5.3.2012

Kädetön olo? Kilpailu! :)

Hei vaan, ja hauskaa alkavaa viikkoa!:)

Ovatko langattomat kuulokkeet teille ennestään tuttuja? Sain hauskan jutun, nimittäin Nokian uuden Lunan CLICK pinkkinä, jonka voin lahjoittaa yhdelle lukijalle.
Sain myös kokeilla vastaavaa itse (tosin mustaa), ja huomasin, että ei tarvitse olla välttämättä auton omistaja, jotta "handsfreestä" voi saada täyden hyödyn. Tämä söpö pikku kapistus toimii näppärästi myös koirien kanssa ulkoillessa, kotitöitä tehdessä ja parhaiten varmaan vaunulenkillä, tai siis tässä meidän tapauksessa rattailla liikkuessa. Siis jos tykkää höpöttää puhelimessa.;)
Toki autoillessa langaton kuuloke on todella tärkeä, jos nimittäin joutuu puhumaan puhelimessa ja ajamaan autoa samaan aikaan, jo ihan turvallisuudenkin takia (lakia unohtamatta).
Laite toimii niinkin yksinkertaisesti, että kun se on yhdistetty bluetoothin kautta omaan kännykkään, ja kun puhelin soi, ei tarvitse kuin painaa pikku kuuloke irti alustastaan ja laittaa se korvalle. Jopa minä sain sen toimimaan itse, helposti. Voin nimittäin kertoa, että kaikki langattomat laitteet, joita olen kokeillut, eivät ole yhtä helppoja..ja tämän takia jääneet käyttämättä.. :)
Kaupassa tämän pienen söpöläisen hinta pyörii noin 60-80 euron välillä, ja jos joku intoutuu tällaisen ostamaan, niitä on myynnissä monissa elektroniikkaa myyvissä kaupoissa, nettikaupoissa ja Nokian omassa liikkeessä. Mutta jos haluat tämän pinkin kappaleen itsellesi, osallistu tähän kilapiluun! ;)

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kysymykseen:
* Miksi sinä tarvitsisit tätä tai miksi se olisi sinulle tärkeä apuväline? 
Parhaat perustelut tarpeelleensa antanut voittaa.

Jos osallistut anonyymina, ts. et ole kirjautunut lukija, muistathan laittaa tunnistettavan nimimerkin. 
Kilpailu päättyy ensi viikon sunnuntaina 11.3 klo 23.59. ;) 






22 kommenttia:

  1. Mulle, mulle! Mulla on työmatka 180km päivässä ja ajelen sen yksin omalla autolla. Viihdykkeeksi puhun matkalla paljon puhelimessa ja monet handsfreet olen testanut ja huonoksi todennut. Jospa tässä olisi mulle hyvä ratkaisu.

    VastaaPoista
  2. Antaisin sen miehelleni, rakkaudesta. Hän ajaa meidän ajot ja toki se myös toisi turvallisuutta.

    Mukavaa uutta viikkoa ♥

    VastaaPoista
  3. Antaisin tämän ehdottomasti miehelleni, tarvitsee tällaista työnsä puolesta ja vanha on todella surkea. Tai sitten voisi kytkeä tämän hlökohtaiseen puhelimeensa ja näin molemmilla korvilla olisi nappi ja ehtisi paremmin vastailla minun hömppäpuheluihini :D Tosi ihana, tuollainen on pakko saada!

    VastaaPoista
  4. Minä tarvitsen tällaisen ehdottomasti! Kahden, pienen taaperon kanssa päivät pitkät touhutessa olen kaivannut moneen kertaan handsfreeta! Minulla on nimittäin oltava kokoajan kädet vapaana. Puhelimessa ei paljoa puhuta. Tuo laite antaisi siihen mahdollisuuden! Näiden vilkkaiden perässä kun on oltava aivan koko ajan, kädet vapaana!

    VastaaPoista
  5. Tämä pelastaisi minun mielenterveyteni. ;-) Meillä on pienenpieni refluksitaudista kärsivä vauva, jota pitää kantaa aamusta iltaan, ihan koko ajan. Se on hirveän rankkaa fyysisesti, mutta ennenkaikkea henkisesti. Jospa siis saisin edes samalla puhua tukihenkilöideni kanssa niin elämään saisi vähän helpotusta...

    VastaaPoista
  6. Tämän tarvitsisin ehdottomasti autoiluun. En omista hands-free kuuloketta ja minusta se on myös hankala ja epäkäytännöllinen(siis ne johdolliset mallit). Puhun usein(lue: lähes aina) autoillessa puhelimessa, eikä se ole todellakaan turvallista. Turvatakseen minun ajamiseni samalla kun puhun puhelimeen, tällainen tulisi todellakin tarpeeseen!

    VastaaPoista
  7. Annna:lla on jo niin hyvä perustelu, mutta koitetaan silti!
    Hankin elämäni ensimmäisen kosketusnäytöllisen puhelimen, mutta olen hiukan jännännyt käyttöönottoa ja käyttänyt vielä vanhaa. Puhelin kun on usein lasten kuolassa ja missä muussa pussukassa leikeissä, että tuon avulla puhelimen voisi vaan pitää jossain äidin omassa piilossa ja silti pystyä puhumaan :)

    VastaaPoista
  8. Kilpailuun en nyt osallistu, mutta tulin vaan huikkaamaan että jestas miten mahtava banneri! Ihan huikea! :)

    VastaaPoista
  9. Banneri on tosiaan hieno :)

