9.3.2012

PO.Pin outletista täälläKIN.. ;)

Ovatkohan kaikki jo ihan kyllästyneitä Polarn O. Pyretin outlet -postauksiin, joita on näkynyt aika monessa blogissa nyt lähipäivinä? ;) Pakko kuitenkin lyhyesti jakaa myös oma kokemus sieltä, ja ehkä esitellä muutama löytö. 
Olin siis paikalla jo hyvissä ajoin. Tarkoitukseni oli hakea matkalla myös rahaa, koska vain käteinen oli käypää valuuttaa. Ystäväni oli nostanut käteistä 10 minuuttia ennen minua, ja täytyy sanoa, että ajoituksella on joskus suurikin merkitys, koska kun minun piti nostaa rahaa, olikin tapahtunut tämä. Hups! Ilman käteistä Popin outletiin olisi turha jonotella, joten tämä äkillinen köyhtyminen sai aikaan pienimuotoisen paniikin. Kokeilin läpi kaikki pankkikortit ja luottokortit, ja kaikista sain saman musertavan vastauksen: "Ei yhteyttä. Mahdollinen veloitus palautetaan automaattisesti tilille." Jep.
Onneksi toinenkin ystäväni oli tulossa kanssamme shoppailemaan, ja hänellä sattui olemaan niin reilusti käteistä, että hän vippasi myös minulle shoppailurahaa. Huh helpotusta! Ja kaverille ISO kiitos! Tosin, jos oma korttini olisi toiminut, olisin ehkä shoppaillut vielä runsaammin, mutta nyt tuli pakostakin tehtyä tervettä karsintaa, koska olin liikenteessä ystäväni rahavarojen turvin. :D Ihan hyvä näin! Saimme kyllä tuhlattua ihan tarpeeksi näinkin.. 
Nappasin siis outletista Eppuselle välikausitakin syksyksi koossa 98, valkoisen windfleecen kevääksi (tämä ostos sai aikaan tyrskähdyksiä ystävissäni, sillä Eppu ei ole tunnettu siisteydestä), värikkäät salmiakkikuvioiset leggarit, collari chinokset sekä kotiasuksi vielä sinipunaisen trikoopuseron ja leggarit. Niin, ja paketin sukkia sukattomalle, eli itselleni. Ja kaikki ihanan halvalla, tietty.
Tällä kertaa outletissa tuntui olevan ehkä hieman vähemmän tavaraa kuin aikaisemilla kerroilla, ja erityisesti välikausihousuja jäin kaipaamaan. Muutenkin kokoja 56-68 ja 116 eteenpäin oli todella runsaasti, mutta varsinkin kokoja 80-98 aika vähän. Myös tila oli paljon pienempi kuin aikaisemmin, mutta jotenkin kaikki meni silti sujuvammin kuin aikasemmilla kerroilla, koska tällä kertaa aamulla pahimpaan ruuhka-aikaan tilaan ei päästetty lastenvaunuja eikä rattaita ollenkaan. Tämä oli mielestäni hyvä juttu, koska edellisillä kerroilla ne ovat tukkineet koko tilan.
Tässä alla vielä muutamia kuvia ostoksistani. Viimeinen kuva ei sitten liity mitenkään outlettiin. Halusin vaan lisätä kuvan tänne, koska siihen liittyy hassu juttu. Ostin Epulle Prismasta jollain kauppareissulla dinosauruspalapelin, jota poika on joka päivä innoissaan kokoillut. Välillä Eppu myös tykkää leikkiä palapelin dinosauruspaloilla. Tänään koottuaan palapelin Eppu alkoi taas leikkiä dinoilla, ja itse leikin kameran kanssa. Yhtäkkiä kuului: "Mmmmmmmsmack!" Kaksi dinosaurusta pussasi toisiaan. Onneksi dinosaurukset pussasivat useamman kerran niin ehdin napata myös kuvan.. :D

PS. Vielä hetki aikaa osallistua kilpailuun ja perustella itselleen Nokian pinkki LUNA.. Kilpailuun TÄSTÄ! :)

 Lisäys.. 
Ystiksistä innostuneille vinkkinä:
Bobo Lastenvaatteiden YSTÄVÄMYYNTI La 17.3 klo 10-18
Su 18.3 klo 10-16

Ihanaa tavaraa metritolkulla, tolkuttomaan hintaan!
Mallikappaleita, ulkoilua ja paljon muuta.

