21.6.2011

GREEN! yet classic.

Vihreää vihreällä! Vihreä valkoisen kaverina, ripaus tummansinistä ja kas, näin syntyy hyvin raikas, mutta klassinen look. Eppu oli kiinnostunut ennemminkin kivien syömisestä kuin vihreästä paidastaan, mutta minun piti silti saada muutama kuva. Olen ostanut Epulle aika paljon vihreitä vaatteita enkä ainakaan vielä ole kyllästynyt. Vihreästä löytyy niin monta kaunista sävyä, jotka sopivat niin farkkujen kuin monien muidenkin housujen kanssa. Tänään valitsimme Benettonin klassisen poolopaidan valkoisten Zaran kesähousujen kaveriksi. Olen ostanut tuon paidan jo kauan sitten, mutta poiketen muista Benettonin vaatteista, joita meillä on ollut, tämän mitoitus on paljon reilumpi. Siksi tämä pirtsakka kevätpaita meinasi unohtua kaapin kätköihin, mutta onneksi muistin sen juuri kun koko alkaa olla sopiva. Miltähän näyttäisivät vihreät ruohotahrat valkosilla housuilla? ;)p.s. Täysin "out of topic" mutta siirryn nyt lukemaan ihanaa kesäpokkaria nimeltään "MINI SHOPAHOLIC" ;) (Sophie Kinsella)

8 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihana raikas asu!! Tykkäänn myös vihreästä juuri yhdistettynä valkoiseen ja farkkuun. Itsellä ei ole varmaan yhtään vihreää vaatetta, mutta noille vaaleille pojille tuo sopii mitä parhaiten!

  VastaaPoista
 2. Riikka: Kiva jos on muitakin vihreän ystäviä!:) Ehkä senkin takia tykkään Epulla vihreästä kun pojille on joskus hankalampi löytää muita kirkkaampia värejä kuin perinteisiä tummia "poikavärejä".. mutta vihreää on kuitenkin ilahduttavan usein tarjolla. :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs pikkuherra! Minäkin tykkäsin käyttää valkoisia housuja tytöllä, mutta nykyään kun kaikkialla nuohotaan, ja ensimmäisenä kun ovesta astutaan ulos kaadutaan polville, on valkoiset housut jäänyt vähän vähemmälle käytölle :D

  VastaaPoista
 4. Toi vihreä on tosi kiva, ja raikas juurikin valkoisen kanssa. En itse ole yhtään vihreä mutta pojalta löytyy jotain lime-tyyppistä ryijyä kaapista :)

  Sama kirja tulossa kesälukemiseksi ;)

  VastaaPoista
 5. Monniblogi: Voipi olla että nämä ovatkin ensimmäiset ja viimeiset valkoiset housut, jotka meille ostetaan vähään aikaan :D epäilen nimittäin että tuo sama "ongelma" on meillä aika pian. :)

  Anana: Joo, eipä täältäkään itseltä löydy. :)
  Eikö olekin LOISTAVA kirjasarja?!!:))))

  VastaaPoista
 6. On loistava ♥ Sais vaan tulla paremmalla tahdilla uusia -kunnon aivot narikkaan-kirja ;)

  VastaaPoista
 7. Mäkin sain tänään mailin, voin huomenna hakea varauksesta samaisen kirjan. Juhannukseksi luettavaa, ei haittaa sade...

  VastaaPoista
 8. Minna: Juurikin sopivaa juhannuslukemista! :))))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)