7.3.2012

Shampoodle @ sairastupa

Perheemme sairastupaan ei kuulu mitään uutta, paitsi että Eppusen ystävä "Nuu-nuu" liittyi joukkoon. Koirilla ei kai voi tulla lentsua, mutta trimmauksen jälkeinen hotspot pakotti sen käyttämään kauluria pari päivää. En anna pojan kiusata koiria, mutta useampi päivä neljän seinän sisällä tekee näköjään tehtävänsä ja kerran kun olin laittamassa ruokaa, poika oli ladannut koiran kauluksen täyteen palloja, pieniä ja suuria erikokoisia palloja. Muutenkin koiraparan kauluri tuntui huvittavan poikaa, joka hihitteli sitä ja välillä nappasi kauluksesta kiinni antaakseen koiran nenälle suukon. Noh, ehkä meidän "Nuu-nuu" ei saanut tästä pitkäaikaisia traumoja, ja kaulurikin on jo onneksi poissa.
Eppusella on kuvissa Shampoodlen vaalean turkoosi tracksuit, tai Shampoodlen omien sivujen väri on nimeltään sky. Väri näyttää näissä ottamissani kuvissa paljon tummemalta kuin se oikeasti on, ja oikean käsityksen sävystä saakin paremmin tuolta nettisivuilta. Tämä on tosi mukava kotiasu, ja materiaali ihanan pehmoinen. Olisipa mukava saada tämä toisessakin värissä, vaikka harmaana tai mustana..

PS. Olen minä sentään jotain saanut aikaiseksi; lyhensin Epun otsiksen. Se meni vinoon.



"MUISKIS!"

Shampoodle.com

26 kommenttia:

  1. Ihana kotiasu Eppusella, tosi kivan värinenkin vielä! Ja hei, Epun otsis on tosi hyvä, turhaan olet kriittinen :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 joo..on se ihan hyvä jos katsoo vaan jommalta kummalta puolelta kerrallaan.. :D Taidan vähän aikaa laittaa vaan sellaisia "blurreja" kuvia niin kukaan ei huomaa.. ;-D

    VastaaPoista
  3. Noi on niin ihania. Mä on klikkailu ja poistanut, klikkaillu ja poistanut, klikkaillut... nettikaupassa ostoskoriin juurikin tuon värin kymmenet kerrat. Nyt se oli jollain huutiksessakin myynnissä..
    Haluaisin pojille sen royal bluen ja toiselle vihreän asun. Kokoja vain ei ole ollut. Mutta kyllä mä vielä ne niille hankin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkään tosi paljon, suosittelen! Miima laittoi tuohon alle kommentteihin tuosta vetskariviasta, kannattaa ehkä kysyä huutismyyjältä onko ko. kappaleessa sitä. Tässä kai on kun vetskari on jäykkä. (?) Pitäisi itsekin katsoa huutiksesta olisiko siellä harmaata. mä vaan aina unohdan ne, jos löydän jonkun ja sit menee sivu suun.
      Mä haluisin Epulle vielä tuon vaaleanharmaan, ehkä sitten joskus.. I wish..:)

      Poista
  4. Hauskoja kuvia :) Meillä on pienillä tuo sama puku tuossa värissä, on kyllä tosi ihanan pehmeää matskua! Näissä on kuulemma tässä värissä vetskari-vikaa, oletko huomannut? Eli kun vetää vetskarin ihan ylös, niin sitä ei meinaa millään saada auki. Meidän puvuissa se meinaa jumittaa ylös, joten en vedä vetoketjua ihan tappiin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja tiedätkö, en tiennyt, että tässä on vetskarivika, ihmettelinkin minkä takia Shampoodlen omassa nettikaupassa tämä väri on alennettu :D Mä kyllä huomasin, että se vetska oli vähän jäykkä tuolta ylhäältä kun koitti avata, mutta mä vaan runnoin sen alas enkä enää miettinyt koko asiaa, ennenkuin nyt :D
      Mutta tosi hyvä kun sanoit, voihan sen tosiaan jättää vähän auki, yleensä meillä on niin muutenkin hupparit, kun useimmiten on jotain hupparin alla. En tiedä nimittäin tekeekö sellainen kovakourainen käsittely hyvää vetskarille, hih :)

      Poista
  5. ihanat kuvat ja mekin vähän kipeitä oltu.. haluan myös noita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja paljon paranemisia myös teille!:) Nyt on hirveästi flunssaa liikkeellä, tuntuu että tosi moni on nyt sairaana.

