18.3.2012

Ystislöytöjä

Käväisin viikonloppuna Sisukkaan ystiksessä katsomassa löytyisikö meille tällä kertaa mitään ihanaa. Ystis järjestettiin nyt eri paikassa kun viimeksi, joten tilaa "penkomiselle" ei ollut ihan niin paljon kuin viime syksynä. Pieni tila olikin täpötäynnä ihmisiä jo heti aamupäivästä, ja ainakaan mistään mielyttävästä shoppailunautinnosta ei voida puhua. Mutta ne löydöt.. kannatti kyllä ehdottomasti käydä. Ainakin itse tein loistavia löytöjä ja todella hyvään hintaan. Tarjolla oli pääasiassa yläosia ja toppaa, mutta myös asusteita oli jonkin verran myynnissä. Alaosia tai välikausiasuja ei taas juurikaan ollut, toisin kuin viimeksi.
Mukaan lähti läjä asusteita, pääasiassa Mini Rodinin pipoja, muutama huppari ja paita, sekä body. Pienin, mutta parhain löytöni olivat Mini Rodinin tummansiniset toppahanskat, jotka sopivat yhteen ensi talven sinisen haalarimme kanssa. Ne olin muutenkin ajatellut hankkia, mutta nyt sain ne 9 euron hintaan. Loistavaa!
Huppareita emme ehkä olisi välttämättä tarvinneet, mutta kun vastaan tuli ihana punainen Nova Star, ei sitä nyt voinut sinnekään jättää. Samoin kävi Shampoodlen mustalle hupparille.
Ostin vielä yhden bodynkin Epulle, vaikka niitä meillä ei ole enää montaa käytössä. Kyseessä on Mini Rodinin salamabody, ja se on kyllä niin reilua kokoakin, että mahtuu meille vielä varmasti hetkisen. Sitä voi käyttää vaikka leggareiden kanssa temppuradalla, kun paita meinaa siellä aina nousta korviin. 
Tässä muutamia kuvia meidän löydöistä. Kävittekö te Sisukkaan ystävämyynnissä? Ja jos kävitte, mitä löytöjä teitte? :) 





25 kommenttia:

  1. Ooii, ihan hiukan oon kade, kun täällä ei ole ollut mitään kivoja ystismyyntejä, tai sitten mä oon missannut sellaiset. Mutta tuollaisten löytöjen takia kannattaa lähteä tungokseenkin, tosi kivoja löytöjä olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt kyllä kannatti, vaikka lähdin katsomaan alunperin ihan eri juttuja.:) Ysmyt on ykllä kivoja,vaikka joskus joutuu vähän jonottamaankin tungoksessa..:D

      Poista
  2. Oo, hyvät löydät olet tehnyt!Pipo ja hanskat näyttää kivan simppeleiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mähän en siis osta jemmaan enää mitään..;) Nääkin ajattelin täksi kesäksi.. ;-D

      Poista
  3. Voi miten kivoja juttuja tosiaan olet löytänyt. Mun haavelistallani on juuri tuollainen punainen novastarin huppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Mä olin kans suunnitellut, että ostan tuon hupparin "jonkun värisenä" kevääksi. Nyt tuli punainen.. tosin sen mä varmasti olisin muutenkin halunnut. On kyllä kiva huppari, että suosittelen!:)

      Poista
  4. hih, no kyllä tuli käytyä!!! :D Ja löytyhän sieltä vaikka mitä, huomenna yritän ehtiä bloggailemaan niistä :D Mutta juu; Novastaria, Ticketiä, Bugaa ja ja..Ikkkssiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut kiva sit nähdä mitä ostit.:) Mulla oli kans pitkään yksi ihana Ikksin neulehuppari kädessä, mutta hylkäsin sen sitten kun koko oli 18M niin se ei olisi enää kauaa mennyt.:)

      Poista
  5. Tosi kivoja löytöjä. Mä boikotoin sisukasta, joten en käynyt ;D
    Meillä on ollut talven noi samat hanskat mustina ja toimii! Samoin mulla itelläni toi musta tupsupipo. Samoin salamaa löytyy ja tykkään siitä kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voi ei, onko sulla joku huono ostokokemus sieltä?
      Ja hei, mukava kuulla, että noi on hyvät, koska sitä kans olen miettinyt ja siksi en ole vielä niitä mistään tilannutkaan aiemmin. Salamat oli sellanen heräteostos :D

