25.5.2012

Kesävaatteita osa I

Tässä muutamia meidän kesävaatesettejä. Lupaan laittaa näitä myöhemmin lisää, mutta nyt ensimmäisenä on näiden merihenkisten vaatteiden vuoro. Onko kevättä tai kesää ilman jotain merihenkistä trenditeemaa muodissa? Hampton? Navy? Marine? Lexington? Seaside? Meriteema tulee yhtä varmasti joka vuosi kun kesäkin, hieman eri korostuksin, ehkä hieman eri nimisenä. Tänä ja viime keväänä meriteema on ollut erityisen vahva, ja jopa pahimmatkin tummansinisen vastustajat ovat kääntäneet kelkkansa ja ostaneet tummansinisiä vaatteita.
Tummansininen on kautta aikojen ollut suomalaisten kestosuosikki. Ja onneksi se on nyt myös muotia. Kesä ja merikin kuuluvat yhteen, tietysti.
Eppusen kaapista löytyy kesäksi paljon tummansinistä, mitä meillä on käytössä kyllä ympäri vuoden muutenkin. Minä olen se nolo mutsi, joka vannoi odotusaikana, että ei ainakaan pue poikaa perinteisiin poikaväreihin kuten tummansiniseen tai vaaleansiniseen. Vannomatta paras. Tässä nyt sitten näette kuinka hyvin sekin päätös piti.. ;)

1. Knit cardigan, t-shirt, denim dungarees: ZARA / sneakers: RALPH LAUREN.

2. Knit: FUB / top & denim shorts: ZARA / knit cardigan: GANT / shoes: CAMPER KIDS. 


14 kommenttia:

  1. Kauniita settejä. Oliskin kiva päästä tsekkaan Zaran kesämallisto, shortsit näyttää kivoilta.
    Kummasti se mieli muuttuu noiden värien suhteen jos eteen tulee jotain kivaa, mutta naisen mielihän saakin muuttua :)
    Ootko muuten laittanut jo kaikki Epun viime kesäset pienet vaatteet kiertoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Zarassa oli taas tosi nättejä kesäjuttuja sekä pojille että tytöille. :)
      Olen ehtinyt myydä melkein kaiken, jäljellä ehkä parit shortsi-teeppa setit ja yksi kesäyöpuku.:)

      Poista
  2. On ne kauniita!Erityisesti silmiin pisti tuo ihana zaran neuletakki ja alimmassa kuvassa nuo farkkushortsit!

    VastaaPoista
  3. Eppusella on aina niin kivoja vaatteita. Onko Zaran raita t-paita tämän kesän mallistoa? Olen etsinyt kivaa sini-valkoraitaista lyhythihaista t-paitaa pojalle. Yllättävän vaikea löytää !?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!=) Zaran t-paita ja kaikki muutkin ovat tämän kevään mallistosta, ainoastaan tuo Gantin neuletakki on jo aiemmin ostettu. :) Mäkin nappasin ton raidallisen heti kun olin etsiskellyt, mutta ei ollut sopivaa löytynyt aiemmin. :)

      Poista
  4. Onneksi tosiaan nainen saa muuttaa mieltään! Odotusaikana sitä vielä muutenkaan mitään mistään tiedä :D. Minä olen se äiti joka vannoi että tyttöä ei ikinä pueta vaaleanpunaiseen tai röyhelöihin ja oi voi, molempia on kyllä meillä näkynyt :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi näin on!:) Ja ei tosiaankaan tiedä.. silloin tuli myös ostettua ehkä vähän hölmöjä juttuja muutenkin..:D Ja näinhän se sitten saattaa mennä, hauska kuulla että joku muukin..:-D

      Poista
  5. Tämä tummansinisen vastustaja ei kyllä käännä kelkkaansa, nounou ;) Eikä tämä seilori-tyylikään oikein iske - siis minusta ne on siistejä ja tyylikkäitä jonkun muun päällä, mutta ei ne meidän pikku-apinoille oikein sovi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, enkö edes minä saa sinua käännytettyä? ;-D No mutta onneksi on nykyään paljon vaihtoehtoja lastenvaatteissa, jokaiselle varmasti löytyy jotakin.:)

      Poista
  6. Kivoja vaatteita taas kerran! Joskus pojan ollessa pieni ajattelin ettei synkkää tummansinistä ainakaan vaan kummasti se mieli onkin muuttunut muutaman vaatteen osalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Niin mäkin ajattelin, mutta sitten taas nyt olen ajatellut että toisaalta se sopii aika hyvin vaalealle Eppuselle. :)

      Poista
  7. Värihän se vaan on ja mieli nyt saa muuttua aina!
    Mukavalta näyttää. Olet rakennellut oikein asukokonaisuuksia: mulla menee pikkasen enemmän pelkällä fiiliksellä. meillä ei kauheasti ole tummansinistä tällä hetkellä, vaan mistä sitä tietää mikä ensi kesänä ihastuttaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, ja onneksi saa.:D Nämäkin on eri aikoihin ostettu, mutta kyllä mä aina koitan miettiä mitä muuta meillä on ettei tulisi kauheasti huteja, ts. että mahd. moni vaate menisi yhteen toisten kanssa.:)
      Ja ensi kesänä voi olla taas vaikka mitä meilläkin, ei sitä koskaan tiedä.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)