29.1.2012

KAUNEIMMAT LASTENHUONEET PART V - "lehdestä leikattuja, taas.."

Tässä lisää MilK Deco lehdessä olleita ihanaisia lastenhuoneita, joita lupasin laittaa vielä lisää. Pahoittelut huonosta kuvalaadusta. Sisustukset olivat kuitenkin niin kivoja, etten malttanut olla laittamatta näitä, vaikka yleensä yritän välttää pikselimössökuvia.
Näissä kuvissa on minusta ihanasti yhditettu modernia sekä vintagea. Lautalattiat ja tiiliseinät ihastuttavat ainakin minua, samoin ns. "industrial" henki joissain yksityiskohdissa. Oih!
Tosin löytyypä näistäkin lippuviirejä ja Hang-it-all -naulakko, jotka taitavat löytyä aika monesta suomalaisestkin lastenhuoneesta. Tai ainakin sisutuslehtien yms. inspiskuvissa niitä viljelllään. ;)

Karttataulut näyttävät ihanilta. Haluaisin meillekin tuollaisen, jos seinäpinta-ala vaan riittäisi Epun huoneessa. Myös tuo ensimmäisen kuvan koulupöytä on aika hieno, kun ns. perinteiseen työpöytään on laitettu metalliset laatikot. Näistä sisustuksista, tai ainakin osasta, huokuu ihana kodikkuus, ja minusta on myös mukava, että kaikkia lasten tavaroita ei ole piilotettu kaappeihin, vaan lapselle tärkeät tavarat saavat olla esillä ja ovat helposti saatavissa. Vaikka itse olekin aika kliinin sisustuksen ystävä, en usko, että ainakaan useimmat lapset ovat. (?)
Näin muuten eräässä suosikkiblogissani aivan ihanan sisustusjutun jokin aika sitten. Ihastuin niin paljon, että innostuin tilaamaan Eppusen huoneeseen muutaman huonekalun. Mietin kyllä hetken, olenko nyt mennyt lopullisesti aivan sekaisin, mutta tulipas nyt tilattua. En nyt vielä paljasta mitä tilasin, mutta lupaan laittaa kuvia kun isohko pakettini saapuu Suomeen... ;) Arvaakohan kukaan, mitä olen mennyt tilaamaan ja mistä.. ;) (tutut, ei saa paljastaa!)

Mitä mieltä olette näistä sisustuskuvista alla?

P.S. Tervetuloa uudet lukijat! Huomasin, että teitä on kaksi uutta mukana!





 Picture source: MilK Decoration









8 kommenttia:

  1. Hmmm..tilasitko sieltä happy industriesista jotain?! ;)

    VastaaPoista
  2. No mä ajattelin, että oli jotenkin aika sun tyylinen kauppa kun kävin kanssa siellä kurkkimassa. Odotan innolla mitä teille tulee, mä jotenkin veikkaisin jotain punaista :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja mukavaa päivää!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)