Merkit: Mayoral, Minymo, Lenne, Melton, Mikk-Line, Toffee, Claire, Losan, Brums
Koot: 50-152 cm
Melkonkatu 16 A, 3.krs,Lauttasaari




Dinosauruksetkin pussaa! :)

40 kommenttia:

  1. Kivat jutut löytyi teillekin, tuo punainen takki on ihanan pirtsakka!Ja superiso kiitos sulle vielä tätäkin kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pienen paniikin jälkeen :D Eipä kestä, posti lähti tänään ;)

      Poista
  2. Kivoja löytöjä :) Viime vuonna kävin tuolla. Melkoinen kaaos :) Nyt ei ole tarvetta millekään niin jäi reissu väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä erityisesti oli aikamoinen kaaos :D Nyt tää oli ehkä hieman soljuvampi, mutta kyllä silti aika hässäkkä..japyrittiin myös pois mahdollisimman nopeasti :D

      Poista
  3. Kivoja löytöjä sullakin :D Ihana että ehdit saada takin oikeassa koossa, siellä oli aikamoinen ryntäys, bongasin kyllä sut :)) Ja ihanasti dinot pussaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon ihan tyytyväinen, takki löytyi vahingossa jostain pienten kokojen pinosta :) Voi, oisit tullu tökkimään mua!:D
      Dinot on kuitenkin aika herkkiä eläimiä ;-D

      Poista
    2. Vähän hyvä tuuri sulla, loistavaa! :D En mä viitsinyt sitten tulla tökkimään, ei siellä olisi paljon "kuulumisia vaihdettu" :D Keräsin ostokset ja lähdin hyvin piakkoin pois ;D

      Poista
    3. No eipä niin :D Meillä oli kans se ajatus, että nopeesti ulos.. ihan vähän oli kuuma ja tungosta ;)

      Poista
  4. Meillä on välikauteen sama punainen takki. Tykkään kovasti siitä. Itse yritän pysyä pois outletista...
    Blogissani on tunnustus Sinulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, oliko teillä harmaat vk-housut tämän kanssa? Mistähän selaiset löytäisi, mustatkin voisin ostaa Popilta mutta harmaat ne vasta olis jotain!:) Ehdin jo hetken surra, että jos meidän punainen vk-haalari ei mahdukaan enää syksyllä, mutta hip-hei, nyt meillä on uusi punainen odottamassa. :D

      Ja lämmin KIITOS ihanasta tunnustuksesta! ♥ Palaan pian asiaan.. :)

      Poista
    2. Meillä on popin harmaat pökät takin kaveriksi. Reimalla on tänä keväänä aika samaa harmaata housuissa. Kangas ei tosin ole yhtä mattaa. Meillä saattaisi olla koko 128cm ylimääräisenä ;-)

      Poista
    3. Toi takki on vielä iso, joten täytyy toivoa, että Popille tulisi syksyllä harmaita vk-housuja.. :) Muuten pitää sitten ostaa vaan ne mustat. Tai sitten katsoa Reimalta.
      :D 128cm, voi olla ihan vähän reilu.. ;-D

      Poista
  5. Olen ollut noissa outlet-tapahtumisissa aikanaan monesti ja nyt jättänyt supsilla jo useampaan kertaan väliin. Ei jaksa sitä ryysää eikä ole enää niin hulluna oihin Poppeihin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tonne tungokseen kyllä kukaan täysjärkinen lähdekään! :D

      Poista
  6. Mun on pakko päästä myös..mä en kestä kun kaikki on käynyt.. Ennen kävin minäkin niissä aina kun ne pidettiin Dianapuistossa ja Second Hand oli samassa...Kuka mut sinne huomenna veisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka veisi Riikan Jumboon?
      Jos et saa kyytiä niin meneehän sinne noilla julkisillakin. En tiedä missä asut, mutta ainakin 650 menee Rautatientorilta suoraan Jumboon ja menee ainakin Hakaniemen ohi ja Mäkelänkatua pitkin.

