19.3.2012

Aina vaan Mini Rodinia kevääksi ja kesäksi

Kun ihanainen Ruotsin reissumme peruuntui sairastumisen vuoksi, tilasin sitten netistä muutaman jutun, jotka olin ajatellut hankkivani Tukholmasta. Nämäkin ihanuudet kantautuivat meille Oiidesignista, ihan sen takia, että sinne on usein saatavilla hyviä alekoodeja ja postikulutkin ovat aina kohtuulliset.
Nyt meidän kesävaatekaappi alkaa olla kenkiä ja kesäyöpukuja vailla täysi, mutta ehkäpä jokunen t-paita sinne vielä rantautuu. Tai sitten ei. ;)
Tilasin siis Mini Rodinin Pico -takin safarikuosissa. Tätä takkia yritin tilata jo aiemmin, silloin heti kun kevätmallisto ilmestyi, mutta valitettavasti ne loppuivat kesken enkä saanut omaani. Nyt se saapui, ja on kyllä vielä kivempi luonnossa kuin kuvissa. Tykkään myös tuosta beigestä väristä kevääksi ja se sopii hyvin Epulle vaikka farkkujen kanssa.
Takin kanssa ajattelin joko Gapin harmaata puuvillapipoa, josta on tullut Epun yksi lemppari (poika tykkää kulkea sisällä pipo päässä), tai sitten jo vuosi sitten Tukholmasta ostettua sateenkaarenväristä Barbababa -pipoa, joka ei sovi takkiin millään lailla, ja juuri siksi näyttää hauskalta.;)  Kynsikkäät ovat Epun mummon kutomat. Me onnekkaat saimme koko perhe tuollaiset kevääksi. Kiitos Epun mummo.
Lisäksi tilasin vielä yhden karttakuosillisen paidan, tällä kertaa hihattomana (Racerback tank top), ja sen kaveriksi pikkuiset vihreät safarikuosiset shortsit, joihin on painettu eläimiä vihreällä, ns. tone to tone.
Laitan tähän perään myös Mini Rodinin omat kuvat noista tuotteista. 
Koska Eppunen ei suostu sovittamaan saati sitten poseeraamaan, niin käyttökuvia näistä joudutte odottamaan. Mutta nappasin nyt kuitenkin muutaman kuvan itse tuotteista, koska minusta ne ovat aika ihania. Mutta missä viipyy se kevät? Ainakin täällä satoi tänään lunta...:O

Jacket & jeans: MINI RODINI



Beanie 1: Baby GAP / beanie 2: Åhlens / fingerless gloves: Made by grandmom.

Our new tank top & shorts from Mini Rodini.



51 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on tosi hauska. Muuten tästä onkin safarit kaukana kun lunta vaan tulee lisää..:O

      Poista
    2. Eikä, onko tuosta haalarikin?Ihana kävin kurkkimassa!Mut taitaa olla ns kuivankelin asu eli ei varmaan pidä vettä?

      Poista
    3. Juu, tää oli se jota meinasin (tilaan, en tilaa;) http://www.oiidesign.se/p/mini-rodini-spring-overall-khaki-safari/1:5365:8257 mutta ainakin mun käsittääkseni ihan vaan kuivankelin asu.Harmi, vähnäkö ois hieno tollanen joillain tekn. ominaisuuksilla..:)

