14.8.2012

Tilaus + kokemuksia Zalandosta ja muutamia ostoksia

Liittyen Zalandon alekoodiin sekä mainokseen, lupasin kertoa miten tilaaminen ja ostaminen tuosta uudesta nettikaupasta sujui. (Postauksen lopussa mainoslinkki). Nyt palaan siis aiheeseen myös siksi, kun huomasin, että monet ovat tulleet blogiini etsien tietoa ja kokemuksia Zalandosta.
Sain siis heti tilauksen tehtyäni sähköpostiin tilausvahvistuksen, sekä seurantakoodin, jolla pystyi koko ajan seuraamaan lähetyksen kulkua netissä. Tilausvahvistuksessa myös luvattiin, että tilaus toimitetaan 4-6 päivän kuluessa. Oletan, että tuo tarkoittaa arkipäiviä. Kävi kuitenkin niin, että tilauksen tehtyäni surffasin vielä lisää nettikaupassa, ja löysin vielä muutaman kivan jutun, jotka halusin tilata. Ja koska postikulut ovat ilmaiset, laitoin vielä toisenkin tilauksen menemään.
Tänään sain noutaa ensimmäisen paketin, ja yllätyksekseni siellä olikin tuo jälkimmäisenä tekemäni tilaus, ja huomasin, että ensin tekemäni kenkätilaus onkin vielä matkalla. No, eipä se haittaa vaikka järjestys onkin tämä, mutta olihan se vähän yllättävää, koska tämä jälkimmäinen tilaus tulikin sitten oikein pikavauhdilla.
Paketissa oli Cheap Mondayn t-paita, Mini Kånken reppu sekä Bundgaardin kumisaappaat. Meillä on tällaiset Bundgaardin kumisaappaat nytkin käytössä ja tarkoituksenani oli tilata uudet isommat. Mutta enpä muistanut, että nämä saappaat olivatkin aika isoa kokoa, joten koko 25, jonka Epulle tilasin, onkin jättimäinen. Eli palautukseen menevät. Paketissa oli myös hyvin yksinkertaiset ohjeet palautukseen ja palautus on ilmaista, joten mitään vahinkoa ei ole tapahtunut, ja tuleepa nyt sitten testattua tämä palautuskin. Täytyy ehkä tilata pienempi koko tilalle.
Muistutankin vielä, että 26.8 asti Zalandosta saa -10% alennuksen koodilla zalandosuomi12 jos tilauksen arvo on yli 50€. Niin, ja palautus sekä toimituskulut ovat ilmaisia. ;) Ostoksille pääsee TÄSTÄ. Lopussa vielä kuvanen meidän ostoksista, ainoastaan Camperin kengät puuttuvat. Ehkä ne tulevat huomenna(?).

PS. Jos ette ole vielä osallistuneet Mini Rodini arvontaan, siihen pääsee TÄSTÄ.




4 kommenttia:

  1. Oi ihanaa siellä on Cheap Mondaytakin!! :)) Pitäisiköhän käydä kurkkaamassa valikoima uudelleen...AUTS! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!:) Pitihän se tuo t-paita nyt tilata valkoisenakin niin voidaan sitten samistella Epun kanssa.;)

      Poista
  2. Hyvä saada kokemuksista tietoa. Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, toivottavasti tästä nyt on jotain hyötyä. :) Ja Camperit saapuivat tänään, kuten arvelinkin.:D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)