15.12.2012

YKSI PIENI KIRPPARILÖYTÖ


Kävimme eilen kauppareissun jälkeen myös yhdellä lempikirppikselläni, josta tein muutaman tosi hyvän löydön. Vaatteet pyörivät vielä koneessa, joten niistä lisää myöhemmin, mutta tässä postauksessa näkyy pojan itselleen tekemä löytö. Se on iso matkailuauto, jossa oli irrotettava katto ja täysi sisustus. Leikki Hymerissä on kaapit, sängyt sekä wc ja säilytystilat, jotka ovat kuin oikeassa matkailuautossa, ja kaikissa on tietysti toimivat ovet ja luukut. Nämä erilaiset luukut ja lokerot ovatkin kaikkein kiinnostavampia lapsen mielestä. Mukana oli myös lisätavaraa kuten aurinkovarjo piparkakkureunuksella ja taitettavat tuoli sekä pöytä. Poika on ollut tästä uudesta lelusta tosi innoissaan, ja matkailuautolla ovat matkailleet niin Postimies Pate kuin joulukalenterin muumitkin. Toisessa kuvassa koko auto onkin tungettu täyteen rakkaita pikkuleluja, Martti-auto on päässyt nukkumaan ja autoa ohjaa joulukalenterin Mörkö. ;)

Tällä kirppislöydöllä oli hintaa huikeat 5€, mutta jos joku tällaisesta nyt innostui, satuin löytämään saman mm. BR-lelujen nettikaupasta (täältä) ja myös Toys 'r' Us kaupasta (täältä).





19 kommenttia:

  1. Vautsi! Siis tuohan on oikea tilaihme! Pitäsköhän joskus antaa lasten pakata oikeakin auto kun ne saa aina niin hyvin mahdottomaltakin tuntuvan mahdutettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin kun keittiön kaappi ja wc on tungettu täpötäyteen porukkaa! ;D

      Poista
  2. Hyvän löydön teit! Meinasin ostaa tuon pojalle joululahjaksi, mutta on jo sen verran paketteja tulossa meiltä ja sukulaisilta yms. et yhtäkään lelua en halua hetkeen lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä älyttömän hauska, varsinkin pojan mielestä. :)
      Ja voi ei.. en jaksa edes ajatella niitä tavaroita jouluna, huh. Ehkä sitten joulun jälkeen on hyvä laittaa myös jotain vanhoja pois. :)

      Poista
  3. Upea löytö. Arvontapalkinto perillä-kiitos vielä kerran:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kun ilmoittelit! Sehän tuli nopsasti sitten, ehtii vielä joulupukinkonttiin. :)

      Poista
  4. Upea löytö! Meillä on tuo sama. Muistelen sen olleen pojan isoin lahjatoive joskus parivuotiaana. Voi sitä onnea kun joulupukki sen sitten toi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teilläkin siis pieni karavaanari kotona. :) Tässä yhdistyy hyvin kotileikit ja autoilu. ;-D

      Poista
  5. Hieno löytö! Meidän kakkosen ollessa ehkä 3v, kummit kysyivät mitä hän toivoo synttärilahjaksi. Emme olleet puhuneet aiheesta mitään kotona ja hämmästyin, kun poika tokaisi hetkeäkään miettimättä, että asuntoauton! En tiedä vieläkään, mistä oli saanut moisen päähänsä, mutta niin vaan toive toteutui ja juuri tuollainen asuntoauto paljastui paketista :) Kummit olivat etsineet lahjaa ympäri Helsinkiä ja muistaakseni lopulta löytäneet sen juuri BR-lelusta, jossa niitä taitaa olla tänäkin päivänä (poika nyt 9v). Osa pikkuosista on valitettavasti mennyt rikki (ainakin ne polkupyörät), mutta itse auto on vielä täysin ehkä ja siirtynyt nyt nuorempien veljien leikkeihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä, olet jo toinen kommentoija tässä, joilla on ollut samanlainen, eli tämä taitaa olla joku monivuotinen jatkuva suosikki. :)
      Me ollaan jokus lainattu kesällä sukulaisen matkailuautoa, ja sen kyydissä poika on kyllä viihtynyt, että en ihmettele tuota matkailuautovillitystä. :D
      Tästäkin puuttui osa niistä alkuperäisistä pikkuosista, mutta nuo loputkin Eppu otti pois ja laittoi yhteen kangaskassiin jemmaan, eikä niistä edes välittänyt. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tää oli kyllä hyvä, mä sitten rakastan kirppareilla kiertelyä! :)

      Poista
  7. Saako kysyä mikä oli tää hyvä kirppari ja onko muita hyviä kirppisvinkkejä antaa? :)

    VastaaPoista
  8. Vielä täällä odottelen niitä hyviä kirpparivinkkejä ;) Ja samalla toivottelen hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Miia! Lupaan tehdä sen kirppispostauksen! :)
      Hyvää uutta vuotta myös sinulle! ♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)