27.1.2012

MINI RODINI - sneak peek SS12

Ensi viikolla ilmestyy Mini Rodinin uusi mallisto. Tätä olen odotellut, josko löytyisi joitain kivoja juttuja kevääksi ja kesäksi. Mini Rodinin fb-sivuilla sanotaa: "The last days of sale are here! Next week, the first spring arrivals will be available to shop, online and in stores."
http://www.minirodini.com/sneak-peek-ss12

MUOKKAUS: Ja Oiidesign onkin laittanut uuden malliston jo esille (tosin en tiedä onko tässä kaikkea, tuskin?) :
http://www.oiidesign.se/designer/mini_rodini 

Muutenkin talvikamppeet ovat alkaneet kyllästyttää, varsinkin talvihaalari, joka on käytössä monta kertaa päivässä. Ihan tämän kyllästymisen takia toivoisin, että meillä olisi toinenkin haalari, vaikka totuuden nimissä täytyy sanoa, että ihan hyvin ollaan yhdenkin kanssa pärjätty, vaikka ollaan ulkoiltu parikin kertaa päivässä ihan kunnolla. Ja jos joku nyt ihmettelee, minne se meidän toinen haalari katosi, jouduimme palauttamaan Cupcaken haalarin pari viikkoa sitten reklamaationa viallisen hupun takia.
 Tänään sain myös ihanaa postia, nimittäin Mini Rodinin tummansininen Livingstone overall (tämä täällä), jota etsin kissojen ja koirien kanssa alesta, saapui tänään. Haalari oli vielä ihanampi kuin kuvissa, ja malli näytti todella hyvältä ja kapealta. Uskon, että tämä kapea malli istuu hoikalle pojalle tosi hyvin. Monet haalarit näyttävät säkkimäisiltä pienikokoisella pojalla, joten uskon, että löysimme nyt meille sopivan mallin. Harmi, että koko 92/98 on vielä aika iso, joten joudumme odottamaan kyllä ensi talveen ennenkuin pääsemme kunnolla testailemaan tätä ihanuutta. Saa sitten nähdä, millainen tämä käytössä on... 

Käykää kurkkaamassa Mini Rodinin sneak peek kuvat. Tietysti niiden perusteella on vielä vaikea sanoa, millainen koko SS mallisto sitten on, mutta ainakin on kiva kurkkia minkälaisia juttuja on luvassa. Panttereita? Grrrrr... ;)
Mukavaa viikonloppua! ♥


6 kommenttia:

  1. Ai ulkoiltu se 2,5h/pv ;) ?

    Ihanaa minirodinia!

    Pääsisittekö käymään ensi viikolla esim ke?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hitsinpimpula, tänään vaan 2h 29 minuuttia, hahahaa XD
      Keskiviikko it is! Tullaanko aamulla? Siis "aamulla" ;)

      Poista
  2. Huippua että sait sen haalarin :)) Tulin niin iloiseksi, kun ei tainnut tulla kuitenkaan ihan helpoimpia reittejä :D Ihania Mini Rodineja, mielenkiinnolla odotellaan kaikkien merkkien mallistoja, tuntuu että tammikuu on mennyt nniiiiinn hitaasti vanhoja aleja katsellessa :)

    VastaaPoista
  3. Jep, keskiviikko aamulla nähdään.

    VastaaPoista
  4. http://villaajavaniljaa.blogspot.com/2012/01/boden-vinkki.html
    Nyt olis vähän aleprosentteja :))

    VastaaPoista
  5. Ihanan kesäinen ja värikäs mallisto on! Sain eilen sähköpostiin kasan kuvia lookbookista.. <3 Mä tykkään ihan hirveästi tosta sinisestä haalarista. Naapurin tytöllä on se ja on ollut kätössä kuulemma tosi hyvä myös.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)