31.1.2012

Desperate moments of a Shopaholic..

En taida tänäänkään päästä aiheeseen välikausihaalari. Muistatteko vielä kun kerroin tilanneeni Epun huoneeseen muutamia uusia kalusteita. Luulin siis, että pieni vintage pöytä ja tuoli, olivat jo matkalla kohti Suomea, mutta kuinka väärässä olinkaan. Eilen illalla juuri ennen nukkumaanmenoa erehdyin vielä vilkaisemaan meilejäni. Mikä virhe! En voinut ensin uskoa lukemaani. Herätin jopa mieheni Münchenissa, ja kävimme lyhyen keskustelun:
- Nyyh. Se ei mahdu laatikkoon!
- Mikä ei mahdu laatikkoon? 
- No se setti!
- Mikä setti?
- No se setti, jonka tilasin Epulle, pöytä ja tuolit. 
- Jaa se. Siis mihin se ei mahdu?
- Laatikkoon! Ja nyt se kauppias ei voi lähettää sitä!
- Hahahaa.. siis onko se yritys, joka myy noita tuotteita? 
- Joo...
- Ja se myy niitä netissä, mutta ei voi postittaa niitä kun ne eivät mahdu laatikkoon? Hahahaa..

Not funny. Olo oli todella pettynyt ja epätoivoinen, siis niin pettynyt kun näin vähäpätöisessä asiassa nyt voi vaan olla. Kukaanhan ei siis ole kuollut tai muuta sellaista, mutta olin kyllä todella pettynyt, kun luulin löytäneeni täydellisen setin Epun huoneeseen kohtuuhintaan. Ja se oli muuta kuin Ikeaa. Ei sillä, meillä on kyllä Ikeaa koti täynnä, mutta löysin mielestäni todella kauniin pöydän ja tuolin, joka olisi samalla myös kaunis sisustuselementti, ja kaiken lisäksi vielä kohtuuhintainen.
 Noh, yritin sitten vielä keksiä keinoja, jolla tilaamani pöytä- ja tuolisetin voisi saada Suomeen, mutta ilmeisesti se ei nyt onnistu, ja kauppias palauttaa rahani. Tarjolla oli kyllä muita settejä, jotka mahtuvat the laatikkoon, mutta mielestäni niiden hinta ei ollut enää kohtuullinen, tai edes lähellä sitä. 400€ pienen pojan piirrustuspöydästä on mielestäni tässä vaiheessa liikaa, kun käyttäjä ei aina edes osu kynällä paperiin. 
Kun mieheni tuli tänään Suomeen, raahasin hänet heti ensi töikseni käymään Pakilan työkeskuksessa, koska olin kuullut ja lukenut useammista lähteistä, että siellä on myynnissä kivoja lastenkalusteita todella edullisesti. Aikaisemmin mieheni on kieltäytynyt lähtemästä sinne (hän ei ole "kirppari-ihmisiä"), mutta nyt hän ehkä huomasi epätoivoni, ja niinpä käväisimme työkeskuksen huonekalumyymälässä. Ja siellähän oli todella hienoa tavaraa, juuri kuten olin lukenutkin, jopa designpoliisi myönsi tämän. ;). Mutta valitettavasti pienikokoisia pöytiä ei ollut saatavilla. Isommat tarjolla olleet lastenpöydät olivat liian isoja Epun huoneeseen, mutta todella kauniita tuoleja oli kyllä myynnissä useita erilaisia. Suosittelen lämpimästi käymään ko. paikassa jos liikutte lähistöllä.
En vielä viitsinyt ostaa Pakilasta pelkkää tuolia, koska pöydästä ei ole tietoakaan. Vaihtoehtoina on nyt sitten jäädä kyttäilemään tuleeko Pakilaan pieniä pöytiä jossain vaiheessa, etsiä jotain muuta vielä tai luovuttaa ja lähteä vaan sinne Ikeaan. Tietysti jos nyt jollain lukijalla olisi hyviä vinkkejä, mistä epätoivoinen lastenhuoneen sisustaja voisi löytää kauniit ja persoonalliset lastenhuoneen kalusteet kohtuuhintaan, vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan. 

P.S. Päivääni muuten piristi yksi asia.. huomasin juuri äsken, että mukaan oli liittynyt taas pari uutta lukijaa! Mukavaa! Ilahdun aina kun huomaan uusia lukijoita mukana!:)

Herlag retro table, ei mahdu laatikkoon... (?)

Ikea Kritter lastenpöytä, mahtuu myös pieneen laatikkoon

19 kommenttia:

 1. I feel you!!! Miten ei pöytä voi mahtua laatikkoon? Eikö sitä saa isompaan laatikkoon? :O Tai jalkoja irti? ...ei voi tajuu ku koti tosiaan täynnä koottavaa Ikeaa :D Ymmärrän kyllä sua ihan tosi hyvin, tiedän miltä tuntuu tuollainen pettymys. Turhalta, mutt silti pettyneeltä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osanotosta. En voi kuvailla tätä ketutusta. Kauppias kyllä ehdotti, että sahaisi jalat irti. Hmm.. kiitos, mutta ei kiitos. :D Mä ehdotin kans isompaa laatikkoa, mutta se ei kai nyt ollut vaihtoehto.. who knows.. :(

