16.11.2012

VINKKEJÄ: PUNAISET HOUSUT JA JUNARATA

Tässä muutamia vinkkejä viikonlopun alkuun. Sammarihousufani löysi kivat sammarit uudessa värissä Zarasta. Siellä oli nimittäin koosta 98cm lähtien kivoja uusia housuja pojille, ja bongasin nämä punaiset sammarit pöydästä hintaan 22,95€. Näissä on hyvä suora malli ja sisältävä kiristettävä vyötärö. Olin katsellut vähän vastaavia punaisia sammareita Popilla, mutta hinta oli 15€ kalliimpi.
Tuossa Zaran nettisivujen tuotekuvassa punainen väri näyttää tosi kirkkaalle, mutta todellisuudessa väri on juuri oikea, kaunis syvä punainen.





 Saimme koko perhe nyt syksyn ekan kunnon flunssan. Ensin sairastui poika, ja nyt sitten minä ja mies pärskimme kilpaa. Onneksi isäni saapui hätiin Eppusen seuraksi, että me saisimme levätä hiukan. Samaan aikaa Citymarket lähetti joulukuvastonsa mainospostin mukana, ja poika sai suostuteltua papan (vähän liiankin helposti: "Pappa! Nunatata kauppaan"!) kanssaan leluostoksille. Citymarket nimittäin mainosti nyt Brion junaradan osia tosi halvalla, ja meille kotiutuikin nyt sitten kauko-ohjattava juna radalle (29,90€ tarjouksessa). Tuosta samasta tarjouksesta hankin vielä joulupukinkonttiin rahtisatamajunasetin (nyt 29,90€ tarjouksessa) ja ihana ystävä haki sen meille omien ostostensa lomassa. Eli jos joku on suunnitellut hankkivansa Brion junarataa pukinkonttiin, kannattaa katsastaa nuo Citymarketin tarjoukset nyt.
Tuo kauko-ohjattava juna oli tosi hitti, eikä pelkästään pojan mielestä. Tämä kyllä tietää pattereiden ostoa, koska juna kulkee pojan huoneessa koko ajan. Olisi vaan pitänyt ostaa toinenkin samalla kertaa, kun joku muukin meillä innostui tuosta kauko-ohjattavasta junasta.. ;)






9 kommenttia:

  1. Kiitos!:) Tämä on just "se oikea" punaisen sävy!:)

    VastaaPoista
  2. Ihana Näppäräsorminen, salamannopea ystävä ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo kauko-ohjattava juna on meidänkin poikien (ja isin) suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ihana kun jollain muullakin myös isukki kiinnostunut tuosta samasta! :D Taidan ostaa pukinkonttiin toisen tuolle miehelle..;)

      Poista
  4. Aivan mahtavan ihanat housut! Mä olen miettinyt josko vihjaisi pojan kummille lahjatoiveena sitä Brion ladattavaa veturia vaikka kauko-ohjattava varmaan ois pojasta kivempi. Ladattavaan vaan ei lasten tarvis aina olla pöllimässä appiukon pattereita. Jep, olen huono ostamaan niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ladattava veturikin olisi tosi kiva koska ei olisi sitä ainaista patterinvaihtoa. Tai sitten lafattavat patterit tuohon kauko-ohjattavaan. :)
      Meilläkin on aina patterit lopussa :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)