      Poista
  2. Voi teillä on tuo ihana takki:) Mä ihastuin ensiksi haalariin tuolla kuosilla (takkia ei tainnut olla vielä silloin valikoimassa) , mutta en keksinyt mitään käyttötarvetta noin aran väriselle haalarille. Nyt sitten yritetään keksiä, miksi tarvittaisiin vielä yksi takki joko tuo tai Po.pin parkatakki. Po.pin ruututakki oli onneksi vielä sopiva, mutta kevät sai pikkuhiljaa tulla tännekinpäin. Meillä on vielä metriset hanget pihalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa hajoilinko mä kun en sillä ekalla tilauskerralla saanutkaan sitä :-D Kun tää sitten saapui, niin olisin kans halunnut tilata vielä sen haalarin, mut mies puhui vähän järkeä päähän ja sanoi että kannattaako "loppuunkäyttää" sitä kuosia ostamalla kaikkea mahdollista siinä. Ja meilläkin toi ois kyllä haalarina ihan liian arka. Mutta takkia varmaan kyllä pidetään paljon, kunhan tarkenee.;)
      Se Popin parka on kyllä kans tosi ihana!
      Voi te onnekkaat saatte vielä nauttia ihanaisesta ruutukuosista!:) Mä löysin nyt yhden hyvän vaihtoehdon sille, tosin ei nyt ihan yhtä hyvä kuin se ruutu..:P
      Ja samoin täällä, tosin niiden hankien keskellä on vielä lisäksi metriset lätäköt. Ei enää jaksais..:)

      Poista
  3. Mä en kestä ja mäkin haluun ton takin..mutta en voi enää ostaa mitään ja Jaakob saa pärjätä yhdellä takilla (surulline kohtalo lapsella..)

    Yritämme selvitä näistäkin haluista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, Jaakob tuskin saa mitään traumoja.:) Tää oli osa mun shoppailuterapiaa, kun harmitti. Toki ostin myös itelleni jotain..:D

      Poista
  4. Aivan ihana väri tuossa takissa! Harmi vaan, että siinä on noita kuvioita :/ Saattaa silti tulla Patrikille, jos ei löydy "parempaa" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans tosta beigestä, mutta myös eläimistä.:D Eikös tää sama malli ollut syksyllä yksivärisenä, ja nytkin oli, mutta vain siinä vaaleanvihreässä värissä. SE Popin parka, jonka Oliviah tossa yllä mainitsi, on kans tosi kiva takki.:)

      Poista
  5. Oi kun kiva takki.. se poika vaan puuttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi malli vois sopia vaikka tytöllekin, varsinkin se vaalean vihreä/ mintun värinen.:)

      Poista
    2. Mun on ihan pakko linkittää tähän tää :-)
      http://www.oiidesign.se/p/mini-rodini-pico-jkt-light-green/1:5360:8252

      Poista
  6. kivan näköinen takki!

    ja noita rodinin shortseja tekis kans mieli :) mutta en oo raaskinut niitä ostaa, on sen verran arvokkaat, ettei malta! mutta varmasti on kivat päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos:) Ja kyllä mäkin muutaman kerran mietin ennenkun ne tilasin, mutta sit ajattelin että jotkut tollaiset ihan pienet shortsit tarvitaan jos on taas tosi kuuma kesä, niin olkoon ne nyt nämä. :) Meillä oli vähän vastaavat viime kesänä, ja olivat kyllä kovassa käytössä kun oli tosi kuuma. Mutta kannattaa seurata keväällä/alkukesästä aleja, koska uskon että näitä saattaa kyllä jäädä.:)

      Poista
  7. Safari kuosi on hauska ja kynsikkäät huiput! (Teillä on taitava mummu) Mä haluaisin pojalle jonkun rodinin hihattoman, mutta en osaa päättää kuosia: kartta, merirosvot vai pandat. Kohta jään varmaan ilman... Onko teidän hihattoman koko 92/98cm? Millainen on mitoitus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mummo on taitava.:) Meillä on 92/98 ja mun mielestä toi toppi on pientä mitoitusta. Meillä oli nimittäin viime kesänä 80/86 siitä basic topista ja nyt se on kyllä auttamattoman pieni.
      Halusin kans vielä toisen topin, mutta ehkä sen sitten ykivärisenä. Noi on kans ihan parhaita sillon kesäkuumalla. Tosin tällä hetkellä se tuntuu vielä aika kaukaiselta..:)

      Poista
  8. Niin ois tarve nähhä, miten millään onnistuis enne sitä yhtä sovittua...

    En tiedä tarkemmin niiden kahden mallin eroista, mutta toisessa on huppu ja se vetoketju laitettu vinoon ja toisessa ei irrotettavaa huppua, vetoketju suorassa ja erilaiset taskut. Ymmärsin, että tekniset detskut olis samat. Viltsulle ei nyt ole toisen takin tarvetta, jossa olis huppu, kun ostin sen popin punaisen parkan, niin päädyin tuohon huputtomaan moloon (tirsk).

