20.10.2011

Ilta Palonissa

Osallistuin tiistai-iltana ystäväni kanssa Paloni -kaupan iltatapahtumaan, jossa esiteltiin liikkeeseen myyntiin tuleva uusi lastenvaatemerkki Little Copenhagen. Paloni on ihana pieni putiikki Eerikinkadulla, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Koska tämä ei ole mikään maksettu mainos, saan ehkä hieman hehkuttaa tätä kauniisti sisustettua putiikkia, joka myy pienten design -brändien sekä suunnittelijoiden yksilöllisiä merkkejä, eli toisin sanoen "kaikkea ihanaa". ;) 
Itse liike oli todella upea sisustukseltaan, ja olisin voinut vain tuijotella loputtomiin esille laitettuja sisustuselementtejä sekä esineitä. Harvoin Helsingissä tulee yhtä upeasti sisustettuja kauppoja vastaan. Suosittelen siis ehdottomasti, että jos liikut Kampissa, poikkea myös Palonissa. Kannattaa käydä siellä jo ihan liikkeen sisustuksen takia. Löytöjä voi tehdä niin äidille kuin lapsillekin.  
Tilaisuudessa oli myös muita bloggareita paikalla, ja esimerkiksi täällä http://kaisastiinangarderobi.blogspot.com/ on myös kirjoitettu todella kattava esittely Little Copenhagen merkistä, joten en ala kaikkia samoja asioita myös tähän kirjoittamaan. Suunnittelijat olivat siis itse tilaisuudessa paikalla esittelemässä mallistoa ja kertomassa merkin perustamisesta sekä tulevaisuuden suunnitelmistaan. Little Copenhagen -merkiltä ilmestyy kaksi mallistoa vuodessa, sekä niiden lisäksi vielä joulumallisto ja seuraavan kerran tilaisuus tutustua lähemmin brändiin on marraskuussa, jolloin järjestetään muotinäytös sekä avataan pop-up-shop Sanomataloon. 

Paloni shop, Eerikinkatu 7, Helsinki
Paloni shop
Paloni shop
Little Copenhagen -merkin toinen suunnittelija esittelee mallistoa.

Little Copenhagen hame.

P.S. Rakas joulupukki. Meidän sohvaltamme puuttuu tällainen Paapii -merkin siilityyny. Eikös lapsellakin kuulu olla oma sohvatyyny, joka sopii sisustukseen? ;)

Hedgehog pillow: PaaPii design


8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta kaupalta!Ja taas kaikki kiva niin kaukana meistä. Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Näyttää aivan ihanalta!
  Kovasti harmittaa, kun en itse pääsyt paikalle!
  Sähköpostitse oli kutsuinfoakin tullut..
  Eipä täältä Pohjanmaalta illaksi sinne lähdetä :D

  VastaaPoista
 3. Nyt täytyy ilmoittaa miehelle, että täytyy päästä yksin ja ilman rattaita kaupoille, tässä ihan sielu lepää pelkästään kuvia katsellessa! :) Ihana postaus ja ihana ilta varmasti takana!
  Ja niin, vielä niistä PF- Bugista, minäkään en ollut ennen nähnyt livenä. Olivat aivan ihanat! Luulenpa että olen päätynyt kyseisiin rattaisiin, maksoi mitä maksoi. PF kuosia ei kuitenkaan varmaan löydy, joten täytyy tyytyä johonkin muuhun. Tästä projektista tullaan kuulemaan mun blogissa for sure :D

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos vinkistä! Tosi kauniita kuvia ja kivan oloinen tuo kyseinen vaatemerkki. Täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa tarkemmin.

  VastaaPoista
 5. Sari/MrsAgatha: Se oli tosi ihana, tykkäsin niiin paljon kaupan sisustuksesta.

  Sini: Voi, se on kyllä kurjaa, mutta jos joskus täällä suunnalla liikut niin kannattaa käväistä.

  Piia: Harmitus, että et päässyt. Mutta ehkä "hieman" pitkä matka. :)

  mamama: Kannattaa käväistä. Ja muutenkin on joskus mukava liikkua ilman rattaita. Jos PF:a ei löydy, niin nythän on tullut niitä Missonin kankaita Bugiksiin, mutta niitä on kyllä näkynyt useampiakin Helsingin katukuvassa. Mutta kannattaa katsastaa myös ulkomaiset nettikaupat noiden kankaiden suhteen, sillä nehän myydään erikseen vaunuista.

  Katri: Kiitos kuvakehuista ja eipä kestä. :) Minun pitäisi useammin käydä kiertelemässä pikkukauppoja noin niinkuin yleensä, mutta pieni aikapula esteenä.. :P

  VastaaPoista
 6. Katselin ebaystä kankaita, pyysivät 300dollaria...siis pelkistä kankaista! Katsellaan millaiset rattaat meille vielä tulee, Missonit ei ehkä oo musta niiin ihanat että olis pakko saada.

  VastaaPoista
 7. Nelli: Kankaat joutuu Bugiksiin ostamaan aina erikseen, mutta ei niiden hinta ainakaan Stokkalla noin suolainen ollut. :) Huh-huh! Muistelen kyllä että olisin nähnyt Pf-kankaita halvemmalla jossain nettikaupoissa.. hmm.. koitan vielä etsiä jos löydän enää. Pf kuosista oli kaksikin eri vaihtoehtoa, tuo kirjava joka on meillä sekä sellainen armyvihr. pohjainen, jka oli kans aikas makea. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)