      Poista
  7. Mie oon kateellisena lukenut näitä po.p outlet-postauksia, kumpa joskus pääsisi itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei tällasta tapahtumaa järkätä muualla! :( Meidän edessä jonossa oli kyllä ihmisiä, jotka olivat tulleet kaempaa, mutta en mä tiedä kannattaako tuonne kovin kaukaa lähteä kun meneehän siihen matkustamiseenkin rahaa. Mutta jos yhtään lohduttaa, niin ei nuo nyt niin halpoja olleet, että jos tekee hyviä löytöjä esim. loppualesta niin ei se ero siinä -40 tai -50 välillä ole enää niin suuri. :)

      Poista
  8. Mukavia löytöjä! Voi kun sitä itsekin joskus pääsisi vastaavaan :) Ihanasti dinotkin pussaa! Joku tuollainen palapeli olisi varmaan meidänkin pojalle hyvä kyn yrittää tavallisilla lättänillä palapeleillä leikkiä vaan eihän ne koossa pysy ja leikki meneekin ihan huudoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli toi ihan hauska juttu, mutta aika ryysis. Koirat saa aika usein suukkoja Epulta, mutta kyllä mua vähän hymyilytti kun dinot pussasivat! :D Toi on ihan älyttömän hauska, tosiaan löysin ihan Prismasta kauppareissulla, ja ajattelin juuri, että pitäis joku kerta hakea toinenkin kun noita oli siellä monta erilaista. :) On kyllä hauska, kun niillä paloilakin voi sitten leikkiä kun kyllästyy siihen kokoamiseen. Yleensä Eppukin kokoaa sen ensin varmaan 10 kertaa uudelleen ja sitten vasta alkaa leikkiä noilla paloilla. :D

      Poista
  9. miten saa vastattua tolleen jokaiselle erikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä kun se tuli itsekseen, mutta mulla on asetuksissa kommenttilomakkeen sijoittaminen "upotettu tekstin alle".

      Poista
  10. ja miten saa jätettyä kommentteja niin ettei tarvitse jäljentää niitä robotti sanoja? anteeksi häirintä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jarna tästä vinkkasikin, että kannattaa jättää pois se. Sen saa pois kans asetuksista (kommentit) "Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?" siinä täppä Ei. :)

      Poista
  11. Kiitos ja nyt kokeilemaan!

    Mulla niin huonoja kokemuksia julkisilla menosta sinne, että ei hirveästi huvita. Aina olen joutunut odottelemaan busseja joissain tien laidassa pitkiä aikoja ja aina totean saman..Kiitos ja ehkä joku kohta hakee mut Alppilasta säälistä..

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. Eipä kestä, ja hyvä kun sait toimimaan. Toivottavasti saat kyydin!:)

      Poista
  13. Ei näihin kyllästy, musta on kiva kurkkia mitä muut ovat löytäneet :)

    Mä oon parina vuonna käynyt, viime vuonna erehdyin avajaisryysikseen- en mee toiste ;) Mut tänäkin vuonna jo avajaispäivänä iltapäivällä siellä oli ihan hyvin tilaa kierrellä.
    Kivat jutut löysit, ihan teidän näköset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos jaksatte vielä katsoa näitä. :)
      Juu, ja eiköhän se sen pahimman aamuruuhkan jälkeen jo rauhotu ihan mukavasti. :)
      Ja kiitos, mä olin ihan innoissani uudesta punaisesta!:)

