14.8.2012

Pom De Lux AW12

Olin postaamassa illalla ihan toisesta aiheesta, mutta sainkin meiliini Pom de Luxin uudesta talvimallistosta. Lisäksi olen saanut kutsun Pom de Luxin kotikutsuihin, joka taitaakin olla ihan uusi juttu Suomessa. Tai ainakaan en ole itse sellaisille osallistunut aiemmin.
Katsastin malliston läpi ja kuvat olivat todella kauniita. Poimin tähän omia suosikkejani, sekä kuvat myös talvihaalareista, jotka varmasti monia tähän vuodenaikaan kiinnostavat. Onko kellään kokemuksia noista talvihaalareista ja puvuista? Olisi hauska kuulla, millaisia ne ovat käytössä?

Runsaat mekot ja hameet sekä kauniit ja herkät neuletakit olivat hyvin edustettuna tyttöjen puolella. Värit eivät mielestäni poikkea kamalasti edellisistä kausista, mutta kauniita ja harmonisia ne ovat. Olin himpun verran pettynyt poikapuoleen, koska se on minusta hieman tylsä verrattuna tuohon tyttöjen mallistoon, ainakin näin kuvien perusteella. Ihan kivoja juttuja siellä oli, mutta jotenkin suppealta poikapuoli vaikutti näin ensinäkemältä, kun vertaa runsaaseen ja romanttiseen tyttöpuoleen. Tänä syksynä tullaankin näkemään varmasti paljon super romanttista vaatetusta monilta muiltakin merkeiltä (myös aikuisten puolella), joten jos ei tykkää neonväreistä ja kasari-ysärimeiningistä, niin varmasti ainakin tästä mallistosta löytyy vaihtoehtoja.
Löysin minä silti muutaman suosikin tuolta poikapuoleltakin, mutta laitan nyt tavoistani poiketen kuitenkin enemmän kuvia tyttöpuolelta tähän postaukseen, koska tässä mallistossa ne selvästi hallitsevat ja ansaitsevatkin paikkansa. Jos meillä asustaisi pieni tyttölapsi, luulen, että vararikko iskisi hyvin nopeasti tuolla nettikaupassa. Nyt taitaa tulla silkkaa säästöä, vai mitä luulette, muuttuukohan mieleni vielä kun näen näitä vaatteita livenä kutsuilla?  ;)
Mitä mieltä olette uudesta mallistosta? Onko joku muu menossa kutsuille tai jopa järkkäämässä sellaisia?
Talvikatalogi on nähtävillä kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ. Kannattaa kurkata, sillä kuvat ovat todella kauniita.





















17 kommenttia:

  1. Mä just selailin tuota samaa kuvastoa ja mietin jo valmiiksi kaikkia niitä tekosyitä joita joudun keksimään syyksi koko malliston tilaamiselle. Aivan ihania mun mielestä tuolla pikkutyttöjen puolella ja poikienkin puolelta bongasin monta ihanuutta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, teidän pikkutytölle tuolta varmasti löytyy vaikka mitä ihanaa.:) Nuo mekot ja hameet ovat mielettömän kauniita, onneksi ei ole meidän perheessä niille tarvetta.:D Poikien housutkin näytti tosi kivoilta.

      Poista
  2. Pomp De Luxin tyttöjen vaatteet on ihania, onneksi on Sirpa:)! Sisulle voisin ottaa parit housut ja ulkovaatteet näytti varsin hyviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin mielenkiintoista kuulla kokemuksia noista ulkovatteista, koska itse en ole niitä nähnyt muuta kuin kuvissa, ja mitään kokemusta niistä ei ole. :)
      Sinä onnekas pääset shoppailemaan kauniita mekkoja! Jotkut housut haluaisin kyllä tuosta mallistosta meille.

      Poista
    2. Muistan että joillain blogisteilla on noita tyttöjen haalareita ollutkin. En tietenkään muista keillä :D

      Poista
  3. Ai kun mä taas katsoin, että kivoja poikien vaatteita tuolla. Tyttöjenkin puolella on toki kyllä kauniita. Meiltähän löytyy molemmat, joten taitaa tulla kalliiksi. Nimim. kutsut ensi tiistaina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ne jäivät jotenkin noiden kaikkien kauniiden hameiden ja muiden "jalkoihin", ts. poikapuoli näytti paljon pienemmältä kuin tyttöpuoli, mutta en kyllä laskenut mallimääriä joten tämä voi myös olla oma mielikuvani. :)
      Ollaanko me menossa samoille kutsuille? :)

      Poista
    2. Ei kun mä pidän itse tiistaina. Tiedän, että meidän yhteinen tuttumme pitää myös kutsut, mutten hiffannutkaan, että ihan samana päivänä.

      Poista
  4. Ihania ovat etenkin nuo tyttöjen jutut. Jos meillä olisi tyttö, olisin jo aikaa sitten ollut vararikossa. Tytöille kun yleisesti ottaen on aina niin paljon kaikkea ihanaa pakko saada -juttua.. Pojalle meinaan tilata ainakin muutamat pöksyt. Viime syksyn mallistosta tilatut chinot ovat olleet aivan huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, varsinkin nuo mekot..oijoi..:)
      Itsekin katselin juuri noita housuja, muutamat kivat nimittäin bongasin tuolta. :)

      Poista
  5. Mä oon kerrankin aivan innoissani poikien HOUSUISTA! ihania baggyja vaikka kuinka ja paljon, just kun niitä oon poitsulle metsästänyt:) paidat oli pieni pettymys viimekeväisiin ihaniin huppareihin ym mut eipä meillä olis paidoille juuri tarvettakaan.... haalari on kiva, mutta ehdittiin jo ostaa talveksi musta haalari joten ihailen sitten vaan kuvissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, katselin kans noita baggyja, kivoilta näyttävät. :) Olisi ollut mukava nähdä vielä isompia kuvia noista ulkovaatteista, mutta josko siellä kutsuilla sitten olisi lisäinfoa. (?)

      Poista
  6. Voi kääks mitä juttuja ja vielä kun meidän Tellu rakastaa näitä niin hyvästi rahat! Itse olin kokonaan unohtanut, että viime vuonna alesta tilasin pojalle toppahaalarin. Kokemuksia ei siis käytöstä vielä ole enkä tiedä tuleeko ihan äkkiä sillä näyttää jätille pojan rinnalla. Sovittaa en ole vielä näillä helteillä viitsinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta varmasti löytyy Tellulle vaikka mitä ihanaa!:) Millainen se toppahaalari on? Mitä kokoa otit teidän pojalle? Olisi kiva kuulla kokemuksia sitten kun otatte käyttöön. :)

      Poista
    2. Meillä poitsu on jo karkaamassa äänestä päätellen ulos joten pikaisesti; kunhan säät viilenee ja poika tottuu olemaan kahdestaan mun kanssa keskittyen puuhiin niin voin ottaa sovituskuvia ja tehdä puvusta postauksen. Muistaakseni otin kokoa 98, mutta mun muistiin ei oo luottamista.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)