4.7.2012

Huhuu...

Hukassa on edelleen Ticket tähtipaidan arvonnan voittaja Hippuli. Voisiko joku viisaampi neuvoa, kuinka kauan yleensä kuuluu odotella, ja koska pitäisi arpoa palkinto uudelleen?
Jos ei voittajaa ilmaannu niin arvon sitten tähtipaidan perjantaina uudelleen...

Jos Hippuli nyt kuitenkin löytyy, hän pystyy tunnistamaan itsensä tämän postauksen lopusta.

2 kommenttia:

  1. Mä olen odotellut n. viikon (ja siinä välissä parissa postauksessa haeskellut voittajaa), tietty kesälomat yms pitää ihmiset pois netistä mutta jos osallistuu arvontaan pitää olla myös valmis vastaanottamaan palkinnon (tai sitten voi jo kommentissa kertoa että ei ole netin äärellä ja antaa vaikka meiliosoitteen). =)
    Ja kivempi olis että palkinnot voittaisi aina joku vakilukija joka näkee voittaneensa lähes heti, eikä sellainen joka on vain arvonnan takia käväissyt blogissa eikä sitten muista tulla katsomaan onko voittanut kun ei yleensä blogissa käy. :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Hippuli ilmoittautuu! Ja olen pahoillani, että tämä on vähän mennyt ohi. Onpa mahtavaa, että voitin. Ja toivottavasti et kerennyt vielä arpoa uudestaan! Löytyykö täältä jostain sun email-osoite, niin voin laittaa yhteystietoja? Olen ihan äimän käkenä, tämä on kuukauden sisällä nimittäin jo toinen blogiarvontavoitto!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)