10.10.2011

Syksyisiä tunnelmia

Viikonloppuna oli ihana auringonpaiste, vaikka ilma olikin jo kirpeä. Mietin, olisiko nyt se "toppaliivikeli"? Ja olihan se. Mielestäni syksy on paras vuodenaika, sanoi kuka muu mitä tahansa. Varsinkin tällaiset aurinkoiset päivät ovat upeita ja ulkona on niin kaunista kun maa on täynnä värikkäitä lehtiä. Myös Eppunen on innoissaan lentävistä lehdistä ja usein hän noukkii lehtiä tutkiakseen niitä tarkemmin. Syksy on minusta myös uuden alku, vaikka vuodenvaihteeseen on vielä aikaa. Koulut alkavat ja ulkona ei ole liian kuuuma eikä liian kylmä. Viileämpinä päivinä voi kietoutua johonkin lämpimään neuleeseen ja sadepäivinä voi vetää villasukat kotona jalkaan. 
Nyt kun tuulikaan ei ollut liian kylmä, fleece ja toppaliivi -yhdistelmä toimi loistavasti. Tavallaan toppaliivi on todella typerä ja epäkäytännöllinen keksintö, koska jäähtyminenhän alkaa ensimmäisenä ääripäistä, eli raajoista, mutta silti se on näyttää niin söpöltä, varsinkin tuollaisella pikkumiehellä. Ja onhan se hyvä lisä fleecetakille, silloin kun tarvitaan vielä "vähän jotain" sen lisäksi. Myös sellaisille kauppareissuille, jonne mennään autolla, toppaliivi on helppo vetäistä päälle, kun takkiakaan ei välttämättä tarvitse.
Pipo ja käsineet (sekä välillä myös kengät ja muutkin vaatteet) saavat nykyään kyytiä Epulta aina tilaisuuden tullen, mutta saapahan äiti ainakin hyvää hyötyliikuntaa niitä pyydystellessä uudelleen ja uudelleen. Tosin silloin kun huomasin lapsukaiseni seisovan ilman pipoa, hanskoja ja kenkiä sekä haalari auki repsottaen syyssateessa vesilätäkössä ei enää naurattanut. Eräänä päivänä tämä pipon heittely kohdistui myös Epun leikkikaverin hattuun: "Ei sunkaan tarvitse pitää sitä pipoa!" Huh! Pitää siis alkaa hankkia ainoastaan sellaisia päähineitä, jotka saa todella tiukasti jotenkin kiinni päähän (pelkät narut leuan alla eivät riitä). Ja ehkä pian "kavereille kans". ;)  Ja sen omankin toppaliivin voisi kaivaa esille kaapin kätköistä. 

Beanie: TICKET TO HEAVEN / fleece jkt: GANT / waistcoat: TIMBERLAND
jeans: MINI RODINI / shoes: CAMPER.

8 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, paras aika vuodesta!Söpis Eppu taas!

  VastaaPoista
 2. Hei Sini, Kiitos :) Ihanaa, että se on jonkun toisenkin lempivuodenaika! :)))

  VastaaPoista
 3. Suloinen Eppu suloisessa asussa:)
  Minä en ole mikään erityisen syksyihminen (pimeys ahdistaa..), mutta eilisen kaltaiset kuulaat aurinkoiset syyssäät kyllä kelpaavat! Meillä oli samanlainen pohdinta ja toppaliivi asusteena myös:)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Voi kiitos! :) Sitten vaan nauttimaan auringosta kun se vielä pilkahtelee. :) Nyt on siis "official toppaliivikeli" ;)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin ehdoton syksyfani! Meinasin oikein tuskastua, kun ne lämpimät kelit aina vaan palasivat :-D

  Ihana pikkujätkä!

  VastaaPoista
 6. Style Eppu! :) Noi Mini Rodini farkut on niin hienot, piti jo edelliseen postaukseen kommentoida. Sopii täydellisesti Campereiden kanssa. Myös täällä pipo tykkää lentää pois päästä :D

  VastaaPoista
 7. Jassu: No samoin, mä olen saanut jonkun kuuman kelin trauman. ;) Ei vaan, mutta liikaa on liikaa, nyt on jo syksyn aika. Tää 4 vuodenaikaa on ihan hyvä juttu. :)

  Mads: We luv u 2! <3

  Katri: Kiitos :) Ne on ihan suosikit, on jyrännyt kaikki meidän muut farkut 100-0. En voi kuin kehua. Ja samoin Camperit. Pakko tilata uudet seuraavassa koossa kevääksi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)