    Miten muuten, onks sulla tietoa, mulle on jostain jäänyt sellainen kuva, että lasten vaatteet olis Briteissä halvempia kuin täällä, koska niitä ei veroteta siellä? Pitääkö paikkansa?

    Ps. Lisäsin tän saman kommentin tänne tuosta aiemmasta postauksestasi, koska sama juttu jatkuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nää meidän aikataulut ja menot tuntien ei.:D
      Okei, meille kävis se missä suora vetskari, en tiedä kumpi se nyt taas olikaan. :)

      No varmaan riippuu myös kurssista, mutta ne mä ole mitään älytöntä hintaeroa huomannut. Köyhtymisen määrä on vakio.;-) Mutta ehkä tullut sieltä ostettua sit sellasia merkkejä joita ei saa Suomesta. Mut onhan esim. House of Fraserilla Popit halvemia kuin Suomessa.. muistaakseni.

      Poista
  9. Mukavan näköinen takki, mutta nuo shortsit ne vasta onkin just lämpimän kesän huippujuttu! Mitä enemmän näitä katselee sitä enemmän tekisi mieli tilata vaan en taida ainakaan vielä raaskia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on. Ja viime kesänä meillä oli sellaiset "tosi rumat" Gantin pikee shortsit, jotka oli ihan huippuhyvät, koska oli just sellaiset pikkuiset ja viileät.:)
      Kannattaa kokeilla alesta jotain, sillon on hyvä kokeilla jotain uutta merkkiä. Ja mä ainakin löysin esim. talvialesta monta kivaa juttua, joita en ollut raaskinut ostaa syksyllä.:)

      Poista
    2. Alesta meillä tulee paljon ostettuakin etenkin hieman hintavampia vaatteita. Tuo meidän poika vaan kasvaa sellaista vauhtia ettei talous kestäisi näillä tuloilla normihinnalla ostaa sitä määrää vaatetta mikä tarvitaan. Nyt ei kyllä voisi aleen asti odotella vaan pitäisi ainakin ostaa Mini Rodinin leggareita, kun istuvat pojalle kokeilemistamme housuista selvästi parhaiten ja vanhat alkavat muistuttaa kesämallia paljailla nilkoilla ja kohta säärillään. Mutta täytyy toivoa, että kesästä tulee lämmin ja noita shortseja jää meidän koossa aleenkin :)

      Poista
    3. Sitähän se just on kun pieni mies kasvaa vaan, mutta onneksi se varmaan kohta alkaa vähän hidastua.. kai..?:) Nyt oikein harmitti, kun monet ihanat suosikit koossa 86 on jo pieniä.
      Noi Mini Rodinin leggarit (ja muutkin vaatteet) on just ton takia meidänkin suosikkeja kun istuvat hyvin ja eivät ole liian isoja.:) Mä kyllä luulen että kyllä noita jää, tota merkkiä on kuitenkin aika monessa nettikaupassakin.:)

      Poista
  10. Voiko kysyä, miten sinne alekoodeja saa? Pitääkö tilata esim. uutiskirje?
    Kiitos.

    t:M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis uutiskirjeistä saa niitä, samoin jos tykkää Facebookissa ja siellä on mutenkin niiden sivuilla niitä välillä, tai siis tarjouksia, sitten tilausten mukana on tullut niitä joskus, ja sillon kun on tilannut sieltä 3 kertaa (muistaakseni) saa jonkun jatkuvan alekoodin sinne. Mutta mä olen yleensä tilannut vähän enemmän kerrallaan, niin kannattaa, eli jos haluaa vaikka vaan yhden t-paidan niin sitten on kyllä hyvä katsoa kannattaako tilata esim. jostain Suomesta.:) Mutta itse olen tykännyt tuolta tilata senkin takia, että siellä on koko Mini Rodinin mallisto myynnissä ja tosi paljon muitakin kiinnostavia brandeja kun monissa paikoissa on vaan muutamia tuotteita. On kyllä ihan mun suosikki nettikauppa, ja tää on ihan vaan mun mielipide, kukaan ei maksa mulle tästä. :D

