17.10.2011

Kirppislöydöksiä - Secondhand shopping

Kiersin viikonloppuna erään ystäväni kanssa useamman lastenvaatekirppiksen ja mielestäni tein todella hyviä löytöjä, joista muutaman haluan jakaa täällä. Käväisimme siis Espoossa Akselissa (täällä), joka ei varsinaisesti ole lastenvaatekirppis, mutta todella iso itsepalvelukirpputori, jossa kyllä on runsaasti myös laadukkaita lastenvaatteita tarjolla. Lisäksi poikkesimme Helsingin Konalassa sijaitsevassa Minipoppoossa (täällä) sekä lasten seconhandshopissa Kruunukirpussa (täällä). Kirppiksiä on mukava kierrellä varsinkin hyvässä seurassa, ja onneksemme saimme vielä lapsetkin hoitoon shoppailukierroksemme ajaksi. 
Mukaani lähti siis kokonainen asukokonaisuus kerättynä eri paikoista, sekä todella hyväkuntoiset ja vähän käytetyt talvikengät, jotka ystäväni pongasi Epulle. Ja tietysti ostin Epulle myös kirjoja. 
Löysin Epulle Mexxin merihenkisen raidallisen kauluspaidan, Timberlandin neuleliivin sekä Polarn O. Pyretin slimfit farkut. Lisäksi löysin Naturinon ihanat nahkaiset kävelykengät, jotka ovat vielä isot, mutta keväällä varmastikin juuri sopivat. Ne vaativat ehkä pienen puhdistuksen kenkäsienellä, mutta olin todella tyytyväinen neljän euron löytööni. Ystäväni löysi Epulle Vikigin talvikengät "vaikka kakkoskengiksi" 10 euron hintaan, mutta meiltä kyllä puuttuu vielä ne ykköskengätkin, joten tämä oli myös loistava löytö. Kun tulin kotiin, Eppunen meni heti penkomaan ostoskassiani, ja hän selvästi ilahtui kun löysi sieltä Elämää viidakossa -kirjan. Kerrassaan loistava shoppailureissu, joka ei myöskään köyhdyttänyt rahapussiani liikaa. :) 
(Terveisiä myös miehelleni, jos hän tänne eksyy, en siis ole tuhlannut juuri mitään..oikeastaan vain säästin rahaa ;-)
9 kommenttia:

 1. Todella hyviä löytöjä! Mä myin juuri Akselissa hyvällä menestyksellä. Itse en löytänyt sieltä mitään ostettavaa koko viikon aikana. En tosin ehtinyt ja pystynyt kovin tarkasti tutkimaan valikoimaa ja toisaalta oli tarkoitus vähentä tavaramäärää kotona... Noihin pariin muuhun paikkaan pitäisi mennä tutustumaan.

  Kiitos edellisen postauksen MR mitoiutusneuvoista. Meille on tulossa samanlaiset slim farkut ;-)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä löytöjä!! Sinulla on selvästikin silmää tehdä löytöjä! Ja taitaa olla siellä pääkaupunkiseudulla myös vähän paremmat apajat:)

  VastaaPoista
 3. -M-: Juu, se vaati kyllä hieman läpikäymistä. :o) Siellä varmasti kauppa käy, nytkin oli ihmisiä tosi paljon.
  MR farkuista vielä: meillä niistä 80/86 ja leveydeltä tosi passeli Epulle, otettu vain vähän sisänapeilla sisään. Niissä taas riittää sitä pituutta (!), mutta itse olen tykännyt kääntää lahkeet. :)

  VastaaPoista
 4. *riikka* : Kyllä, olin tosi tyytyväinen. :) Tosin onhan noita paikkojakin tosi monia mistä etsiä.. vielä olisi momta lastenvaatekirppistä käymättäkin.. jos vaan olisi sitä aikaa useammin kierrellä.. :)

  VastaaPoista
 5. Hienot löydöt. Se on niiin ihana fiilis kun tekee kirppiksiltä oikeasti tarpeellisia ja kivoja löytöjä. Sellasta aarteenetsintää :=) Ja tosiaan täällä pk-seudulla noita kirppiksiä on mitä kerrellä. Akselista oon minä tehnyt parhaat (=hyväkuntoisimmat) löydöt.

  VastaaPoista
 6. Moikka, kivoja löytöjä ja hienosti koottu kokonaisuus. On se vaan kivaa kirppistellä. -Tiina

  VastaaPoista
 7. Todella kivat löydöt! Kesällä tuli myös käväistyä Minipoppoossa, kun siellä päin olin käymässä, mutta omat löydöt tahtoo aina olla liian pieniä pikkumiehelle. Kuukauden päästä on taas reissua tiedossa, niin voisikin tehdä kunnon kirppiskierroksen, jos vaikka löytäisi aarteita. :)

  VastaaPoista
 8. Anna: Joo, se löytöjen tekeminen on ihan parasta! Ja ihan se etsiminenkin. :)

  - A - d - é - a - :: Se on MUKAVAA!!!! Ja juu, olin itsekin tyytyväinen. :)

  Minna: Kyllä. :)

  Tiina: Mä tykkäsin Minipoppoosta koska oli pieni ja selkeä, ja siisti. :) Suosittelen, ei voi tietää koskaan mitä sieltä löytyykään :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)