6.3.2012

Muutamia kesäjuttuja Bodenilta..ja pari omaa kokeilua

Sairastuvassa alkaa jo tympiä, ja koska nyt ei ole mitään päivän asuja (yöpukuja ja muutamaa ulkoilupyrähdystä lukuunottamatta) kuvattavana, niin ajattelin vähän vilauttaa muutamia meidän kesäjuttuja. Tässä on nyt vain niitä mitä olen Bodenilta Eppuselle tilannut. (Mini Bodenille tästä)
Näissä kuvissa alempana on myös Bodenin lisäksi yksi Boys & Girls -merkin t-paita, joka nyt vaan sattuu sopimaan Bodenin shortsien kanssa, sekä muutama naistenkin juttu, josta halusin lyhyesti kertoa.



Tilasin Epulle Bodenilta raidallisen kevätakin, jossa on trikoovuori. Tämän takin tilaamista pohdin pitkään, koska se oli saanut monien positiivisten palautteiden lisäksi muutamia negatiivisia kommentteja Bodenin nettisivujen asiakas arvioissa. Yleensä tykkään lukea näitä arvioita ennen tilausta, koska useimmiten ne ovat muiden asiakkaiden rehellisiä mielipiteitä tuotteista, ja niistä saa hyvää infoa. Kevättakin lisäksi tilasin tähtivuorillisen fleecetakin, jonka voi vetäistä vaikka sitten t-paidan päälle viileämpinä iltoina. Fleece on kyllä tosi kivan näköinen, mutta laatu ei ehkä ole ihan NIIN pehmeää kuin Bodenin nettisivuilla hehkutetaan. Ei siinä siis mitään vikaa ole, mutta olisin kuvauksen perusteella odottanut vielä jotain parempaa. Fleecetakin otin tarkoituksella koossa 2-3 years, koska ajattelin, että sille voisi olla sitten käyttöä myös ensi syksynä. 
Muut kesävaatteet otin koossa 1.5-2 years, ja niiden koko on varmasti juuri sopiva keväällä ja kesällä.
Tilasin Epulle myös muutamat shortsit, sekä tavallisia t-paitoja. Tähtishortsien kohdalla pohdin pitkään otanko siniset vai harmaat, mutta päädyin sitten harmaisiin. Shortsien materiaali on ihan mukavan tuntuista puuvillakangasta. Jännitin nimittäin ovatko shortsit sellaiset kovat koppurat, joita on poikien puolella tullut valitettavan usein vastaan. Eräs asia, mikä myös monissa poikien kankaisissa kesäshortseissa ärsyttää, on se, että monet tasku- ja saumarakenteet ovat niin paksuja, että jopa mukavan kevyistä shortseista tulee painavat ja hieman epämukavan oloiset. Oliko tämä nyt sekavasti selitetty, vai tajusiko joku mitä tarkoitan? :) Onneksi näistä shortseista oli ainakin ne "paksut" reisitaskut jätetty pois.

Lisäksi tuossa kollaasissa näkyy yöpaitasetti, josta mainitsinkin jo yöpuku postauksessa (täällä). Tilasin siitä nimittäin koon 2-3 years, ja siinä kohtaa kokoarvio ei menny ihan nappiin, koska erityisesti housujen vyötärö on valtava, ja myös t-paitakin aika reilu. Joten tältä osin kesäyöpukujen tilanne ei ole ihan vielä kunnossa. Saatan joku kerta laittaa sovituskuvankin näistä, koska ne näyttivät tosi hassuilta päällä. :D
Tilasin myös perus t-paitaa kolmessa ei värissä. Ne ovat aika hyvän tuntuisia laadultaan, ja tuollaiset "pestyt" perusteepat ovat kyllä aina tarpeen, ihan jo huppareidenkin alla, sekä tietysti kuosillisten shortsien kanssa kesällä. 

