17.11.2012

TOSSUJA TALVEKSI

Meillä on talvisin sisällä viileä lattialämmityksestä huolimatta, ja joskus onkin mukava vetäistä jalkaan jonkinlaiset tohvelit tai villasukat. Pitkään käytin kavereiltani polttarilahjaksi saamiani Aino tossuja, mutta koska ne alkoivat näyttää aika ränsistyneiltä, ostin viime talvena uudet tohvelit (itselleni lahjaksi, hehe). Tilasinkin sitten Brandokselta uudet UGG:n tohvelit, joissa on myös pieni pohja, joten ne jalassa voi käväistä terassilla/pihalla tai vaikka hilppaista postilaatikolla. Nämä ovat kyllä ihanan lämpimät eikä näiden kanssa tarvitse sukkaa jalkaan. Pieni miinus tulee kokopolitiikasta, koska otin tossut ensin normaalissa koossani 38, joka on minulle sopiva UGG:n saappaissa. Näissä tohveleissa tuota täytettä olikin aika runsaasti, niin että jalalle ei jäänyt tilaa samanlailla kuin saappaissa, joten jouduin vaihtamaan ne normaalia kokoani yhtä isompaan.
Nytkin Brandoksella oli vastaavia UGG:n tossuja, mutta ulkonäköä oli vähän uudistettu ja pohja näyttää tukevammalta kuin noissa minun tilaamissani. Stokkan Premiere lehden tullessa viikolla, aloinkin miettiä siellä olleita Shepherd tossuja, jotka näyttivät aika samantyylisiltä kuin UGG:t, mutta hinta oli paljon halvempi. Niiden koot lähtivät koosta 24 alkaen, joten sieltä löytyisi pikkumiehelle (tällaiset) sekä isälle (tällaiset) lämpimät tohvelit pukinkonttiin. Luulen, että koko 25 olisi meidän pojalle sopiva.
Nuo olisivat tosi lämpimät sisätossut sitten kun pakkaset tulevat kunnolla. Onko kellään kokemusta noista Shepherd tossuista, millaisia ne ovat?

Postaus sisältää mainoslinkin. 


16 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy vauvakokoisena Shepherdin tossut ja myös mulla itselläni on ikuvanhat tossut. Väittäisin, jotta on laadultaan melkolailla kestävät koska tuo ikuvanha tarkoittaa yli kymmentä vuotta ja tossut ovat kohdanneet myös meidän pikku piskin hampaat.

  Merkillä tai laadulla tuskin on mitään tekemistä sen kanssa, että toista vauvatossua en ole nähnyt kohta kuukauteen. Johonkin on meidän Siisselin poikanen sen onnistunut hukkaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on yhdet karvatossut joutuneet erään ryökäleen suihin niin siksi sellainen paksumpi pohja voisi olla hyvä :D

   Mikä malli teillä noista on pienellä? :)

   Poista
  2. Meillä oli myös vpun snuggsit viimetalvena, yhdellä tarralla. V nukkui talvella niissä ulkona ilman vilasukkia koko talven ja ei kertaakaan ollut varpaat kylmät

   Poista
 2. Ihanan lämpöisen näköisiä tossuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kohta selviää kokopolitiikka olisko se 25 meille hyvä. :)

   Poista
 3. Meillä ollut jo monta vuotta käytössä noi aikuisten ja todella hyvät on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla lisää vahvistusta tähän, varmaan noi lastenkin on sitten hyvät. :)

   Poista
 4. Heippa! Joaksella on ollut kahdetkin Shepherdin tossut (meillä on talvisin aivan jääkylmät lattiat!!). Hyvät on olleet ja lämpimät, mutta jalka ei kuitenkaan hikoa! Noi (tuo keskimmäinen "nahkatossu" malli, mitä meiltäkin siis löytyy) on tosi avara tuosta mistä se menee jalkaan eli yhtään omaa kokoa isompia ei kannata ostaa tai muuten ne tippuu esim. kiipeillessä jalasta. Vastaa siis kokoaan ja ollaan oltu niin tyytyväisiä, että kolmaskin pari odottaa jo varastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juuri sellaiset niiden pitäisikin olla, että jalat eivät hikoa, että poika suostuu niitä pitämään. Tota jalassa pysyvyyttä kans mietin (juuri tuossa poikien mallissa), koska meillä on portaat eli kiitos, tää oli tosi hyvä tietää. :)

   Poista
 5. Mäkin tiirailin noita Shepherdin tossuja (lähinnä itselleni) Stokkan kuvastosta. Tosi hyvä tietää, että eivät ole hiostavat. Mulla ja pojalla on molemmilla extrahikoavat jalat, joten mitään hiostavia keinokuitujuttuja ei oikein viitsi pitää. Täytyykin miettiä, jos ostais koko perheelle tossut joululahjaksi! Hyviä vinkkejä edellisellä kommentoijalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika rahikaisella, mutta siihen yhdistettynä vielä kylmät jalat. :D Mäkin mietin, että tässä ois hyvä joululahjavinkki koko perheelle. :)

   Poista
 6. Vilukissalle tuollaiset olis unelmat! Meillä on talvisin hirmu kylmät lattiat ja muutenkin vetää ettei juuri paljasvarpain viitsi kävellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä olisi! Ja varsinkin tossa alhaalla pihan oven vieressä on aina tosi kylmä hrrrr. :)

   Poista
 7. White Companyllä myös yllättäen ihanan näköisiä tossuja, esim. sherpa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä on, mutta postikulut Suomeen maksaa varmaan enemmän kuin koko tossut.. :-/

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)