      Poista
  11. Olisiko tässä Eppusen syksyn haalari:
    http://www.huuto.net/kohteet/polarn-o-pyret-ihana-beigeruudullinen-valikausihaalari-98cm/214104880

    Kuva on vähän tumma, en tunnistanut, olisiko tuo samaa kuosia kuin "menetetty unelmanne" :)
    Meille on jo (punainen) 98 löytynyt, muuten olisin voinut tuota huudella itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooooi... :) Ihanaihana! näyttää kyllä just samalta!? Koitan kans tiirata kun se on vähän tumma mutta näyttää kyllä siltä..:)
      Pakko varmaan huudella tota!;) Kiitos tästä linkistä <3

      Poista
    2. Yritin niitä ruutuja vertailla ja mietin, että on se varmaan sama. Pyydä lisäkuvia? :)

      Poista
    3. ...ja varo, ettei pääse livahtamaan Osta heti -hinnalla nenän edestä! :)
      Ei siis minulle, mutta jollekin muulle. Jos on luvatun hyväkuntoinen, voi hyvinkin mennä nopeasti kaupaksi.

      Poista
    4. Joo, hyvä idea! Mäpäs pyydän heti, jos huomenna jo sais vastauksia. :) Oispa ihana kun sais ton ihanaisen ruudun itselleen sit kuitenkin..

      Poista
    5. Noissa pikkukuvissa (jotka suurenee klikkaamalla) se näyttää kyllä ihan samalle kuin teidän Menetetty Unelma! Ja tosi hyväkuntoiselle. Tää on niin Eppusen! :)

      Poista
    6. No niin näyttää! Mä olen kyllä aika varma että se on se! Ihanaihana ruutu! <3

      Poista
    7. Kommentoin tämän sinulle jo omaankin blogiini, mutta pistän vielä tähän:

      Mä kyllä luulen, että sun on pakko Ostaa Heti se haalari... Saahan siitä sitten saman tai ainakin lähes saman summan pois eteenpäin myydessä... Enemmän harmittaa, jos ehtii huutaa siitä kilpaa vaikka jonkun 116 euroa ja sitten joku ostaa nenän edestä suoraan 130 eurolla. Niitä 14 säästettyä euroa saa sitten surra pitkään! :)

      Poista
    8. voi ei, meneekö ne aina tolleen? :( Mulle yleensä käy niin, että unohdan aina ne kohteet joita olen katsellut, ja sit ne on jo sulkeutuneet ja menneet ohi multa.:P
      Toivottavasti myyjä laittaa lisäkuvat pian, sitten pitää miettiä mitä teen.:) Mä pyysin lisäkuvia myös käytönjäljistä kun joskus muinoin huutiksesta tullut niitä "ei-niin-mukavia" ylläreitä.:)

      Poista
    9. Joo ja kannattaa vielä erikseen kysyä, onko kauluksesta syöty puolet. Se noilta myyjiltä usein "unohtuu" mainita. :)

      Poista
    10. Voi ei, mulle ei olis tullut toi mieleenkään.:) Kiitos vinkistä!:))) Taas!:)))

      Poista
    11. Just. :( Ja mä arvasin jo katsomatta minne se meni.

      Poista
  12. Tuo teidän Eppunen on niin hurmaava 'nöppönen'. Eksyä pyrähdin vahingossa sun blogiin ja tuo otsikossa poseeraava pikku-tyyppi pakotti pistäytymään uudemmankin kerran (eli päivittäin) ;o)

    Todella kiva tuo safari-takki. Oiidesignin sivuilla olen minäkin käynyt katselemassa kesäksi sopivia vermeitä meidän 'rinsrenssalle'. Harmi vaan kun ei vielä osaa oikein arvioida mitä kokoa mahdetaan kesäksi tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Ihanasti sanottu.:) ♥ Ja tosi tosi tosi mukava kuulla, että tykkäät käydä täällä.:) Nyt mulle tuli tosi hyvä mieli.:))))