      Poista
  14. Ihana nähdä teidänKIN outlet shoppaukset :) Nää on jotenkin aina niin kivoja aiheita ikäänkuin sellaisia alkukantaisia saalistusretkiä ;) niin kiva nähdä retken saldo :)
    Meille tuli sieltä ainoastaan punaiset vk-housut. Ja vieläpä päisävaikaan kun ryysis oli jo ohi. Kerrankin ostin vain mitä oli tarkoituskin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, toi saalistusretki kuulosta JUST oikealta! :D Ja vaikka ei saalis edes olis niin mahtava niin on siinä aina oma "jännityksensä". :)
      Oih, sinä onnekas joka sait vk-housut! Mä olen vähän kade!:)

      Poista
  15. Ihanan raikkaita juttuja! Ja mielestäni juuri sopivasti :) Itse ainakin jotenkin saan itse enemmän fiilistä jos tekee jostain ystiksestä tai outletista muutaman tuollaisen tosi hyvän löydön, kuin sillä kerralla kun raahaan kaksimegasäkkiä kädet venyen skideille käyttövaatetta =D

    Olen ilmeisesti ollut _ainoa_ ihminen koko blogistaniassa joka kävi tuolla paikan päällä katsomassa onko ystävälle yhtä pipoa, ja kun ei ollut, käveli ulos koko paikasta parin minuutin jälkeen ilman ainottakaan ostosta 8)
    "Mä en oo koskaan ostanut mutään Po.pin Outletista" -saanko pisteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja joo, tuli tehtyä ihan hyvä karsinta! Eipähän tullut niitä huteja tällä kertaa, kiitos vaan valokuitukaapeleiden. :D Ihan oikeasti menin kyllä katsomaan vk-vermeitä ja myös tuo windfleece oli toiveissa, sen osalta meni aika hyvin, vaikka ne housut jäikin uupumaan.

      Sä ehkä ansaitset tosta suorituksesta kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Ellet sitten vielä repsahda ja mene sinne huomenna.. ;-D

      Poista
  16. Ihania löytöjä!! Ei näihin todellakaan kyllästy, joskin nämä vaan lisää harmitusta, meillä maalaisilla kun ei ole tuollaisia luksusmahdollisuuksia ollenkaan. Mutta iloitaan, että jaatte omat löytönne meille:) MUkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Kiitos, ja hyvä jos ei kyllästytä!:) Toivotaan, että muuallekin Suomeen saataisiin tällainen tapahtuma. :)
    Mukavaa viikonloppua myös sinne!:)

    VastaaPoista
  18. Tosi kivoja löytöjä! Mun on pakko antaa pisteet popille siitä, että esim. Flamingon Poppia syötettiin tänä vuonna alkutalvesta pitkään -50 % kuorivaatteilla. Se on jotenkin kivempi tapa kuin se hillitön Outlet-ryysis, vaikka silloin onni toki suosii vähän satunnaisemmin sitä, joka sattuu paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Me löydettiin kans jo alesta Flamingon Popista kevääksi vk-haalari, en enää muista oliko se -30, -40 vai -50, mutta ei se sille paljoa hintaa jäänyt verrattuna alkuperäiseen. :)

      Poista
  19. Onko tuo Eppusen kotisetti 98 vai 104? Ja miten pitkä poika olikaan nyt? Mietin tässä omia ostoksiani... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on 92, ja ei siltikään kiristä tai purista, mielestäni aika väljä. Pituutta en vieläkään tiedä, kun meidän 1,5-v. neuvola meni maaliskuun loppupuolelle "hieman" pitkien jonojen takia.. :( Paino oli melkein 11,5kg..
      Mutta viimeksi kun vertasin meidän Popin koirapaitaa kokoa 92cm, se oli samankokoinen kuin Eco -malliston 80cm, niin on noillakin vähän tuota heittoa noissa mitoissa.. :D
      Tätä en ole vielä verrannut muihin 92cm paitoihin mitä meillä on, joten en osaa sanoa onko se normaalia 92cm, mutta mielestäni materiaali on hiukan sellaista "löperöä" eli varmaan vähän venähtää käytössä. :)

      Poista
  20. eikä, en mitenkään tietoisesti osta samanlaisia vaatteita kuin teillä on, mutta itsekin olen ostanut tytölle tuon punaisen vk-takin ja valkoisen windfleecen :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)