Eräs Lontoossa asuva vaatetusalalla työskentelevä tuttuni valisti minua, että Englannissa kaikki "yummy mummyt" pukeutuvat Bodenin vaatteisiin. Tätä en tiennyt aiemmin, mutta nyt minulla on kevääksi sitten Bodenin tosi "yummy" parkatakki sekä jo talven käytössä ollut neuletunika (Breton tunic). Tosin ne ovat jo syksyn mallistosta hankittuja, joten en sitten olekaan kovin yummy, en ainakaan sesongin mukainen. ;) Nämä halusin mainita sen takia, koska jos joku harkitsee myös Bodenin naisten mallistosta tilaamista, voin ainakin itse suositella näitä kokeilemiani juttuja. Tuo "waxed parka" on istuvuudeltaan sekä laadultaan aivan loistava. Materiaali on vettähylkivä ja sisällä on fleecevuori, joten mielestäni se on juuri sopiva äidin ulkoilutakki. Mallin nimikin oli Perfect Cosy Parka, joka on muuten tosi kuvaava. ;) Myöskään tuossa neuletunikan laadussa ei ole valittamista, ja se on todella pehmoinen päällä, koska siinä on mukana myös vähän cashmerea, ja malli toimii loistavasti ihan leggareiden ja saappaiden kanssa. Joten kannattaa joskus kokeilla myös tuota Bodenin naisten puolta, jos ette ole vielä siihen tutustuneet. Suosittelen!


PS. Nokian Luna "giveaway" -kilpailuun on aikaa osallistua melkein viikon verran..:)
 






Kokeiluja myös naisten mallistosta PerfectCosy Parka ja Breton tunic (Boden.co.uk).

41 kommenttia:

  1. Meilläkin odottelee kesää nuo samat tähtishortsit ja "pari" muutakin juttua Bodenilta.

    Ihan aiheen vierestä kysyisin kokoapua, kun Eppu vaikuttaa aika samankokoiselta ja on samassa kuussa/vuonna syntynyt kuin meidän "Urhokin" (1,5 v = 86 cm) Epulla on muutamassa lukemassani postauksessa ollut Mini Rodinin Santiago Slim fit farkut ? Onko teillä käytössä koko 80/86 ? Meillä on ollut Mini Rodinin farkkuja vain yhdet Bristol Baby malliset ja ne oli mielestäni aika reilua mitoitusta ja vähän turhan väljä malli muutenkin meidän kukkakepille. Trikoovaatteissa ostin jo kokoa 92/98 , mutta olisikohan farkuissa tuo pienempi koko vielä parempi?

    Oliviah , karpaloita.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa jo kesä niin saataisiin noi shortsit käyttöön, ne on ihanat!

      MR:n Santiagoista; Joo, meillä on kolmessa eri värissä noita Santiago slim farkkuja ja molempia kokoja, ja se tässä onkin hassua kun tuosta 80/86 koosta meinaa kohta loppua pituus kesken (leveys hyvä), ja sitten nämä odottavat 92/98 on todella isoja vielä. Leveydessä noiden 80/86 ja 92/98 ei ole suurta eroa (puolikas vyötärö 25,5 ja 26,7 ilman kiristystä) mutta sitten jos laittaa sivusaumat kokopituudelta kohdakkain, pituusero onkin 8cm! eli noi 92/98 on tosi pitkät.
      Sen takia mun mielestä onkin aika erikoista, että MR:lla on tuplakoot myös kangasvaatteissa. Usein tuplakoot toimii paremmin trikoossa ja on aika harvinaista käyttää niitä kangasvaatteissa. Tosin noiden tuplakokojen käyttöön liittyy valmistajan puolelta sitten monta edullista juttua, jonka takia ymmärrän kyllä miksi niitä noin tehdään. ;) Mutta kuluttajalle ne ovat joskus vähän haastavia.
      Jos teillä on yhtään samankokoinen poika siellä niin varmaan sama tilanne kun meillä, että 80/86 pituus ei riitä enä pitkään, mutta 92/98 on vielä reilu. Mä kyllä elättelen toiveita että noi 80/86 kokoset menis kevään ja kesänkin, ellei tule mitään jätimäistä kasvupyrähdystä, ja joka tapauksessa toi 92/98 on vielä iso.. eli en kyllä osaa sanoa, kumpi koko teidän olisi järkevä tilata. :) Tästä ei nyt varmaan ollut sitten yhtään apua..:/

