaatteet ja tavarat olivat aikuisille, mutta eräällä vaatekauppialla oli rekki täynnä aivan ihania pieniä lasten vintage nahkatakkeja. Tämän lisäksi bongasin eräästä kojusta vanhan lasten pöytä- ja tuolisetin, joka oli todella hauskan ja erikoisen näköinen. Siitä onkin kuva tuossa alempana.
Itse en tehnyt mitään suuria ostoksia, mutta muutaman jutun kuitenkin ostin. Eppusen huoneeseen löysin vanhan automainosjulisteen tauluksi ja toiselta kauppiaalta löysin ystävälleni tuparilahjaksi 1920-luvulta peräisin olevan Coca Cola mainoksen. Lisäksi ostin muutamia vanhoja valokuvia, joita ajattelin laittaa kehyksiin kotiin, ja itselleni löysin vielä pienen hopeisen rintaneulan eräältä korukauppiaalta. 

Tässä alla vielä muutamia kuvia Hell's Kitchenistä.

PS. Lupaan julkistaa Playtray arvonnan voittajan pian. :) 















12 kommenttia:

  1. Ihana postaus, kiitos!:) Tuo autojuliste on megamagee, sopii E.n huoneeseen varmasti mainiosti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä :) Autojuliste oli hyvä löytö, luulen että uusi omistajakin on tyytyväinen ;)

      Poista
  2. haluun tonne!!! IHANIA KUVIA ja huomiseen!

    VastaaPoista
  3. Ollaan pojan kanssa pikapyrähdyksellä koneella ja arvatenkin automies rakastui julisteeseen. Tosin tuolitkin ois tahtonut, kun rakastaa yli kaiken kirahvia tai kihheä niinkuin poika itse sanoisi. Mutta siis tuolta varmasti tekee ihania löytöjä! Noissa vanhoissa valokuvissakin vain on sitä jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ja ostinkin ton toiselle automiehelle :D
      Meillä Eppu tykkää yleensä NOOOrsuista mutta oli noi aika hauskat :)

      Mä olen ihan hulluna vanhoihin valokuviin.. jotenkin hauska miettiä että ketähän niissä on jne.. :)

      Poista
  4. Kiva postaus taas ja hyvät löydöt! :)

    VastaaPoista
  5. Miten mä en oo koskaan facebookissa edes huomannut et sä pidät blogia! :O Täällä yksi lukija siis lisää :) Törmäsin sun kuvaan toisen bloggarin postauksessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve kaveri!:D
      En mä ole sinne hirveästi näitä postaillut, muutenkin olen vähän laiska fb:n käyttäjä.. :)
      Voih.. ja mä toivoin että kukaan ei tunnistais mua siitä, se kuva ei meinaan ollut meikäläisestä mikään maailman parhain otos.. :-D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)