21.6.2011

Cheap & Chic part II


Tässä erään viimeviikkoisen shoppailureissun "outfit". Vaikka sen päivän saldo ei ollut kovin cheap, mielestäni tämä shoppailuasu oli ihan chic. ;) Epun vaatteet näissä kuvissa ovat löytyneet ns. perinteisistä "halpakaupoista". Lippis on GAPilta, teeppa sekä swetaritakki Lindexiltä, farkut Zarasta (joo taas ne samat;-) ja tossut ovat Adidaksen ns. pehmeäpohjaiset tossut.
 Ehkä tässä asukokonaisuudessa on jotain "kasariysäri -vaihteen" vaikutelmaakin vai olenko ainoa jolle tuosta baseball-takista tulee hämärästi mieleen aika, jolloin se oli viimeksi muodissa? ;)

 Toisessa kuvassa muuten ystäväni "Tee" ystävällisesti nostelee Eppusta juuri sopivasti kohti kameraa niin sain räpsäistyä pikaisen kuvan koko asusta. :)


Cap: Baby GAP, sweater jkt & t-shirt: LINDEX, jeans: ZARA, shoes: ADIDAS.6 kommenttia:

 1. Heips, nyt on alkanut näkyilemään blogeissa talvikauden mallistojen esittelyjä. Ihastuin etenkin osaan kuvista Mini rodinilla ja Yporquella. Must have juttuja jo löytyy... otko muuten tehnyt nyt alelöytöjä? Mä tein parit, yhtä vielä mietin.

  Vielä päälle viikko...

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen setti, erityisesti toi "baseball"takki. En ole huomannutkaan, että Lindexilllä on myyty niitä.

  VastaaPoista
 3. M: Kiitos, itseltäkin meinasi mennä ohi vaikka mielestäni aika tiiviisti käyn eri lastenosastoja läpi. Ostin tuon pari viikkoa sitten ja niitä oli 2 kpl enää jäljellä.. jouduin ottamaan 74 koon vaikka olisin mielummin halunnut 80, mutta onneksi tuo ei ole ihan pienintä mallia niin menee nyt ainakin hetken vaikka kesätakin asemesta.. :)

  VastaaPoista
 4. Minna: Olen ostanut yhden t-paidan! :D

  VastaaPoista
 5. Meillä on tuo sama takki, oli niiin ihana :) Vaikka juu poikien osastollahan se oli :D

  VastaaPoista
 6. Tuohan on ihan unisex malli, että käy hyvin myös tytöille! :)))

  Olisipa hauska nähdä sama takki vaikka kasarityllihameen ja conssien kanssa, oijoi <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)