      Poista
    2. Näin vähän pelkäsinkin, että ollaan kahden koon välissä;) Meillä on pitkäjalkainen poika, joten tuo pienempi koko taitaa olla sitten jo nyt lyhyt. Mä en ole ikinä ymmärtänyt tuplakokoja missään vaatteissa, ollakseen sopiva 98 cm pitkälle vaatteen on pakko olla iso 92 cm pitkälle

      Poista
  2. Meillä on myös vino pino noita Bodenin vaatteita. Poika pian 2 v 2 kk:lle koko 1½-2 v on oikea koko kaikin puolin, mutta hän onkin suht pienikokoinen. Yöpuvut ovat oman kokemukseni perusteella pojilla ihan erilaista mitoitusta kuin tytöillä, mikähän on tämän takana??

    Nuo sun ostoksesi ovat tosi mahtavat! Mä en jotenkin osaa ostaa pojalle noita värejä (punainen ja tummansininen) ja sit ihailen niitä tällain kaukaa. :) Pitäisi päästä ulos omasta vaaleansininen-turkoosi-beige-harmaa-valkoinen -kaapista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kyllä tullaan tilaamaan jatkossakin Bodenilta, sen verran tyytyväinen olin näihin ostoksiini, ja lisäksi tosi hyvät palautus yms. edut vaikka onkin kyseessä nettikauppa ulkomailla.
      Mulla ei ole mitään kokemusta noista tyttöjen yöpuvuista, joten en nyt osaa sanoa, miksi mitoitus niissä on erilainen kuin pojilla, tai edes miten. Ovatko ne pienempiä kuin nämä poikien? Nämä tilaamani yöpuvut ainakin olivat koomisen isot, mutta en viitsinyt palauttaa kun ovat tosi nätit, ja ei toi poika tuosta nyt ainakaan pienene, niin otetaan ne sitten myöhemmin käyttöön.

      Mukava kuulla, että nää näyttää muistakin kivalta, mä itse olin tosi tyytyväinen. :) Mun pitäis varmaan itse taas koittaa enemmän turkoosia, harmaata jne. ne ovat keväällä nimittäin tosi ihania ja raikkaita. :) Sillon kun odotin Eppua niin olin ihan että "Minähän en poikaani tummansiniseen pue!" ;-D Ehehee :D
      PS. Tuliko posti perille? ;)

      Poista
    2. Tyttöjen yöpuvut ovat aivan naurettavan pieniä kokoonsa nähden. Tosi kivoja ja hyviä, mutta nyt ostaisin varmaan koon 6 v. tai 7 v. 4-vuotiaalle keskikäyrällä kasvavalle tytölle. Sit ostin pojalle 2-3 v yöppärin ja nyt on voinut alkaa käyttämään, kun käärii lahkeita ja vyöttää narulla vyötäröltä.

      Juu, posti tuli perille, kiitos! :)

      Poista
    3. No siis tällaista mäkin muistelen jostain lukeneeni, ja voi olal että joku tällanen muisti kummitteli taustalla kun otin tuon 2-3v. koon tuosta yöpukusetistä.. :P
      Aika hassua, etä poikien ja tyttöjen yöpukumitoitus poikkeaa niin paljon toisistaan. :-/ Siihen voi olla montakin syytä, en nyt lähde arvailemaan, mutta hassua..

      Pahoittelen outoa paketointia, mutta piti hieman pähkäillä, miten se menisi ehjänä perille.. :D

      Poista
  3. Tosi kivoja vaatteita olet tilannut :) itse en ole vähään aikaan tilannut bodenilta ja nyt mietin tilaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi, ja sama juttu täällä.. meillä oli pitkä tauko kans tässä lasten puolella, mutta nyt innostuin ja olen kyllä kaikin puollin tyytyväinen! :)

      Poista
  4. kivoja noi bodenit, mutta musta laatu ei ollutkaan niin hyvä kuin luulin. (on puhuttu).
    Jos vaikka Popin vaatteisiin vertaa. Kivoja kyllä ja varmasti tilaan joskus lisää mekkoja Liisalle..

