22.10.2011

Onnea on... :)

Onni on joskus hyvin arkisissakin asioissa. Tai pienissä ylläreissä.. ;)


Onnea on...


... saada äidin ystävältä iso pino uusia kirjoja ja tutkia niitä.


... asetella isin kengät täyteen kuutioita.


... tai laittaa Zhu Zhu hamsteri päiväunille äidin tohveliin.  
...leikkiä tyynysotaa sohvalla ja möyriä isossa tyynykasassa.
Ihanaa syksyistä viikonloppua! :)

16 kommenttia:

 1. Voi, ihana Eppu!Todellakin, lapselle se onni on niissä pienissä jutuissa!Magee tuo collegeasu, harmaata on hiipinyt pikku hiljaa Aatunkin kaappiin!

  VastaaPoista
 2. Se on, ja meitä huvitta kun kengät on nykyään aina täynnä pikku ylläreitä. ;) Meinasin sanoa, että meillä ei ole tämän lisäksi paljoa harmaata kaapissa, mutta kyllä meillä itseasiassa on kun tarkemmin mietin.. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa arjen onnea! :-)
  Oikein mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 4. Totta, noi lasten piilostusyllärit ovat saaneet täälläkin hymyilemään kerran jos toisenkin. Juuri löysin pyykkikorin pohjalta leikkilautasen ja koko lautasellisen leikkiruokaa. ;-)

  PS: Meille tuli MR:n farkut. Ne on ihqut. Vyöräröä joutuu täälläkin kuromaan toisen pojallisen verran ja lahjepituus riittää varmasti kevääseen. Kiitos hyvästä vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Jassu: Kiitos ♥ :)

  -M- :-D Siellä oli varmaan ollut teekutsut. ;)
  On mukava tunkea vaikka saapas jalkaan ja huomata kun ei se jalka sinne enää mahdukaan.. ;-D
  Otitko 80/86 vai 92/98 ? Mä täällä mietin pitäisikö hankkia toisessakin värissä, kaikki muut farkut jääneet käyttämättä meinaan.. :D

  VastaaPoista
 6. Ehkä :D
  Farkkujen koko on 80/86cm. Onko trikoisssa sama mitoitus, jos vaikka innostuisin enemmänkin kokeilemaan merkkiä...

  VastaaPoista
 7. -M-: Joo, vastaavat mielestäni tosi hyvin kokoaan. Ensin kun 80/86 bodyt tulivat, näyttivät mielestäni jättimäisiltä, mutta päällä olivatkin sitten ihan hyviä. Meillä lähes kaikki vaatteet menevät myös kuivuriin ja siis edelleen tuo 80/86 on ihan hyvä, eli ei tapahtunut mitään dramaattista. ;) Takit 80/86 ovat mielestäni vähän reilumpia ja uskon että menevät meillä ainakin alkukevään (ja toivon..tsihii ;-)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että lapsilla onni koostuu pienistä asioista! =)

  VastaaPoista
 9. Sari: Näin on, ja sitä iloa riittää. :) <3

  VastaaPoista
 10. Ihania onnenhetkiä arjesta! Aikuiset voisivat kyllä ottaa pienistä lapsista mallia ja nauttia yksinkertaisistakin asioista. On ihana seurata miten pieni asia voi tuoda pienelle niin suuren ilon. :)

  VastaaPoista
 11. Heippa! Voi olla että muistan väärin, mutta mulla on mielikuva että olisit joskus maininnut jossain postauksessa hankkineesi jotain Eppuselle New Yorkista ennen pojan syntymää. En muista mitä se oli, mutta jos tosiaan kirjoitit niin eikä tämä ole unta tai sekoitusta johonkin toiseen, olisin kysellyt vinkkejä lastenvaate/kenkä/asuste/lelu-ihan-mihin-vaan-lasten-juttuihin New Yorkissa. Vanhempani ovat siellä nyt ja voisin heille laittaa vinkkejä! Itse käydessäni kaupungissa ei ollut elämäntilanne vielä sellainen, että olisin keskittynyt mihinkään lastenjuttuihin...Kiitos ajasta ja jos jaksat/ehdit niin kaikki vinkit otetaan ilomielin vastaan, kurkin tänne jos vastailet tai voi laittaa myös mailia taaperotallaa@gmail.com! Kiitos!

  Ja niin, ihania touhuja ja ylläreitä - ennenkaikkea ihanat aamutossut! Jenkeistä on tilauksessa jo Uggit, jejee!

  VastaaPoista
 12. Nanna: Juurikin näin, se ilahtuminen ei näillä pienillä paljoa vaadi. Muutenkin on hauska hymyssä seurata pienen ihmisen töhötystä . :)

  Nelli: Ihan oikein muistit.:) Voin laittaa sulle illalla vinkkejä meiliin (kun poika on nukkumassa), mutta siellä lähinnä "ongelma" on se, että välimatkat ovat niin pitkiä, eli mulla ei ole mitään hyvää "vinkkikeskittymää" jotka kaikki sijaitsisivat lähekkäin, mutta laitan niitä mitkä mielestäni ovat käymisen arvoisia paikkoja. :)

  VastaaPoista
 13. hihii, sekavaa! mUlla on kaksi profiilia bloggerissa! nelli = mamamam = taaperontyylillä eli kiva jos laitat mailia, sitten kun ehdit :) ei mitään hätää eikä paineita, käymisen arvoiset paikat on just niitä joista haluankin kuulla!

  VastaaPoista
 14. ^ Hei, se johtuu varmaan siitä, jos sulla on oma gmail mitä käytät, ja erikseen blogin email, niin jos on kirjautunut eri sivulla siihen omaan gmailiin, "ihana" blogger sekoittaa ne. Mulla kävi niin kerran kun yritin kommentoida erään tutun blogiin nopsaan. :P

  VastaaPoista
 15. Ajattelin kun luin aiemmin tätä postausta, että meillä ei lelut ole kulkeutuneet ihan ympäriinsä... noooh, eilen illalla kun olimme kauppaan lähdössä ja puin saapasta jalkaan, kas kas, pikkuautohan se siellä sitten. Tuli heti tää sun juttu mieleen :D Että perässä tullaan täällä kovaa vauhtia :)

  VastaaPoista
 16. Katri: Siitä se lähtee. :) Varo vaan kun joku kerta vetäiset talvella saappaat jalkaan, voipi olla, että jalka ei enää sinne sekaan mahdukkaan.. ;-) Epulla on myös tapana piilotella meillä vierailevien ihmisten laukkuihin leluja. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)