      Poista
  6. Mä oon niiin vihreänä taas täällä! Siis todella ihania löytöjä olet tehnyt! Tuollaisista kun pääsisi joskus itsekin kokemaan löytämisen iloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä välillä noissa ystiksissä käydä. Joku joskus jossain kommentissa aika hyvin kuvaili, että ovat kuin saalistusretkiä. ;) Tosin nyt oli aika ahdasta saalistaa.;)

      Poista
  7. Mitä löytöjä! *kade*

    Muuten. Onko se Rodinin Asti -takki millaista mitoitusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli syksyllä se 80/86cm ja mielestäni oli aika hyvin kokoaan vastaava, vaikka mun mieelstä monet MR:n ulkovaatteet on olleet isohkoja. Oli kuitenkin ehkä lähempänä sitä 86 kuin 80. Ei olla nyt vielä sovitettu sitä, että meneekö enää tänä keväänä, vaikka alunperin olin ajatellut että menisi..Jos haluat, voin ottaa sulle siitä mittoja huomenna?:-D

      Muuten, mistäköhän voisi vielä saada sitä "saman sarjan" haalaria mustana? Haluisin sen tosi kovasti, mutta en ole missään nähnyt niitä. Nyt oli vaan se vaaleanvihreä ja safarikuosi kevääksi, ja meillä on jo se takki safarikuosissa ja se vaaleenvihreä on liian arka meille..:P

      Poista
    2. Ei niitä haalareita enää mistään saa :/ Meilläkin lainassa. Ja Patrikilla on se vanhan malliston farkkuinen. Nehän on hurjan reiluja. Jadella koko 68/74 ja Patrikilla 80/86!

      Poista
    3. No voihan harmitus. Täytyy siis tarkkailla huutista ja kirppareita.:) Meillä on myös se denim haalari, tuli meille second handina, ja koko myös 80/86. Mun mielestä toi takki ei silti ollut ihan yhtä reilu kuin haalari.:)

      Poista
  8. mäkin boikotoin sisukasta huonon palvelun takia oikeasti. Sieltä ei saa vaatteita mitkä on maksanut ja todella huonosti ovat yhteydessä asiakkaisiin.

    Kivoja juttuja olisi ollut ja löysit ,mutta en vaan enää voi ostaa mitään sieltä. nyyh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee, että kuluttajat äänestävät jaloillaan.

      Poista
  9. Ooh mitä löytöjä! Mitä kokoa tuo Nova Starin raitapaita on?

    Nellis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nova Star raitapaita on 92/98. Se on kyllä aika reilun kokoinen.:-)

      Poista
  10. Kuka nyt on ihan hulluna mr:iin... Tein muuten lauantaina tilauksen Lilla Companyyn, kun sain aikanaan tilaamastani haalarista -10€ alennuksen seuraavalle ostoskerralle. Mukaan lähti Molon heaven farkkukankainen softshell takki ilman huppua, nova starin turkoosivalkoraidalline paita, sama koko ja malli kuin sun löytö. ja bob choses keltsu banaanikalastajanlakki kesään. No eipä se alennus siinä paljoa auttanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä? :D No joo, ei se varmaan tossa satsissa tuntunut isolta.:) Se softshell on kiva, oon kans harkinnut sitä, mutta miten toi malli eroaa siitä Sky:sta? Mulla ois kans jokunen Bobo choses juttu ajatuksissa kesäksi.:) Ois kiva nähä taas, hirveesti olis asiaa:)

      Poista
  11. Niin ois tarve nähhä, miten millään onnistuis enne sitä yhtä sovittua...

    En tiedä tarkemmin niiden kahden mallin eroista, mutta toisessa on huppu ja se vetoketju laitettu vinoon ja toisessa ei irrotettavaa huppua, vetoketju suorassa ja erilaiset taskut. Ymmärsin, että tekniset detskut olis samat. Viltsulle ei nyt ole toisen takin tarvetta, jossa olis huppu, kun ostin sen popin punaisen parkan, niin päädyin tuohon huputtomaan moloon (tirsk).

    Miten muuten, onks sulla tietoa, mulle on jostain jäänyt sellainen kuva, että lasten vaatteet olis Briteissä halvempia kuin täällä, koska niitä ei veroteta siellä? Pitääkö paikkansa?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)