    Kivoja ostoja sulla ja mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut tosi paljon Popin vaatteita, ja muutamia Bodenilta ennen tätä. Itse olen kyllä näiden kokemusten perusteella vähän eri mieltä, eli olen kyllä ollut ihan tyytyväinen myös Bodenin laatuun. Tietysti näissä ulkovaatteissa ei ole niitä teknisiä ominaisuuksia kuten Popilla, mutta käyttötarkoituskin on vähän eri kun kyseessä ns. kaupunkitakki vs. ulkoilutakki. :)

      Kiitos, ja mukavaa päivää myös sinne! :)

      Poista
    2. Mäkin olen ollut tyytyväinen muutoin Boden laatuun, paitsi yhdessä neulepaidassa oli tokan pesun jälkeen reikä. :o Ei ole mitään havaintoa, mistä moinen olisi voinut tulla.

      Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen laatuun ja musta nämä ovat kauniimpia kun Popin vaatteet.

      Poista
  5. Onpa hauskan näköisiä vaatteita!

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja olet tilannut. Niin mitä mieltä sä olet tuosta kevättakista? Oliko ne negatiiviset kommentit mielestäsi paikkaansa pitäviä? Tekis mieli tilata jotain samaa pojalle. :) En olekaan vielä tästä mallistosta kerennyt tilata, mutta aikaisemmista tilaamistani olen tykännyt kovasti. Itselle en vain osaa tilata kun mietityttää ne koot istuvuuden mukaan enempi kuin lapsella. Kun lapselle voi tilata vähän isompaakin kun kyllä se siihen kasvaa, mutta itse en haluaisi tästä koosta enää kasvaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku oli sanonut tästä takista, että hihat ovat tosi pitkät, mutta siitä en ollut huollissaan kun meillä on tosi pitkäraajainen poika, niin ajattelin, että ei haittaa. Tää varmaan kuulostaa nyt ihan älyttömältä, mutta kiinnitin huomion tähän kommenttiin: "..the off white just looked dirty and the zip stood out as a creamy colour which didn't match.." ja mietin pitkään näyttääkö vetskari oudolta ja eri väriseltä, mutta otin riskin, ja hyvä niin, koska ainakin tässä meidän kappaleessa, vetskarin väri oli ihan hyvin "mätsätty" takin luonnonvalkoiseen väriin. :D
      Toi on vaan sellainen juttu, joka mua helposti vaivaa, eli jos ns. samanväristen detskujen väri ei ole "sama" kuin se väri johon niitä on yritetty yhdistää, koska silloin mun mielestä vaatteesta tulee ns. halvan näköinen vaikutelma.
      Olen ihan samaa mieltä, että itselle noista on hankalampi tilata kun ei voi sovittaa, kun aikuisilla muutenkin tuo istuvuus on paljon tarkempaa kuin lapsilla. Ainakin noissa mitä itse tilasin, koko piti hyvin paikkaansa, mutta aina noiden omien vaatteiden kanssa se on vähän arpapeliä. Ja varsinkaan kun en ole minäkään tuohon Bodenin naistenpuoleen sen lähemmin tutustunut, kun nyt näihin pariin vaatteeseen. Mutta näihin kahteen olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen.:)

      Poista
    2. Hui, mä en olis uskaltanut tilata tuon kommentin jälkeen, mut kiva että takki sun mieleen, eli varmasti kivannäköinen ja värit mätsäävät. :) Mä tilasin kanssa just Next:iltä tytölle sini-valko-keltaisen kukkatakin ja vähän petyin kun se valkoinen on tosi "dirty", mutta nyt silmä on kyllä jo tottunut ja se näyttää kivalta. Ei noi nettikuvat aina näytä ihan siltä miltä tuote näyttää luonnossa.

