10.3.2012

Lastenhuoneeseen ideoita Sveitsistä ja Ranskasta

Eilen illalla surffatessani eksyin sivulta toiselle, ja lopulta löysin mitä ihanampia linkkejä nettikauppoihin, jotka myyvät aidosti vanhoja sekä tuunattuja vintage huonekaluja lastenhuoneisiin. Olen itse ihan hulluna kaikkiin lasten (ja muihinkin) sisustusjuttuihin, joten jotain oli ihan pakko jakaa täälläkin. Pitääkö kukaan muu lasten vintage huonekaluista? Minusta niissä on jotain ihanaa, en oikein osaa kuvailla mitä. Tuntuu myös hauskalta ajatella, että ne ovat olleet jo aikoja sitten käytössä jollain pienillä lapsilla. Myös tuo vanha muotokieli on jotenkin todella kaunista. Näissä kuvissa, mitä tänne laitan on mielestäni yhdistelty tosi kivoja juttuja. Vaikka osa huonekaluista onkin uusia, näissä kuvissa oli minusta myös jotain tosi kodikasta. Ehkäpä joku saa näistä myös jotain ideoita.. (?) :)

Ensimmäisenä on kuvia Sveitsistä, liikkeestä nimeltä Marre des Epinards joka on erikoistunut sekä vanhoihin että uusiin lastenhuoneen designhuonekaluihin. Mitäs pidätte näistä? Ainakin hieman erilaista kun Suomessa on totuttu lastenhuoneissa näkemään. Itse olen todella ihastunut kaikkiin vähän erilaisiin lastenhuonejuttuihin..

Sitten toinen ihana kauppa löytyi Ranskasta, Les p'tits bobos , jossa on mm. upeita vintage huonekaluja, joista ainakin osa on kunnostettu ja tuunattu. Tämän liikkeen nettisivut eivät ole ehkä kaikkein hienoimmat, mutta huonekalut ovat sitäkin upeampia. Kannattaa myös kurkata myydyt huonekalut, sieltä löytyy hieman erilaisia upeita vanhoja lastenhuoneiden aarteita.

Lastenhuoneista puheen ollen.. taisin löytää Eppusen huoneeseen pienen pöytä- ja tuolisetin. Mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa. Toivottavasti ei tullut hutia tällä kertaa (mikäli joku muistaa vuodatukseni edellisestä yrityksestä ... ;)

 Leppoisaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

PS. Vielä sunnuntai aikaa osallistua KILPAILUUN ja perustella itselleen Nokian LUNA.. :)
Vielä ei ole voittajaa päätetty, joten hyvin aikaa vielä keksiä huippuhyviä perusteluja.. ;)


PSST... Huomasin, että lauantain aikana täällä oli käynyt enemmän ihmisiä kuin ikinä ennen.. mistä olette kaikki tänne löytäneet? Kirjautukaa toki myös lukijoiksi, se ilahduttaa! :)


http://www.marredesepinards.ch

http://www.marredesepinards.ch



http://www.marredesepinards.ch
http://www.marredesepinards.ch




http://www.marredesepinards.ch

http://www.lesptitsbobos.fr/

http://www.lesptitsbobos.fr/
http://www.lesptitsbobos.fr/

http://www.lesptitsbobos.fr/

http://www.lesptitsbobos.fr/

http://www.lesptitsbobos.fr/

http://www.lesptitsbobos.fr/

14 kommenttia:

  1. onpas kivoja ja tykkään..kiitos sulle vielä eilisestä avusta ja kiitinkin sua blogissani jos näit.. Outlettiin taidan kohta lähteä julkisilla ja mieheni vanhemmat noutavat..

    noita eläimen päitä myydään Kruunukirpussa ja kovasti haluaisin eteiseemme sellaisen. Sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, hyvä että sait toimimaan! :)
      mukava, että päätit lähteä käymään, toivottavasti teet hyviä löytöjä!:)

      Noita eläimenpäitä on näkynyt nyt tosi paljon näissä sisustuskuvissa, hauskoja. :)
      Mukavaa sunnuntaita myös sinne ja hyvää shoppailureissua!

      Poista
  2. Voi ei miten ihania juttuja. Täytyypä tulla fiilisteleen näitä kuvia uudelleen ajan kanssa ja hakemaan ideoita omiin lastenhuoneisiin..wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näissä oli monia hauskoja pikkujuttuja! Täytyy itsekin aina käydä näitä läpi jos löytyisi uusia ideoita. :)

      Poista
  3. Varmaan arvaatkin, että tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, ja tuli mieleen se teidän ihana minipieni vaatekaappi ja muitakin juttuja!:)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. No mä vähän arvelin näin, sulta mä löysin sen ihanan kaupan osoitteen, josta koitin tilata sitä pöytää. Siellä oli kyllä vaikka kuinka paljon näitä samantyylisiä vanhoja huonekaluja. Harmi, että Suomessa vastaavien tarjonta on olematon, tai ainakaan mä en ole oikein onnistunut löytämään. Ymmärrän kyllä että tällasia ei ihan helposti lähetellä Suomeen, mutta onneksi voi silti käydä ihailemassa näitä netissä. :)

      Poista
  5. Upeita! Näissä voisi taas tulla eteen se lähettämisongelma ;-D Ei muuta kuin pakettiautolla reissuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :D Mä olen jo ihan luopunut ajatuksesta, että näitä voisi tilata Suomeen ilman että lähetys maksaa enemmän kuin itse huonekalut.:D Nyt Eppusen uusin pöytävaihtoehto onneksi löytyi vähän lähempää.. :D Ei tosin ihan vedä vertoja näille.. :)

      Poista
  6. Ihania! Meillä pitäisi aloittaa vihdoin projekti lastenhuone ja siksikin tykkään nyt kauheasti katsella kaikenlaisia kivoja kuvia ideoiden toivossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastenhuonetta on hauska laittaa!:) Meillä se tuntuu olevan jatkuvassa muutostilassa, mutta vähitellen vähitellen.. :) Tuleeko teillä molemmat samaan huoneeseen? Olisi kiva nähdä kuvia sitten kun saatte valmiiksi.:)

      Poista
    2. Lapset tosiaan majoittuvat samaan huoneeseen. Huone on iso (meidän olohuoneen kokoinen) joten eiköhän molemmille saada mukavat omat pesät tehtyä. Vielä kun pääsisi Tellun kanssa väreistä sopimukseen sillä eihän tyttö prinsessan valtakunnastaan niin vain luovu pikkuveljen takia.

      Poista
    3. Musta on mukava, että sisarukset voi jakaa huoneen, koska sitten on myös sitä seuraa, ja se on myös kodikasta. Mutta voihan se olla tietysti neuvottelun paikka jos pitää jakaa prinsessavaltakunta veljen kanssa, kun se veli ei sitten välttämättä (myöhemmin ainakaan) niistä niin innostukaan.:D Mutta on siitä veljestä sitten seuraa varmaan kuitenkin, ja veljelle turva kun isosisko nukkuu lähellä.:) Musta olis niin kiva hankkia kerrossänky, mutta yhdelle lapselle ei nyt kuitenkaan.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)