17.6.2011

Simple & cheap part I.

Olimme viikolla eräässä ostoskeskuksessa ystäväni kanssa. Esittelin ylpeänä kuinka Eppu osaa juoda itse mukista vettä ja kuinka muki oli jo tyhjä. Hetken päästä huomasin, että muki oli tyhjentynyt pojan paidalle. Nauratti ja ei naurattanut. ;) Kiirehdin sitten ostamaan "jonkun kuivan paidan" pojalle, jotta päivä voisi vielä jatkua ja mukaan lähti tämä raidallinen body Lindexin alerekistä. Joskus meillä on kotona todella kuuma sisällä ja jos ei ole kiire mihinkään voi hengailla koko päivän vaikka "paitasillaan". Nyt pääsikin sitten kesäinen raitabody kunnolla käyttöön, ja koska se näytti kaikessa yksinkertaisuudessaan minusta tosi kivalta, ajattelin ottaa pari kuvaa..

... malli vaan oli hieman kiireinen....eikä malttanut pysähtyä...
..vaan möyri eteenpäin...
..kauhealla vauhdilla...
..kunnes väsähti pieneksi hetkeksi, että sain edes yhden kokonaisen kuvan pojasta ja bodysta. :)

4 kommenttia:

 1. Ja onkin tosi kiva ja raikas!
  Me ollaan kannettu mukana pari vuotta aina kevyttä varavarustusta molempien lasten kohdalla. Likalla etenkin oli tarpeen sillä kaikki kakat tuli aina läpi, ihan sama mikä vaippa oli -enkä edes mene siihen pulauttelun määrään ;) KERRAN ei ollut mukana koko hoitokassia ja jouduttiin ostamaan vaipoista lähtien kaikki. Toinen putsasi vauvaa lastenhoitohuoneessa ja toinen kirmasi ympäri kauppaa katsomassa jotain hätävara-ostosta päälle :D

  VastaaPoista
 2. anana: :))) Mietin joskus tuleeko meillä enemmän pyykkiä kuin muilla, mutta hyvä kuulla, että muillekin näitä sattuu. Olen vähän huono muistinen varavaatteiden suhteen ja kerran eräällä onnettomalla reissulla juuri tuoreena äitinä jouduin tekemään hätäostokset kahdesti.. :S

  VastaaPoista
 3. Kivan ja raikkaan bodyn löysitkin! Kyllä sitä pyykkiä meillekin tuli (ja tulee edelleen) ainakin juuri silloin, kun siihen ei ole varutunut:) Suloisia piilokuvia:)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Kiitos ihanasta "vertaistuesta" :) Joskus ei tiedä pitäskö itkeä vai nauraa.. sillon on kai parasta vetää henkeä ja sännätä hakemaan puhdasta/kuivaa.. ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)