      Poista
  7. Ompa kivat ostokset!Tuo raitatkki on tosi herkku!Millaista mitoitusta muutes nuo äitien vaatteet ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Mulla on tuosta takista koko UK12, ja se oli kun mulle tehty. Yleensä käytän kokoa 38, niin ainakin tän perusteella vastasi hyvin. tosin nyt kun muistelen, niin niissä asiakaskommenteissa oli jotkut maininnut tuon takin kohdalla että kannattaa ottaa kokoa isompi, että alle mahtuu paksumpi villapaita tms. mutta ainakaan itse en näe tätät tarpeelliseksi tän takin kohdalla kun täällä Suomessa ei tollasta takkia tule käytettyä ns. talvitakkina vaan enemmänkin välikausina. Mutta kuten tohon yllekin kirjoitin, niin en ole sen perusteellisemmin tutustunut Bodenin naisten mallistoon tai mitoitukseen niin en oikein osaa yleisesti kommentoida sitä, mutta itse aina luen noita asiakas kommentteja, kun niissä on usein hyviä viitteitä tuohon kokopolitiikkaan. Musta on tosi loistavaa, että monilla UK nettikaupoilla on noi customer riview:t käytössä, niistä saa aina hyviä viitteitä.:)

      Poista
    2. Tänks!Ja vielä tuosta Epun takista, onko se kokoa 1,5-2v?Ja onko päällyskangas sellaista öljypintaista vai ihan tavallista windbreaker tuulipukutyylistä?Houkuttelisi kovasti, mutta taitaa tuo pieninkin koko olla meille vielä pitkään liian suuri..dämn!

      Poista
    3. no pro :) Jep, se on 1,5-2 years ja varmaan just passeli keväällä ja kesällä, ei ole mitään kovin naftia mallia. Voipi olla, että tuo on teille vielä aika reilu.:)
      Materiaali ei ole ihan niin öljypintaista kuin tuo naisten takin waxed pinta, mutta ei myöskään sellaista tosi liukasta nylonia, vaan jotain niiden väliltä. :D Tosi selkeä selitys..:D Aika perus naikkari matskua kuitenkin. :) Itse tykkään kun tuossa on se trikoovuori, sellainen on jotenkin mukavan tuntuinen päällä.

      Poista
    4. No joo-o, piti sortua ostamaan se jemmaan kun tuli just -25% alekoodi koko valikoimaan. Otin Eevillekin saman tyttöjen versiona kirkas sininen/valkoinen. Tulee se kevät ensi vuonnakin ;) Ja ps. vk housutilanteeseen tulikin vinkkiä tutulta eli popilta ei varmaan niitä tarvita mut jos jotain muuta osuu niin sä tiedät mun maun :D

      Poista
    5. Hups :D Mutta toi -25% on aika hyvä ale jo nyt.:) Kerro sitten millainen se tyttöjen oli, olis hauska kuulla ihan mielenkiinnosta.:)
      Ja voi tota harmaata käyttää syksylläkin jos jo sitten alkais olemaan sopiva.
      Ollaan vielä yhteyksissa Popista.:)

      Poista
  8. Voi miten kivan näköisiä kevätjuttuja täältä löytyy. Mulla on vielä boden kokoilematta. Monta kertaa olen sivuilla käynyt ja täyttänyt ostoskorin yliäyräitten, mutta sitten en ole kuitenkaan raskinut. Tuntuu, että kivoimmissa on aina ollut meidän koko tai väri loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt vielä puuttuu se kevät ja lämpö :) Kannattaa joskus kokeilla jotain. Mullakin on käynyt niin, että sitten just se "juttu" mitä olisin halunnut ehti jo loppua, mutta nyt olin kerrankin tosi ajoissa.:) Itsekin jouduin nyt tekemään karsintaa kun ostoskori oli täpätäynnä ja loppusumma näytti tosi hurjalta..:D Sitten karsin ehkä liikaa, sillä seurauksella, että jouduin tekemään toisen tilauksen heti perään kun jäi jotkut jutut kaivelemaan..:D

