30.1.2012

COS avaa vaatekaupan Helsingin Kämp Galleriaan

Alunperin minun piti postata tänään ihan jostain muusta aiheesta, kuten välikausihaalarista, mutta sitten huomasin, että ystävä oli linkittänyt tällaisen uutisen:CLICK! 
"Vaatemerkki Collection of Style, tuttavallisemmin COS, avaa ensimmäisen Suomen-putiikkinsa Helsingin Kämp Galleriaan kevään aikana. Tähän saakka COS:n vaatteita mielivä on joutunut matkustamaan Tukholmaan päästäkseen ostoksille.

H&M-ketjuun kuuluva COS myy korkealaatuisia vaatteita kohtuuhintaan. Sillä on myymälöitä yhdeksässä Euroopan maassa."
Saadaankohan tänne myös niitä ihanaisia lastenvaatteita? En malta odottaa.... :)

Täällä on jo nähtävissä muutama COS:in kevätuutuus.. mutta todellakin vain muutama. ;) Nyt niitä loppuja odotellessa. Itse olen tosi iloinen COS -uutisesta, ja varmasti myös mieheni, joka on joutunut Lontoon reissuiltaan raahaamaan COSsilta minulle ja Epulle sitä sun tätä. Tällä hetkellä Epulla on käytössä COSsilta mm. Ear-flap cashmere hat, jonka laatu on muuten aivan mahtava. Nyt tuon hatun sininen värivaihtoehto olikin alennettu nettikaupassa. Lisäksi kaapissa kevättä odottaa ulkoilutakki, jonka mies toi Lontoosta jo ennen joulua. Meillä on myös käytössä ihana välikausitakki, jonka ostin Der himmel über Berlin -blogin blogikirppikseltä. Kuvia siitä löytyykin TÄÄLTÄ.  Myös COS naisten mallisto on mieleeni, mutta erityisesti olen pitänyt miesten mallistosta. Suosittelen tsekkaamaan:)

4 kommenttia:

  1. ihana kun on.. siellä nähdään!

    VastaaPoista
  2. COS onkin minulle vieras merkki, pitääkin alkaa tutkimaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna: Voi, siellä on ihania vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsille, jos tykkää sellaisesta simppelistä tyylistä. Lasten vaatteissa on varsinkin ollut myös hauskoja printtejä ja muitakin juttuja.:) Mutta eipä niihin tule juuri törmättyä kun täällä ei ole liikettä. Itsekään en ole muistaakseni käynyt tuolla Tukholman Cos storella, ainoastaan Lontoossa työmatkojen yhteydessä tullut käytyä. Mutta nythän on myös tuo nettikauppa.=)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)