1.10.2012

ME & I blogiyhteistyö ja hyväntekeväisyys

Sain mukavan kutsun Me&I :lta bloggaritapahtumaan, joka pidettiin sunnuntaina Tampereella. Tilaisuudessa esiteltiin Me&I:n uusi bloggarimallisto, johon tuotteita on ollut suunnittelemassa joukko ruotsalaisia ja yksi suomalainen bloggari. Nämä bloggarit ovat Cecilia Blankens, Anitha ja Amanda Schulman, Martin Melin, Hannah Graaf sekä Magicpoks. Magicpoks olikin paikalla kertomassa projektista, sekä valitsemastaan hyväntekeväisyyskohteesta, joka oli Tampereen lastenklinikka. Jokainen noista bloggareista sai siis lahjoittaa 10 000 Ruotsin kruunua valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Minusta tämä hyväntekeväisyysosuus oli kyllä koko projektin hienoin juttu. Hyvä, hyvä! Lisää tällaisia!

Tilaisuus järjestettiin ihanassa Bistro Venlassa, josta saa kuulemma Tampereen parhaat salaatit, ellei jopa maailman parhaat. Tarjoilut olivat upeat, ja koko bistro todella tunnelmallinen paikka syödä. Joten jos poikkeatte Tampereella, suosittelen tuota paikkaa ja erityisesti ihania salaatteja.

Mukana tapahtumassa olivat myös Visuaalisesti vaativa, Mami Go Go, Retro ja moderni ne yhteen soppii sekä Peace, love and poopdiapers mukanaan ihana pieni Väinö. Meillä äideillä riitti jutusteltavaa ja tilaisuudessa oli todella mukava fiilis. Tietysti pääsimme myös hypistelemään kaikkia Me&I:n uusia vaatteita livenä. Nuo uudet bloggarimallit sopivat myös helposti syksyn muuhun mallistoon, joten jos olette menossa kutsuille, kannattaa tsekata uudet jutut siellä tai sitten Me&I:n nettisivuilta.
Mukaan saimme kaikki yllärikassit, joiden sisällöstä postaan lisää vähän myöhemmin. Myös bloggariäitien lapsia muistettiin pienillä tuliaisilla.

Bloggers collection ja lisätietoa löytyy täältä. Ja ihan ylhäältä tästä tekstistä pääsette näkemään kaikkien bloggareiden mallit nimeä klikkaamalla.
















Erityinen kiitos vielä ihanille Me&I:n Venlalle ja Annalle mukavasta ja lämpimästä tapahtumasta, joka oli todella upeasti järjestetty. :)

15 kommenttia:

  1. Kivalta näytti! Harmi, etten itse saanut kutsua, kun kerrankin oli jotain täällä tampereellakin, kaikki muut on aina helsingissä eikä niihin usein pääse mukaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa!
      Harmi juttu, olin ihan varma että olet siellä kun tilaisuus on Tampereella.

      Poista
  2. Vähänkö herkullisen näköisiä salaatteja!Pitääkin käydä kurkkimassa nuo malliston vaatteet tarkemmin.

    VastaaPoista
  3. Meandilla on omaan makuuni nyt erityisen onnistunut mallisto, ja kiva lisä tuo bloggarimallisto. Olisi kyllä ollut erityisen kiva nähdä suunnitelijana joku suomalainen lastenvaatebloggari. Maj teki toki erittäin hienon malliston, muttei ole kuitenkaan varsinainen lastenvaatebloggari, niinkuin esimerkiksi sinä :). Muutoin oman tilauksen suhteen uupuu sellainen pieni pointti, ettei kumpikaan kavereistani päässyt nyt kutsuja järjestämään, että vissiin mun tarvitsee tällä kertaa itse aktivoitua.

    Ja aivan ihania salaattaja, ja ilmeisen hienosti järjestetty tapahtuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt on vaikka mitä kivaa uutta tarjolla, ja myös ihan uusia tuotetyyppejä. Minusta oli tosi kiva, että mukaan oli valittu tällä kertaa yksi suomalainenkin, koska Me&I on täällä Suomessakin tosi suosittu. Kyllä, Maj oli oikein hyvä valinta, ja varsinkin kun hänellä on itselläänkin lapsia. Ja suurin osa näistä lastenvaateblogeista taitaa kuitenkin olla vielä aika pieniä ja tuntemattomia blogeja. :)
      Nyt sinun pitää aktivoitua ja järkätä itse kutsut niin pääset näkemään kaikki uudet jutut myös livenä. :)

      Poista
  4. Minä sain kanssa kutsun tänne, mutta harmillisesti kutsu tuli niin lyhyellä varoitusajalla että meille oli jo viikonlopun suunitelmat lyötynä lukkoon. Tämä tapahtuma kun oli tosiaan Tampereella, niin olisi ollut jo vähän realistisempaa päästä tänne mukaan kuin Helsingissä oleviin tapahtumiin.
    Ihanalta näyttää, pääsen sunnuntaina katsastamaan nämä ystävälläni livenä ja varsinkin se pinkki haamupaita kiinnostaisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan harmitus! Olisi ollut mukava tavata, mutta toivottavasti tulee lisää tällaisia mukavia tapahtumia. :) Ja mukavia kutsuja! Haamupaita oli tosi hauska!:)

      Poista
  5. Nälkäisen olisi ollut fiksuinta pysyä poissa sillä nyt näppäimistö on kuolassa eikä löydy mahan entistä vaativammilta murahduksilta fiksua sanottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä voisin syödä myös tänään tuollaisen ihanan salaatin! Ja huomenna. :D

      Poista
  6. Olipa kivoja vaatteita. Harmi kuitenkin, ettei ollut oikein niin ihania pojille kuin tytöille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että jatkossa on vielä lisää poikien juttuja!:)

      Poista
  7. Kiitos päivästä, oli mukava tutustua ja kylläpä sitä juttua riittikin. Laittaisitko mulle kuvia meiliin. Postaan illalla tapahtumasta, kunhan selviän työpäivästä ja saan talon hiljaiseksi ;).

    VastaaPoista
  8. Hei! Oli todella mukava tutustua!:-) Olen kans menossa töihin nyt mutta lähetän sinulle kuvia kun sieltä tulen.:-)

    VastaaPoista
  9. Nuo salaatit on kyllä aivan huippuja! Työpaikkani on Bistro Venlan lähellä ja päivittäin sieltä haetaan salaatteja lounaalle, hetkeen ei olekaan tullut itse otettua salaattia, josko tällä viikolla taas herkuttelisi sellaisella :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)