      Mä kuolasin tota takkia heti kun näin ne ekat kevätmalliston kuvat, ja mietin että toi on pakko saada.:) Nyt on kyllä jo helpompi arvioida kokoja kun en usko että kevääksi enää mitään jättimäistä kasvupyrähdystä tulee.:)
      Minkä ikäinen Rinsrenssa siellä teillä on? :)

      Poista
    2. 'Rinsrenssa' eli Pikku Siisseli on tällä hetkellä 2,5 kuukautta eli melkoisia pyrähdyksiä ottaa vielä niin painon kuin pituudenkin suhteen. Vaatteiden osto meinaa olla tosi hankalaa, mutta siitä huolimatta rinsrenssan vaatekaappi täyttyy kiihtyvää tahtia, kun vaan ehtisi kaikkia pitämään ennenkuin jäävät pieniksi. Tää lapsen vaatetus on kiva harrastus! ;o) Meidän isompi menninkäinen kun on jo 13 v, niin sitä ei enää niin helpolla vaateteta ;o)

      Poista
    3. Voi, teillä on siellä ihan pienen pieni neiti.:) Ihana tuo Pikku Siisseli -nimi <3 :) Te pääsettekin sitten ostamaan uutta vähän väliä kun tuolloinhan nuo kasvavat aika nopsaan.
      Heh, joo noi nuoret on jo tosi tarkkoja. :) Mä niin odotan, millainen oma maku meidän pikku miehellä tulee olemaan joskus. Tällä hetkellä vastustetaan yleisesti kaikkea pukemista. ;-D

      Poista
  13. Itse tilasin 1- ja 6-vuotiaille tytölle tuon Mini Rodinin Picon vaaleanvihreänä ja tykkään ihan pöljänä.=D Meilläkin noita Mini Rodineja on kaapit täynnä ja tänä keväänä erityisesti tullut paljon täydennystä. 6-vuotiaalla on myös mm. tuo mustapohjainen salama mekkona. Ihan mahtavia kuteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä vaaleanvihreässä on kyllä tosi kaunis sävy. :) Ja muutenkin malli on todella onnistunut. :) Nyt kun tulisi äkkiä kevät niin saisi ottaa tuonkin käyttöön.. ihan vielä ei tarkene.
      Salamamekko kuulostaa tosi ihanalta!!!!:)

      Poista
  14. Minkälaista kokoa takit on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, riippuen sesongista mitoitukset ovat vaihdelleet paljonkin. nyt uudessa kevät sesongissa ne olivat hieman niukempia kuin aiemmin. Ylläolevan takin mitat koossa 92/98 löytyvät täältä: http://eppusenkaapilla.blogspot.com/2012/04/pikapikapostaus-mini-rodinin-mitoista.html

      Poista
  15. aaaivan ihana takki! minkä kokoinen? Kun mulla olis hirveä halu saada toi ens kevääks silloin 6-12 kk ikäiselle! Jos raaskit myydä tuota eikä oo varattuna muualle menossa niin täällä olis yks super kiinnostunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuo takki ei ole päässyt vielä edes käyttöön kun on niin isoa kokoa. :D Luulen että se on meillekin sopiva vasta ensi keväänä kun E. on lähemmäs 3v. joten luulen että se on super valtava 6-12 kk ikäiselle.:-) Mutta laitahan ensi keväänä viestiä jos takki vielä kiinnostaa:)

      Poista
  16. ai hitto että on niiin isoa kokoa, no ei kun ensi kevääksi meinasin itsekin, vauva ei vielä ees oo tullut 8)

    VastaaPoista
  17. Oiiiii miten ihana takki! Pakko kysyä että onko sulla takkia enää ja suostutko myymään hyvään hintaan :D ^_^

    VastaaPoista
  18. Moi, Löytyy koossa 92/98 uutena mutta en tiedä raaskinko luopua. Mulle voi laittaa kyllä meiliä siitä eppuscloset (at) gmail.com :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)