13.10.2011

Cheap & Chic part II

Ihastelin tässä taannoin MrsAgathan blogissa ollut mustavalkoista Metsolan puseroa. Valitettavasti meidän pitkähihaisten trikoopaitojen kiintiö on jo täynnä, ja harmittelin kun en löytänyt tätä ihanuutta bodyna. Ystävältä sainkin sitten todella hyvän vinkin tähän liittyen. Kappahliin on tullut aivan ihania mustavalkoisia bodeja, joissa seikkailee jääkarhu. Murrr! :) Sitten minun olikin ihan pakko poiketa ruokakauppareissulla myös Kappahlissa. Body ei ollut todellakaan hinnalla pilattu (7,95€), ja se toimii loistavasti ihan basic mustien leggareiden tai baggy swetarihousujen kanssa. 
Bodyn lisäksi mukaan jäivät myös sateenkaarenväriset leggarit (7,95€). Ja voi kuinka ihanilta leggarit näyttivätkään mustan basic paidan kanssa. Näitä mustia peruspaitoja löytyy ainakin H&M:n poikien puolelta LOGG -merkiltä.
Matkaan jäi myös ystävän suosittelemia jarrusukkia, jotka näyttävät vähän Trumpetten sukilta. Ihania ylläreitä Kappahlilta! Ainoa miinus täytyy antaa kokolajitelmista, tai siis niiden suppeudesta, koska esimerkiksi suuren kauppakeskuksen liikkeessä ei ollut kokoa 86cm, kuin yksi kappale tarjolla sekä bodeissa että leggareissa. Minä ainakin vielä käytän bodeja Epulla varsinkin näin syksyn tullen ja mielestäni myös nuo leggarit ovat ihan "taaperotavaraa". Tuntui siis vähän hölmöltä, että äärikokoa tullut myymälään vain 1 kappale. :( Kysyin tätä asiaa siis kassalla ja näin kerrottiin. 

P.S. Jääkarhu bodya löytyi myös punaisena sekä vihreänä. Myös ne olivat ihanan raikkaan näköisiä. :)


Leggins: KAPPAHL / l/s tee: H&M.
Bodysuit: KAPPAHL.


11 kommenttia:

  1. No on kyllä kivoja! KappAhl yllättää lastenvaateosastolla, mäkin sieltä sen ihanan villatakin löysin pojalle. =)

    VastaaPoista
  2. Ihanat!Juat samoja leggareita katselin, mutta ei ollut meidän kokoa jäjellä. Pitääkin käydä poikkeamassa joku pvä uudestaan.

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita! Mä oon yleensä kiertänyt KappAhlin kaukaa, kun en ikinä löydä mitään tai mieleisessä ei ole kokoja. Ehkä seuraavaksi kaupan nurkille eksyessä voisi pitkästä aikaa piipahtaakin!

    VastaaPoista
  4. On kyllä kiva body. Meillä ei taida kappiksen bodyja ollakaan kun ne on mun mielestä niin paksua puuvillaa. Mutta täytyy käydä katsomassa ja kokeilemassa :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  5. Leggarit on ihanat. Aina joskus innostun ja ostan tytölle jotain tosi värikästä... ja sitten kaikki kysyy kenen vaatteita ne on -ja eihän se näytäkään yhtään itseltään niissä. Mutta ehkä juuri siksi on niiiin kuva katsoa niitä vaikka täällä sillä sopii teille loistavasti!

    VastaaPoista
  6. Täällä vähän kestänyt kommentteihin vastaaminen kun en ole edes koneelle ehtinyt kunnolla. Vielä 4 päivää niin saadaan tämän perheen isäkin kotiin... Huh! :)

    MrsAgatha/Sari: Joo, en ole pitkään aikaan käynyt, mutta nyt täytyy muistaa poiketa udeamminkin!

    Sini: Voih, jospa tulisi lisää (?) Suosittelen todella, nuo ovat ihan meidän lempparit. Suunnittelen jopa toisen parin hankkimista.. ;)

    Heidi: Kiitos, tuo oli todella söpö, olin tosi iloinen kun tämä löytyi. Tämä ei ollut kovin paksua, en nyt ala painoa arvuuttelemaan muistista kun body taitaa olla pyykkikorissa jo, mutta tämä ei ollut hirveän paksu. :)

    Anana: :) Voi kiitos, nämä oli minustakin ihan "Epun näköiset" kalsarit. Muutenkin tykkään laittaa kotona vielä astetta villimpää vaatetta. Saa poika sitten hosua menemään sateenkaaren värisenä :D

    VastaaPoista
  7. Mä mielestäni kommentoin jo tähän, mutta eipä näy...

    Mutta siis tosi pirtsakat leggarit. Voisin käydä kurkkaamassa löytyisikö meillekin, kun noita ei voi olla liikaa. Mini Rodineista kysyisin millaista on mitoiutus, kun ovat tupalakokoja. Sopiiko 80/86cm vielä 86cm käyttävälle?

    VastaaPoista
  8. -M-: Suosittelen ehdottomasti, noiden hinta-laatu -suhde on erinomainen! Aika pahan pistit, meillä on useista housuista jo 86 ja toi 80/86 menee hyvin, mutta Eppusella todella hoikat jalat joten siihen leveyteen ei mene juuri yhtään. Meillä on myös kyllä yhdet mustat MR basic leggarit 92/98 jo käytössä, eikä nekään mitkään valtavat ole (toki pituudessa on vielä "ryttyä" ) , joten ehkä ottaisin varmuudeksi isomman koon, niin ainakin käyttöikä on pidempi (?) Toisaalta ei toi Mini Rodini mitään megapientäkään ole, että... :) Esim. uskon vahvasti, että esim takeista 80/86 menee meillä vielä keväälläkin. Varmaan vähän riippuu myös käytätkö kuivurin kautta vaatteet, ei meneekö pesussa pituutta. :) Voin jossain vaiheessa alkuviikosta kaivaa ne molemmat esiin ja katsoa sulle sen pituuseron 80/86 välillä. :)

    VastaaPoista
  9. ei, mä en kestä!!! noi raita leggarit on ihan parhaat!!!!!
    terkut madsiltä epulle

    VastaaPoista
  10. Mads: eiks oo ihanat sateenkaaren väriset pökät! :) Mäkin haluisin ;) Pus<3

    VastaaPoista
  11. Olen metsästänyt tuota bodya isommassa koossa jo jonkin aikaa :) Se on niin kaunis! Et sattuisi olla myymässä omaasi? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)