      Poista
  9. Yks kysymys vielä. Otitko noi shortsit koossa 1,5y vai 2y? ja onko ne kuinka tiukat? Mun poika on nyt n. 83cm ja ei ehkä ihan niin hoikka kuin Eppunen mutta melkein. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Emmi, shortsit itseasiassa otin 2y, koska Eppu on nyt jo sen 1,5, ja noi shortsit aika kesäkamaa niin aattelin että kun kesällä on sen 2 niin josko toi 2 ois parempi. tosin olis se 1,5 varmaan myös mennyt ihan hyvin. Noissa on molemmissa shortseissa vyötäröllä kiristys, mutta jos halaut, voin ottaa sulle mittoja noista? Sano vaan kummista shortseista vaiko molemmista niin laitan tänne. :)

      Poista
    2. Kiitos tiedoista. Tilasin kanssa 2y kun poika tulee toukokuussa 2. Löyty googlettamalla se -25% koodikin kun olin jo deletoinut sen meilin kun mitään ei pitänyt tilata. :)

      Poista
    3. Mulla oli noissa shortseissa sellanenkin ajatus, että hyvällä tuurilla noi voisivat mennä vielä vaikka seuraavanakin kesänä, kun tollasten pidempien shortsien pituushan ei ole niin tarkkaa, jos leveydeltä vaan menee. :)

      Poista
  10. Kivalta näyttää teidän kesävaatteet! Pitääköhän itsekin näpätä tilaus menemään, nuo tähtishortsit ois niin kuin meinaan pakko saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tähtishortsit on aika ihanat. Itselle jäi kans vähän kummittelemaan nuo siniset, mutta en nyt viitsi ehkä toisia samanlaisia tilata. Mutta on ne hyvät! :)

      Poista
  11. Ihania ostoksia! Onko teillä Eppu minkä kokoinen? Meillä tyttö tahtoo ehdottomasti Bodenin päärynätakin ja mietin josko pojallekin samalla jotain tilaisin vaan en ole saanut tilausta aikaiseksi miettiessäni olisko 1,5-2 vaiko 2-3 oikeampi koko kesää ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna :) Sepä tässä hassua onkin kun en tiedä Epun pituutta, meiän 1,5-v. neuvolakin meni maaliskuun loppuun aivan kauheiden jonojen takia. Mutta painoa on noin 11,5kg. Toi Epun takki on kokoa 1,5-2 years ja silti näyttää ihan reilulta.:) Kävin katsomassa sen päärynätakin, ja se on aivan I-H-A-N-A. :) Varmaan itsekin tilaisin sen, jos olisi pieni tyttö, jolle tilata.:)

      Poista
    2. Kiitän tiedosta! Ehkä sitten uskallan ainakin osan tilata tuossa pienemmässä koossa, kun ainakin painollisesti melko samoissa pojat ovat :) Meillä tyttö kyllä tosiaan tietää mitä tahtoo ja melko usein se tahtominen miellyttää omaakin silmääni :) Pitää varmaan alkaa jo henkisesti valmistautumaan tytön teini-ikään ja mahdollisiin kallistuviin toiveisiin :D

      Poista
    3. Eipä kestä, ja jos haluat, voin ottaa tuosta vaikka mittojakin sulle huomenna? :)
      Haluaisin kyllä tietää pian pojan pituuden kun tuntuu, että hän on venähtänyt yhtäkkiä hurjasti, mutta ei mitään hajua kuinka paljon..:D voisi vaan vähän arvioida sitten noita tulevia kokoja jne..:)
      Joo, voi ihanata, sitten kun "pääsee" rahoittamaan noita teinien ostoksia..:D Onneks mulla siihen vielä hetki aikaa :D