      Poista
  6. Shampoodle tulee meille nyt keväällä uutena merkkinä ja taisi olla noita tracksuitejakin tulossa. Tervetuloa siis tutkimaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, pitääpä tulla!:) Koska teille tulee niitä? :)

      Poista
  7. Paranemisia! Meilläkin Shampoodled on sairasteluasuja tai vaihtoehtoisesti sitten pidemmillä automatkoilla käytössä...siis noin niin kuin settinä. Muuten osat pääsee yksinääkin käyttöön :) Valitettavasti noissa tuo huppari on niin lyhyt, että se jää aina aina paljon ennen housuja pieneksi, vaikka hihojen pituus riittäisikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä aika lyhyt mitoitukseltaan, onneksi koko on meille vielä vähän reilu niin jos se hetken menisi. Nää housut olisi kyllä käytännöllisemmät jonkun muun värisinä. :) Mutta kotiasuna ihan loistava.

      Poista
  8. Onpa kunis väri! Patrikillekin passaisi :) Meilläkin tykätään näistä. Jadella on musta ja Patrikilla harmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiitos, tää väri sopii hyvin vaalealle pojalle. :) Meille kyllä kelpaisi noi harmaa ja mustakin.. :D

      Poista
  9. Pssst. Blogissani on jotakin sinulle (jos et ole jo ehtinyt tehdä tätä :) )


    miopoikanimio.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ En ole saanut tätä vielä. :) Palaan asiaan pian.. ;)

      Poista
  10. Ihania kuvia! Löysin tytölle edullisesti harmaan puvun ja siitä onkin tullut lähes ykköskotiasu vaikkei pinkkiä mistään löydykään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Voi, mistä löysit edullisesti harmaan? Mulle saa kans vinkata jos joku tietää.. harmaa ois kyllä ihana.. :)

      Poista
    2. Harmaa löytyi jostain netin uumenista, mutta nyt en valitettavasti yhtään muista mistä. Sattui kuitenkin olemaan muistaakseni jossain tarjouksessa jopa puoleen hintaan. Ihan sattumalta kuitenkin tuli vastaan, kun olin jotain muuta etsimässä. Täytyy vinkata jos vielä tulee vastaan :)

      Poista
  11. Vilhollakin on tämä sama! Nyt kun on koon vaihtoviikot meneillään niin täytyykin kaivaa esille, ettei unohdu vallan sinne jemmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, minkä kokoisena teillä on tämä? :)
      Munkin pitäisi alkaa laittaa noita 86 kokosia pois, mutta vielä ei pysty ihan kaikesta luopumaan..:/..onneks osa vielä mahtuu.. :)

      Poista
  12. Meillä on tuo setti royal blue värisenä ja kävi niin, että huppari meinaa jäädä lyhyeksi mutta housuja ei ole otettu vielä edes käyttöön, kun on liian pitkät. Pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen pikkutapaus asustaa meillä. Muuten ihanan näköinen asu kyllä.

    t.L.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan itkut :( Saapa nähdä miten meillä käy. Meillä yleensä jää aina ensin housut lyhyiksi, mutta täytyy sanoa, että eipä tätä hupparia ole pituudella pilattu. Vielä kun mä tykkään käyttää pyykit kuivurin kautta niin saapa nähdä tuleeko tuosta vielä napapaita.. tai siis huppari.. :P Harmi, ettei tuota settiä voi ostaa erikseen niin voisi ottaa kokoa isomman yläosan kuin alaosan.

      Poista
  13. Voi Pientä nuunuuta. Hyvä ettei koira saanut traumoja. Ihanaa kun eppua antaa pusuja ja haleja koirille :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)