    Oikeastaan vasta tämän postauksesi luettuani tajusin, että tuollainen vekotinhan voisi olla ratkaisu surkeaan ongelmaan, josta olen kärsinyt jo 3,5 vuotta (kaiken ajan nykyisessä kodissamme). Täällä ei kuulu puhelin! Tai joo, kuuluu, jos seisoo siten, että puhelimen yläosa ottaa kiinni keittiön tai olohuoneen ikkunan tiettyyn kohtaan. Askelkin kauemmas ja yhteys katkeaa. Tämä hieno piirre on "ihan pikkuisen" rajoittanut sosiaalisia kontakteja ja varsinkin, kun tuo (nyt 1,5-vuotias) juoksee samalla ympäri kotia, on äidin aivan mahdotonta seistä jöpöttää jommankumman ikkunan edessä ja kertoa (edes puhelinmyyjälle) kokonaisella lauseella, että nyt(kään) en voi puhua kanssasi. Jospa puhelinta voisi pitää ikkunan edessä ja tuota nappia korvalla edes kolme askelta ikkunaa kauempana, voisin samalla vahtia lasta ja ehkä jopa soittaa jollekin niistä kadonneista, vanhoista ystävistäni... Tai jopa istua! Ah, luksusta!

    T: kaverikelkasta pudonnut kotiäiti.

    Ps. Eikä tuo nyt ainakaan VAIKEUTTAISI niitä hetkiä, kun työntää lasta rattaissa ja yrittää hillitä vastaantulijoille rähisevää ja hihnassa jalkojen ja rattaiden ympärillä tempovaa koiraa... :) Toiseen käteen vielä sateenvarjo ja tilanteita riittää... Kerääpä siinä sitten kakatkin vielä. Ja kun ne ulkoiluhetket on ainoita, jolloin puhelin kuuluu kunnolla...

    VastaaPoista
  10. Äippä tarvitsisi et voisi ajaessakin soitella Myylle ja Epulle.

    VastaaPoista
  11. Olisipa mahtavaa, kun saisin kotosalla kohottaa crosstrainerilla rapistunutta kuntoani ja samaan aikaan saada kannustusta puhelimitse toisella puolella Suomea asuvalta ystävältäni tässä jättiurakassa. Voin jo nähdä tuon kuvan silmissäni. Kesään mennessä tiukka keho läskien sijaan ja ystävyys samalla hyvässä hoidossa :)

    VastaaPoista
  12. Miekin tartten, etten aja kolaria puhelinta räplätessä tai saa sakkoja...

    Nimim. paha tapa

    VastaaPoista
  13. Mulla on puhelin JATKUVASTI hukassa ja usein vielä äänettömällä. Jos ton vekottimen kanssa muistaisin kuljettaa paremmin taskussani. Värikin olisi just se mun must!

    VastaaPoista
  14. Kiva arvonta. Suurperheellisenä (nykyään kai 4:n lapsen perheet sellaisiksi lasketaan) automatkat harrastuksista hakemaan/ruokaa laittaessa tms hetket ovat niitä,jolloin olisi mahdollista puhua puhelimessa, joten tokihan mä tuon tarvitsisin jotta voin hoitaa höpöhöpö-puheluitani paremmin...ja vielä kun se on pinkki ;)

    VastaaPoista
  15. Voi tälläinen olisi ehdottomasti pitänyt olla arkea helpottamassa pojan ollessa vielä vaivainen sylikissa, mutta nyt ehdottomasti meillä mies tarvitsisi. Ajelee työkseen pitkiä päiviä samalla päivystäen (pitää siis olla luurin päässä saatavilla heti eikä kohta) eikä tähän astiset handsfreet ole osottautuneet käteviksi tai toimiviksi.

    VastaaPoista
  16. tämä korvalla olisi ihanaa tehdä kotitöitä, vaikka selvitellä pyykkiä ja juoruta kaverin kanssa samalla :D

    VastaaPoista
  17. Mä en tarvitse näitä! ( Tai ehkä tarvitsisin, mutta olen liian ennakkoluuloinen. ) Mutta mun tyttö on kinunut omia luuruttimia puhelimeen jo pitkään - juuri pinkkejä, toivoo niitä synttärilahjaksi ensi marraskuussa. Auta häntä :-)

    VastaaPoista
  18. Tarvisin ehdottomasti tälläisen, koska mieheni on toisella paikkankunnalla töissä viikot ja puhumme paljon puhelimessa. Lapsen kanssa luurin pitäminen ei aina kuitenkaan onnistu :)
    Sinna Jyväskylä

    VastaaPoista
  19. Tää tulis kuin tilauksesta, kahden lapsen kanssa arkea pyörittäessä helpottais kummasti asioiden hoitoa :) ...autolla ajosta puhumattakaan...

    VastaaPoista
  20. työmatkaa tulee rassattua 5 päivänä viikossa ja liian usein soittelen/tekstaan matkalla miehelle jotain iltaan/ruokaan liittyvää... tarvitsen tämän liikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi ajamallani tieosuuksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä yksi joka äiti, joka ajelee pitkiä opiskelureissuja ja puhuu silloin ystävien kanssa puhelimessa - kotona en enää oikein ehdi, kun lapset saavat silloin aikani.. Joten tämä olisi hyvä apuväline tuonne tien päälle, jos kerran toimii hyvin:) Ja johdotonta laitetta minulle ei ole koskaan ollutkaan.. Ja en ole Ikinä voittanut missää arvonnassa mitään:/ Jospa NYT tärppäisi!!!

      Poista
  21. Koskaan en ole käyttänyt enkä edes omistajanut handsfreetä, joten ehkä olisi jo aika kokeilla kun ikääkin on jo mittarissa 30+ :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)