14.12.2012

MUUTAMIA OSTOKSIA ÄIDILLE JA POJALLE

Jokunen päivä sitten kerroin täällä Brandoksen kenkäalesta tilaamistani uusista saappaista, ja lupasin kertoa niistä lisää kun paketti saapuu perille. Tilasin pojalle myös talvikengät, mutta niistä kerron myöhemmin lisää.
Nyt nuo omat saappaani sitten saapuivat ja olin kyllä tosi tyytyväinen löytööni. Tilasin itselleni siis Marc O'Polon pitkät saappaat ja ajattelin, että ne menevät hyvin vaikka töissä. Saappaat ovat mustat ja niissä on ruskeat tehosteet sekä pitkä vetoketju takana.
Minulla on 38,5 kokoinen jalka ja mallista riippuen käytän joko 38 tai 39 kokoisia kenkiä. Näistä otin nyt isomman koon varmuudeksi eli 39 ja se on juuri sopiva. Muutenkin nämä ovat todella mukavat jalkaan. Tuo kenkien varsi on aika kapea, mutta sain tungettua silti sisään Leviksen puntitkin, joskin ne ovat sinne ehkä vähän liian paksut, kuten kuvista näkyy. :) Mutta ohuempien pillifarkkujen ja leggareiden kanssa nuo ovat tosi mukavat.








Myös Oiidesign.se nettikaupasta tilaamani CTH minin talvinen karvalakki saapui toissapäivänä. Tästä Oiin joulukalenterista myös olen vinkkaillut täällä useasti, ja tässä yksi sieltä tilaamani ostos. Kuvassa alla on onnellinen uuden hatun omistaja yöpaidassa ja karvalakissa. Meneehän se noinkin, ei ainakaan päätä palella.
 Tilasiko kukaan muu tuolta hattualesta jotain? Minun täytyy myöntää, että olen kyllä sortunut tilaamaan noista nettikauppojen joulukalenterista vaikka mitä. Onneksi näitä joulupäiviä ei ole enää monta jäljellä. ;)

* Postaus sisältää mainoslinkin.

8 kommenttia:

  1. Vähänkö ihana tuo karvahattu!
    Meillä on se parin vuoden takainen Mini Rodinin karvahattu mutta en löydä sitä mistään... Hyvään jemmaan olen sen siis pistänyt! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä löytö! :) Tiedän sen Mini Rodinin karvahatun ja se on kyllä tosi kiva. Toivottavasti löydät sen ennen kevättä. :)

      Poista
  2. Tosi kivat nuo saappaat!Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Ihana hattu ja poika! Meillä poitsu ei tykkää karvasta niin hammasta purren jätin ihanuuden tilaamatta. Toisaalta ehkä siedätyksellä ois tottunut kun nyt alkaa jopa takki kelpaamaan ilman mankumista "ei kaavatakkiiiiii"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teidän pieni vastustaa äänekkäästi karvatakkeja, ihana! :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)