   Poista
  2. Niinku Sini taisikin ehdottaa tai mainita teettämisestä, sitä mäki olisin ehdottanu. Kaverini opiskelee Amk-ssa muotoilua ja niillä oli pakollinen kurssi ekana vuonna, siellä piti siis tehdä itse joku huonekalu lastenhuoneeseen. Ehkäpä joltain opiskelijalta voisi tilata sellaisen, olisi varmasti onnessaan jos vielä maksettaisiinkin, pakko kun on kerta sellainen muutenkin tehdä :D

   Poista
 2. Pelastit jutullasi mun todella kurjan päivän!!! "400e pienen pojan piirrustuspöydästä on mielestäni tässä vaiheessa liikaa, kun käyttäjä ei aina edes osu kynällä paperiin." Nauru ei meinaa loppua millään... ;)

  Kiitos ihanasta blogista, joka päivä käyn täällä kurkkaamassa teidän touhujanne.

  Ihania talvisia päiviä ja toivon todellakin, että kayttäjälle sopiva pöytä vielä löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piia: No pro, meijän elämästä ei tätä dramatiikkaa puutu. ;-D Ihan kaikkea en kehtaa kertoa täällä, mutta tää laatikkojuttu meni vähän yli ymmärryksen. :D Nyt jo itseänikin hieman naurattaa, mutta eilen enemmänkin itketti. ;-D
   Kiitos tsempistä, ja mukava kun tykkäät blogista! ♥

   Poista
 3. Mun työpaikassani Kruunukirpussa myydään noita päiväkotien vanhoja pöytiä ja tuoleja.
  Huomenna olen siellä töissä ja voin tarkistaa tilanteen mitä nyt saatavilla.
  Meilläkin kotona paljon lasten kalusteita Pakilasta. Entinen päiväkodin täti kun oon..

  Ihanasti kirjoitettu juttu..

  Jos kiinnostut niin voisit vaikka soittaa mulle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka: Saako sut kiinni sieltä Kruunukirpusta, sinne varmaan löytyy netistä joku numero? :) Sellainen puolikas ympyränmuotoinen päiväkodinpöytä olisi ollut ihana, mutta se oli ajateltuun tilaan liian iso. Mutta jos sieltä löytyisi jotain muuta meille sopivaa? Koitan ehtiä huomenna soitella!=) Olisi ihana löytää pikkumiehelle oma pikkupöytä, kun taas tänään hän halusi kylässä ollessa vähän väliä käydä istuskelemassa kavereiden pikkupöydän ääressä. :)

   Poista
 4. Kauppiaan kannattaisi hankkia isompia laatikoita?
  Valitettavasti ei ole vinkkejä pöydän ostoon; meidän lapset piirtävät keittiön pöydän ääressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans ehdotin tota. :D Voisi ehkä tuo "postimyyntikin" mennä vähän paremmin jos tuotteita voisi lähettää.. ;) Meillä keittiönpöytä on vähän korkea vielä Eppuselle, mutta siinä ollaan nyt piirretty paremman puutteessa.

   Poista
 5. No eikä!Ja kuinka fiiliksissä sä jo olit!Ompahan aikamoinen kauppias kun myy tuotteita, mutta ei voikaan niitä postittaa. Voi pee!Me teetettiin Eevin huoneeseen puusepällä (tai siis oppilaitoksen opiskelijoilla) pöytä ja tuolit ja oli edullista ja saa just semmoset kuin haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!;'( Voi kyynel! Harmittaa tosi paljon kun ihan sain sen jo ostettuakin.. :(
   En tiedä olisiko täällä mitään paikkaa missä voisi teettää.. (?) tai sitten jos on niin tuskin on kovin edullista.:/ Nyyh.

   Poista
 6. No oho, aika hurjaa toimintaa! :D Tosi sääli ettet saa just tuota pöytä ja tuoliyhdistelmää mutta toivottavasti jostain löytyy! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piti oikein itsekin tavata aluksi että M-I-T-Ä!? :D No eiköhän meillekin joku pöytä ja tuoli löydy, maailma on tavaraa täynnä. :D

   Poista
 7. Ne vanhat päiväkotikalusteet on kyllä tosi hyviä. meiltäkin löytyy puolipyöreä pöytä ja pari tuolia, yht 14 e!!

  Toivottavasti löydätte jonkun sopivan! Ihan älytön kyllä toi juttu.. :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se puolipyöreä kyllä kelpaisi meillekin, jos vaan mahtuisi.:)Joo, nyt alkaa uusi etsintä!=)

   Poista
 8. No jopas on kauppias! Luulisi, että tahtoisi keksiä keinon millä saisi toimitettuakin niitä tavaroita asiakkailleen.

  Toivottavasti läydät jostain sopivan tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan olla että siinä oli jotain muuta takana, enpä tiedä.. :(?)
   Kiitos tsempistä, toivotaav että joku ihanuus löytyisi. :)

   Poista
 9. Anteeksi nyt vasta palasin.. Siellä oli vaan niitä puolipyöreitä pöytiä. Mutta tule käymään (la töissä) tai voit soittaa mulle ja kysellä.. numero 050 4929623

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, en ehtinyt soittaa, ja lauantaina en pääse, mutta koitan ensi viikolla tulla käymään. :) Oletko aina ke ja la töissä?

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)