5.9.2012

UNIQLO kids collection

Japanilainen UNIQLO ei ole välttämättä kaikille suomalaisille tuttu, mutta matkustellessaan moni on voinut törmätä UNIQLOn liikkeisiin. UNIQLO on Japanilainen casual vaatteita valmistava merkki, joka on tunnettu simppeleistä staileista sekä hyvistä laaduista. Itse olen tähän merkkiin törmännyt työmatkoillani mm. Lontoossa ja New Yorkissa, ja aina kyseinen liike täytyy kiertää huolellisesti läpi, koska sieltä löytyvät uudet innovaatiot sekä upeat värit. Tykkään itse UNIQLOn simppelistä tyylistä vaatteissa, rönsyilyä rakastavat tuskin näistä taas innostuvat. :) Muutamia oman vaatekaappini suosikkeja on löytynyt juuri tältä merkiltä.
Vaikka UNIQLOn vaatteita ei Suomesta vielä ainakaan saa, haluan kuitenkin jakaa tämän lukemani uutisen täällä. UNIQLOlta nimittäin ilmestyy lastenmallisto 7.9. josta tässä alla kuvia. Satun itse olemaan tuolloin juuri "hoodeilla", josta UNIQLOn liike löytyy, joten täytyypä käydä kurkkaamassa tuo uusi lastenmallistokin samalla. Voin sitten kertoa vielä lisää.
Mallisto näyttäisi ainakin näiden kuvien perusteella koostuvan rennoista arkivaatteista, ja mukaan on päässyt myös muutamia yöasuja. Onko UNIQLO tuttu merkki? Mitäs tykkäätte japanilaisesta lastenmallistosta?

Lisätietoa uudesta mallistosta täällä: http://www.uniqlo.com/us/campaign/kids_collection/

Kannattaa kurkata myös naisten osasto.

PS. Flanelliset ruutupaidat tulevat rytinällä..;)














5 kommenttia:

  1. En oo aikaisemmin muistaakseni merkkiin törmännytkään, mutta kyllähän noista voisi jotain meille kotiutuakin. Ei ehkä kuitenkaan flanelipaitoja (vai onko nää sitten taas kuuluisia viimeisiä sanoja?!). Pian vaari on ainakin paidoissaan muodikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun flanellipaidat oli lapsuudessa muodissa, mutta kyllä nää ehkä näyttää vähän paremmilta kuin silloin..:)))))

      Poista
    2. Joo, mä sain ihan liian ison annostuksen flanellipaidoista joskus silloin kauan sitten. Eikä ne ole välissä päässeet unhoittumaan kun tosiaan vaari ei muuta yllensä puekaan. Ok, ehkä housut sentään :D

      Poista
  2. Tykkään ja olen ollutkin Lontoossa. Mukavaa työpäivää!

    VastaaPoista
  3. Uniqlon myymälät on aika hienoja!:-)
    Kiitos, mun toinen silmä nukkuu vielä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)