19.6.2011

Basic Sunday (simply stripes)

Oih ja voih! Löysimme todella suloisen lasten korituolin Ikeassa käydessämme ja pitihän sitä päästä myös Epunkin testailemaan. Tämä söpö lepotuoli (tämä täällä) ei ole ainakaan hinnalla pilattu (19,95€) ja kokonsa puolesta sopiva myös ihan pienillekin miehille (tai naisille) ;). Eppu oli ainakin ihan innoissaan kun sai istuskella minituolissa. Ehkä meidän pitää jossain vaiheessa tällainen hankkia, kunhan vain sille löytyisi ensin sopiva paikka...  :)
Päällä Epulla oli tänään Popin raidallinen trikoopaita, Zaran farkut ja Gantin lippis, eli hyvin "basic Sunday" siis tänään. Tuo paidan materiaali on mukavan pehmeä sekä ohut, joten se ei ole liian kuuma näin kesälläkään. Sateiden loppumista odotellessa...
cap: GANT, blouse: POLARN O. PYRET, jeans: ZARA, shoes: CIENTA.

3 kommenttia:

 1. Ihana tuoli! Meillä kaivatan juuri tuollaista leikkimökkiin;) Miten minulla aina meneekin ohi kaikki nuo Ikean jutut..?
  Pikkumies on supersuloinen reippaissa raidoissaan! PO.Pin trikoo on kyllä ihn parasta!

  VastaaPoista
 2. Ikeasta löytyy kyllä kivoja juttuja - varsinkin lapsille järkevään hintaan. Mä tunnustaudun myös Po.P.:n raitafaniksi. Po.P.n vaatteet ovat parhaita pojalla arjessa. (Ja sama lippis on todettu kesän parhaaksi ja Cientan kengät löytyy myös. Meillä taitaa olla aika samanlainen vaatemaku poikalasten suhteen :D)

  VastaaPoista
 3. Riikka: Voi, olisipa leikkimökki jota sisustaa!:) Sinnehän minituoli sopisi aivan ihanasti. Meillä kun ei tuolle paikkaa ainakaan vielä ole niin piti jättää kauppaan. Mutta jotenkin se oli kaikessa pienuudessaan niin liikuttava.
  Ja kiitos :)
  Asiasta kukkaruukkuun; kuulin että Tukholmassa on jo alet käynnissä ja esim Popilla nyt -50%.. "just in case" jos joku on sinnepäin menossa.

  M: Mukavaa jos löytyy "hengenheimolaisia" :)
  Kehtaankohan edes kertoa.. että hamstrasin viime viikolla vielä toiset Cientat seuraavassa koossa ns. loppukesäksi. Tosin eri kuosissa/värissä (ja muuta selittelyä..) mutta kun ne on vaan niin helpot vetäistä jalkaan vaikka ikeareissulle ;)
  Lippis on muuten saanut eniten "päässäpysymisaikaa" nuorelta herralta, joten se on varmaan tän kesän hittihattu! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)