27.5.2012

Hellepäivänä

Ihana helle on hemmotellut meitä jo monta päivää, varsinkin lauantaina. Vaikka jotkut pikku asiat harmittavat, en ainakaan itse pysty pitkään murjottamaan jos ulkona on noin upea auringonpaiste ja lapsilla on hauskaa. Päätin lähteä kameran kanssa ulos muun perheen seuraksi.
Isommat lapset olivat heittäneet kengätkin mäkeen ja niin teki perässä myös pieni Eppunen. Iskä auttoi Epulta tennarit pois, ja voi kuinka kiva oli tuuletella pieniä jalkoja ja stepata pehmeässä hiekkalaatikkohiekassa. Olemme niin onnellisia siitä, että tämä pieni puistoalue ei ole iltaisin teinien valloittama, eikä se ole kuin näiden tuttujen lasten käytössä, joten lapset voivat olla turvallisesti ilman kenkiä ilman, että tarvitsee pelätä vaikka lasinsiruja. Jotain hyötyä sentään tästä metsän reunalla asumisesta..;)
Naapurintytöt yrittivät opettaa Epulle pyörällä polkemisen jaloa taitoa, mutta ainakaan vielä se ei ihan avautunut. Tosin kukapa nyt haluaisi polkea jos on kavereina kivoja tyttöjä, jotka työntävät pyörää eteenpäin.
Pitkän ulkoilun jälkeen olin aivan loistavalla tullella ja niin iloinen. Samoin oli muu perhe. Kyllä tuo upea ilma tekee ihmeitä. Tässä muutamia kuvia, joita napsin ihanassa auringonpaistessa...  kesä..

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! 

Cap: Gant / shirt: Little White Company / shorts: Polarn O. Pyret / sneakers: Converse.








5 kommenttia:

  1. Hei! Kertoisitko hieman noiden White company vaatteiden laadusta/ kokoluokituksesta? Erehdyin poikasi kuvan innottamana eksymaan tuonne merkin verkkoputiikkiin..<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Annukka, meillä on ollut enemmän tuolta yöpukuja kuin muita vaatteita, mutta laatuun olen ollut todella tyytyväinen. Ovat tunnetusti hyvin laadukkaita ja ihanan tuntuisia. Koot pitävät mielestäni hyvin paikkaansa. Tuo Epulla oleva paita on kokoa 2-3 years ja mielestäni se on vielä vähän reilu tuolle alle 2-vuotiaalle. Pyjamista ollaan tykätty tosi paljon ks. http://eppusenkaapilla.blogspot.com/2012/03/normi-aamu-talvihaalarin-vedenpitavyys.html

      ja tässä yksi paita:
      http://eppusenkaapilla.blogspot.com/2012/05/tummansininen.html

      Mutta miinuksena mainittakoon nettikaupan törkeät postimaksut, joten kannattaa tehdä esim. yhteistilaus jonkun kanssa tai jos joku tuttu käy vaikka Lontoossa, pyytää tuomaan. :) Joskus noista postikuluista heiltä kyselin, kun ne olivat kalliimmat kuin itse tuote, mutta eivät aio muuttaa niitä. :( Muuten voin lämpimästi suositella ko. merkkiä. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Meillä poika ei aluksi voinut edes sandaleissa kävellä nurmikolla tai laskea paljasta jalkaa hiekalle vaikka Tellu viilettikin. Kummasti kuitenkin jo tänään juoksi ovesta ulos ja kovaa vauhtia karkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hih, hassu poika!<3 Meillä kun nuo isommat leikkikaverit tekevät jotain, nämä pienet haluavat aina tehdä samoja juttuja perässä.;) Ekan kerran kun otin Epulta kengät pois tuossa meidän pihalla nurmikolla, poika oli ihan ihmeissään, mutta sitten kun tajusi kuinka kiva nurtsilla on avojaloin tepsutella, ei meinannut tulla sisälle ollenkaan.:D

      Poista
  3. Tämä taitaa nyt olla meidän molempien muksuille se ensimmäinen kesä, kun ikä riittää kokemaan hauskoja uusia asioita, kuten juuri nuo paljaat varpaat hiekassa. Mahtaa olla pojilla hauskaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)