      Poista
  12. Kivoja juttuja ja myös niin "meidän näköisiä". :) Etenkin tuo raitatakki on ihana ja meinasin tilata sen meidän Artulle, mutta sitten luin myös niitä arvosteluja. Se jäi kaivelemaan ja ehkä sen vielä tilaan tän postauksen rohkaisemana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkku, kiitos, ja ainakin tässä meidän kappaleessa tuo vetskari mätsää ihan hyvin noiden raitojen kanssa. Valkoisen sävy on sellainen luonnonvalkoinen, mutta sopii ainakin mun mielestä ihan hyvin tuon harmaan kanssa. Sellainen puhdas "optical white" voisi olla jopa hieman kova noin tummanharmaan kanssa.:)
      Tuolla oli vielä niin monta muutakin kivaa juttua, mitä olisin voinut tilata..:)

      Poista
  13. Olipa mukava lukea ja saada vinkkejä Boden-ostoksistasi! En ole ennen tilannut sieltä mitään, mutta tämän kevättalven selaillut nettisivuja "sillä silmällä". Tähtishortsit x4 on mun ykkösvalinta. Onko tuo fleecetakki harmaa? Vaatteet näyttää tosi hyviltä tuossa naulakossa roikkumassa :)

    Itse ostin aikoinaan meidän isommille pojille paljon juuri noita "merihenkisiä" värejä: tummansinistä, punaista ja valkoista. Kahden nuoremman pojan kohdalla etenkin tummansininen on jostain syystä tökkinyt rajusti. Tilalle on tullut ruskeaa, beigeä, valkoista, vaaleansinistä, vihreää...toki yhä myös tummansinistä ja punaista. Vaikeimmat värit mulle on harmaa ja musta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mukavaa jos tästä o jotain hyötyä. :) Tähtishortsit on kyllä tosi hauskat! Tulisipa nyt äkkiä lämmin..;)
      Fleecetakki on tummanharmaa, vähän sellainen savynharmaaseen taittuva ja olisi varmasti tunkkainen pelkän punaisen kanssa, mutta sitten nuo kirkkaat vaaleansiniset tähdet tekevät paljon. Tässä takissa nuo punaiset tereet ja vetoketju ovat kylläkin tummempaa "likaisempaa" punaista kuin kirkas punainen hupun vuorissa, mutta tämä ei minua haitannut (tämä ei tuosta kuvastakaan tule niin selvästi esiin kuin se on luonnossa niin siksi mainitsen). :)
      Tämä koko 2-3 years on aika reilu meille vielä, mutta ajattelin ,että se ei tällaisessa fleecessä haittaa, ja kun sisällä on tuo kuviovuori niin hihoja voi kääntää, ja sitten tämä menee vielä syksyllä/talvellakin ettei jää heti pieneksi.

      Meillä on sitten näiden lisäksi niitä vaaleanvihreitä ja beigen sävyjä Mini Rodinilta niin on sitten kesäksi jotain muutakin kuin pelkkää merihenkistä. :) Musta on meillä kans vähän hankala, varsinkin sisävaatteissa, kun siinä aina näkyvät ikävästi nuo valkoiset koirankarvat. Toki meillä imuroidaan, mutta kun pikkumies nuohoaa aika paljon vielä lattiallakin niin kerää kyllä kiitettävästi kaiken itseensä.. :)

      Poista
    2. Kiitos tarkasta vastauksestasi! Kunpa nettisivuillakin joskus kerrottaisiin noin tarkasti :) Luulin muuten aluksi, että tähdet olivat valkoisia, mutta aika herkuilta näyttävät vaaleansinisinä ;) Nyt pitäisi sitten aloittaa se haasteellisin osuus eli valita mitä tilaa ja etenkin mitä tilaa kaikille neljälle. Minä kun tykkään pukea poikia myös samiksiin :)

      Poista
    3. Eipä kestä! :) Kiva jos tästä oli jotain hyötyä. Mä kyllä jaksan jauhaa vaatteista ihan loputtomiin.:D Oispa mulla toinenkin poika, niin saisin tilattua tähtishortsit myös toisessa värissä, hih :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)