26.5.2012

COS Helsinki 2012

Perjantaina 25.5. aukesi vihdoin ja viimein ihana COS store myös Helsinkiin Kämp Galleriaan. Vaikka COSsilla onkin varsin toimiva nettikauppa, ei mikään voita sitä, että pääsee itse hypistelemään vaatteita, ja varsinkin kun myymälät ovat aina todella hienoja sisustuksiltaan.
Itse olen ensimmäisen kerran käynyt COS myymälässä Lontoossa jonku työmatkan yhteydessä, jonka jälkeen COS on ollut aina yksi suosikki kohde matkoilla. Viimeksi COSsilla kävin Tukholmassa, josta postasinkin aiemmin keväällä Tukholman vinkkien yhteydessä (täällä).
COS liikkeen avautumista Suomeen on odotettu koko kevät, mutta ainakin itse luin tarkan päivämäärän vasta eilen tulleesta meilistä. Niinpä päätin pakata Eppusen rattaisiin shoppailuseuraksi ja lähteä katsomaan uutta liikettä. Tämä silläkin uhalla, että liikkeellä olisi paljon muitakin ihmisiä. Olimme paikalla heti 12 jälkeen kun myymälä oli auennut, ja ilokseni huomasin, että vaikka ihmisiä oli paljon, mahduimme hyvin liikkumaan rattaiden kanssa liikkeessä. Enkä ollut edes ainoa rattaiden kanssa tullut äiti myymälässä. :)
Liikkeessä on siis kaksi hissiä, joten ylimpään kerrokseen sijoitettuun lastenosastoonkin pääsee tutustumaan hyvin myös rattailla. Ainoa hassu kommellus sattui, kun olin jo lähdössä pois ostokset tehtyäni. Ihan ylös asti menevään hissiin oli tullut joku tekninen vika, ja poistuminen rattaiden kanssa ei ollutkaan ihan helppoa. Myöskään muut rattailla liikkujat eivät päässeet ylös. Henkilökunta kertoi, että hississä oli ollut useamminkin jotain vikaa, ja näin ystävälliset henkilökuntaan kuuluvat mieshenkilöt tarjoutuivat kantamaan nukkuvan Eppusen rattaineen päivineen alas asti pahoittelujen kera. Toisin sanoen meidät siis kannettiin ulos COSsilta..;-D
Tässä muutamia kuvia myymälästä, ja tietenkin lastenosastosta. Enhän minä voinut olla ostamatta jotain "matkamuistoja" myymälästä, mutta näihin ostoksiin palaan myöhemmin uudessa postauksessa. :)

P.S. Oli myös tosi tosi mukava tavata yksi blogini lukija COSsilla. Olen pahoillani jos suustani ei tullut kuin jotain typerää sönkötystä, mutta olen todella ujo muiden kuin ihan tuttujen seurassa, ja tämä johtui vaan siitä. Haluan kuitenkin sanoa, että oli mukava törmätä, ja kuulla ihanaa palautetta blogista. Kiitos sinulle lukija!

 












Juuri herännyt matkaseuralainen :)


8 kommenttia:

  1. oi miten ihana postaus :)) Jospa sitä ehtisi viikonlopun aikana käymään, viimeistään heti alkuviikosta. Jätin Tukholman "tuliaisetkin" ;) suurimmaksi osaksi hankkimatta Cossilta nimenomaan kun odottelin tätä...voi onnea! <3 Ja toivottavasti et pahastunut, linkitin tänne :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Kannattaa käydä tuolla, on aivan ihana!
      Ja ei haittaa, kiva kun linkitit, kiitos.:)

      Poista
  2. Sama meili tuli mullekin mutta piti olla koko päivä pojan kanssa kotona joten en päässyt sinne eilen. Ensi tiistaina on suunta Helsinkiin toisen muun jutun takia joten täytyy samalla kävästä tuolla (ja Monkissa jonka nettikaupassa oli ihania t-paitoja). =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mutta käy ihmeessä tiistaina tuolla, liike on tosi hieno!:) Hehe, mä juuri kans ostin pari Monkin kesäteeppaa itselleni, ensin yhden ja kun se oli niin hyvä niin piti hakea vielä toisessakin värissä.. ;)

      Poista
  3. Hyvää palvelua :D Voi kun olisi lähempänä tuo liike! Olisi mukava päästä hypistelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ja parasta oli kun pikku herra vaan koisi niin että tuhina kuului, vaikka rattaita roudattiin pari kerrosta portaita alas. :)
      Kannattaa poiketa tuolla jos joskus käyt Helsingissä!:)

      Poista
  4. Just viimeyönä googlettelin että onko liikkeessä myös lastenvaatteita, mutta ei muuten löytynyt tietoa millään! ELi kiitos tästä ;)
    No bongasin kuitenkin että merkillä lastenkoot loppuvat kokoon 116 cm? Onko tosiaan näin? Vai olenko jotenkin huolimattomasti lueskellut...

    ja tosiaan mahtavaa palvelua että saatellaan ulos asti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan niitä mutta valitettavasti lasten puoli on aika pieni. Ja miinuksena tosiaan tuo kokopolitiikka.:( Kokoja saatavilla siis vain 98, 104, 110 ja 116. Itse en tätä ollut edes ajatellut aiemmin kun hyvä kun juuri voidaan käyttää tuota 98 kokoa, mutta se on kyllä tylsää. Muuten vaatteet ovat kyllä ihania ja jopa mies tykkää noista COSsin lastenvaatteista niin on ne kyllä sitten hyviä.;-)
      Joo, mua eka vähän nolotti ja sitten nauratti, mutta ei voi ainakaan huonosta palvelusta haukkua.:-)))))

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)