28.2.2013

MINI RODINI SS13 - PART II

Jee! Ilouutinen kaikille Mini Rodinin faneille (tai sitten suru-uutinen joillekin) saapui tänään puolen päivän aikoihin nettikaupooihin. Mini Rodinin upean kevätmalliston toinen osa ilmestyi vihdoin ja viimein tuskaisen pitkän odotuksen jälkeen. Malliston toinen osa oli ehkä vielä ensimmäistäkin houkuttelevampi kirkkainen väreineen, ja ainakin minä olin ihan innoissani.
Kuosi ja printtimaailmassa yhdistyivät tropiikki, paratiisi ja vedenalainen maailma, aivan kuten aikuistenkin trendeissä tänä keväänä, mutta Mini Rodinimaisella tavalla. Mukana oli entistä enemmän myös ihania uusia asusteita, kuten aurinkolaseja, kenkiä, alushousuja, aurinkohattuja ja aurinkolippoja. Mini Rodinin omilta sivuilta sai tilata jopa teemaan sopivia paikkoja, patcheja. Wow. Tällä kertaa mukana oli myös kaksi UV-suojapukua, kirkas keltainen ja merihenkinen tummansininen.
Tällä kertaa ei mallistossa nähty niin paljon uusia kuoseja kuin ennen on, vaan paljon yksivärisiä basic tuotteita. Mutta oli niitä kuosejakin muutama, joista oma suosikkini oli ehdottomasti hyvin graafinen pallokalakuosi.
Tästä mallistosta ostin suurimman osan meidän kesävaatteista, ja innostuin jopa kokeilemaan Mini Rodinin tennareita. Kerron sitten kun ne tulevat, millaiset ne ovat. Muutenkin pidin tästä mallistosta paljon enemmän kuin viime keväisestä, ehkä juuri kirkkaiden ja iloisten värien takia. Oi kesä, tule jo!

Tilasiko kukaan muu ihania Mini Rodinin kesäuutuuksia? Kuvat Oiidesign.se / Mini Rodini







15 kommenttia:

  1. Tykkään! Ihania värejä! Ainakin nuo tennarit on pakko saada.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin nyt kans ekaa kertaa Mini Rodinin tennarit kesäksi. Saa nähdä millaisia nuo ovat, mutta ainakin näyttävät hyvältä. :)

      Poista
  2. Tykkäsin minäkin kovasti näistä! Meille on tulossa nuo pari teepparia ja uimahousutkin sekä yksi pitkähihainen. Tekisi oikeastaan mieli tilata lisääkin, mutta oli pakko rajoittaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ne uimahousut oli ihania, mutta siinä kohta piti alkaa sitten karsimaan niin vielä en raaskinut tilata. niitä. Jos vaan muistat, niin kertoilehan joskus millaiset ne olivat livenä! :)

      Poista
  3. Mä näköjään innostun aina kommentoimaan sun MR postauksia. :-) Mä tein kanssa luvattoman ison tilauksen tänään ilmeestyneestä mallistosta. Pari juttua jäi vielä hautumaan, kun ihan kaikkea kivaa ei raskinut ottaa. Monta samaa juttua kuin teille meillekin on tulossa. Mitä kokoa otit Eppuselle? Mä otin 104/110cm ja täytyy toivoa, etteivät t-paidat näytä liian mekkomaisilta pojalla tänä kesänä. Tytöt halusivat aurinkolipat. Muistan, kun itse lapsena tykkäsin omasta vastaavasta, vaikka eihän se niin kauhean tyylikäs ole... Tytöt olisivat halunneet myös aurinkolasit. Jospa niitä löytyisi vielä ruotsinreissun tuliaisina ensi kuun lopussa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika rahikaisella!;) Mä jouduin ottamaan sekä 92/98 (lähinnä housuista) mutta t-paidat ja shortsit otin jo 104/110, eteivät ole liian nafteja. Tässä on kuitenkin vielä jokunen kuukausi kesään. ;) Mutta ei ollut helppoa kun ollaan juuri kokojen välissä. :)
      Mulla on ollut itsellä kans tuollainen keltainen aurinkolippa lapsena joskus 80-luvulla, joten se on hyvinkin nostalginen. Se taisi olla vielä Puuhamaasta ostettu! :D

      Poista
    2. Plääh, pakko tulla tänne jurputtamaan merkin kokojen vaihtelusta eri mallistoissa. Tilasin pojalle Ruotsista mm t.sin froteiset collegehousut kokoa 104/110cm, tänään pääsin kaupassa livenä katsomaan MR:n vaatteita ja ko pökissä on reilusti enemmän pituutta kuin merkin syksyn collegeissa. Ostin siitä järkytyneenä pojalle tänään 92/98cm vihreät collegehousut ja kotona vertasin, että ne TODELLA ovat samankokoiset kuin syksyn malliston pandacollegepökät koossa 104/110cm. Syksyn mallliston 92/98cm collegehousut alkavat olla pojalle turhan sopivia... Toivottavasti merkki vakiinnuttaisi mitoitukset ja ennenkaikkea luopuisi tuplakoista!!!

      PS. Mä olisin ollut lapsena kade PUUHAMAASTA ostetusta aurinkolipasta. MR:n lipat näytti livenäkin kivoilta. Mahtuiskohan isoin koko mulle itselleni..?

      PPS: Onneksi Santiagojen mitoitus näyttäisi pysyneen samana. Pojallekin siis odotellaan postitse sinisiä Santiagoja ;-)

      Poista
  4. UIMAHOUSUT IHANAT!!!!!! mukavaa viikonloppua!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi mageet! Kiitos smaoin teille, ihanaa viikonloppua! Nyt on aika rentoutua, huh! Rankka viikko taas takana! =)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Ne on tosi söpöt, tuollaiset kesäkengät. Toivottavasti ovat myös hyvät käytössä. :)

      Poista
  6. aika kivoja kyllä! Sen undulaattimekon tilasin sinisenä. Muuta ei oo vielä tiattu.. Noista kiehtoo kyllä lähinnä nuo vihreät shortsit ja pallokalapaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Undulaattikuosi onkin ihana! :)
      Samat suosikit siis kun mulla, noita pikkushortseja käytettiin viime kesänäkin tosi paljon niin oli nyt tilattava uudet. :)

      Poista
  7. Hups, meille tulee kahdet Santiago Slimit, kun huomasin, että O:lla ei ole kunnon housuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan parhaat farkut malliltaan! :) Harmi vaan kun olivat nyt nostaneet niidenkin hintaa!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)