27.10.2011

Pienen pieni housuvinkki poikasille

Fleece lämmittää ihanasti syksyllä, joten tässä pienen pieni housuvinkki. Löysin Zarasta vähän siistimmät ulkoiluhousut, joissa on lämmin fleecevuori. Varsinaiset välikausihousut nämä eivät ole, mutta menevät ulkona silloin kun haluaa pukeutua ulos siistimmin " in a casual way". Näitä housuja löytyi kahdessä värissä, tummanharmaina sekä beigenä. Housujen hinta oli 22,90€. Melkein samanmallista housua oli tarjolla myös trikoovuorilla. Trikoovuoriset canvashousut ovat myös todella käytännölliset syksyisin.
 Näissä pihakuvissa olen vetäissyt Epulle nopeasti jalkaan nuo Zarasta housut sekä GAPin fleecetakin, ja huomasin vasta pukiessa, että raskaat välikausikengät yhdistettynä noiden housujen kapeampiin lahkeisiin ei ehkä ole kaikkein paras yhdistelmä. Nämä housut toimivat paremmin matalempien ja hieman kevyempien kenkien kanssa.
Kuvissa näkyvät Timberlandin välikausikengät ovat olleet vasta hetken käytössä, koska ne ovat selkeästi viileän ilman kengät. Kengät ovat muuten aivan loistavat ja todella tukevat jalassa, mutta ihmettelen miksi ihmeessä niissä on aivan liian pitkät nauhat. Minun pitää ehkä vaihtaa ne kokonaan toisiin, koska ei huvita joka kerta kieputtaa niitä kengän ympäri ja tuplarusetillakin ne roikkuvat niin, että saattavat aiheuttaa vaaratilanteita.

Fleece hoodie: Baby GAP / trousers with fleece lining: ZARA / shoes: TIMBERLAND.


8 kommenttia:

  1. Ihana auringonpaiste ja nurmikko, muistuttaa vielä vähän kesästä :) Eppu on aina tyylikäs!

    VastaaPoista
  2. Onko noissa housuissa myös sellainen pieni kosteudenkesto?
    Ostin viime vuonna yhdet sellaiset alesta ja ovat olleet erinomaiset. Nyt olen hieman kytännyt tuleeko niitä lisää.

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköinen setti, onkohan noita housuja tyttöjenkin puolella..tmbellehän olisi juuri ysmy, mutta olen koittnut olla menemättä :)

    VastaaPoista
  4. -Anni-, siis viime vuonna oli nimenomaan tyttöjen puolella ja tuollaisella kosteudenkesto-ominaisuudella :) Vaikkakin siis kyseessä "tavalliset housut".

    VastaaPoista
  5. Monniblogi: Näitä päiviä jos sais vielä lisää.... :) Ja kiitosta. :)

    anana: Näissä ei taida sellaista olla, ovat ihan perus canvaspökät, mutta kyllä me noillakin vähän yhtenä päivänä ulkoiltiin ja mitään katastrofaalista ei sattunut. :) Sellaset, joissa on pieni kosteussuoja kelpaisi kyllä meillekin... pitää siis minunkin käydä kurkkimassa, josko sellaisia ilmaantuisi.

    -Anni- : anana tuossa kai vastasikin, itse en tällä kertaa ehtinyt pyörähtää tyttöpuolella kun olin sen verran kiireessä liikkeellä. Mietin kans pitäisikö siellä Timberlandilla käväistä, mutta koitan pysyä vahvana! Stay strong! ;-)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia taasen, hei mun piti kysyä että mistä olet saanut laitettua tuon bloggerin B tilalle tuon tähden?

    VastaaPoista
  7. Martza: Kiitos :) Se tulee tosi helposti: Lataa koneellesi kuva/logo, jonka haluat B:n tilalle. Koko voi olla max 100kt, eli aika pieni. Valitse ULKOASU - vasemmalta ylhäältä FAVICON - Muokkaa - Valitse tiedosto (sitten valitse tallettamas logo ) - TALLENNA. Jos muutos on onnistunut, siinä näkyy sitten logoFavicon tekstin vasemmalla puolella. Mutta huom! Se tulee blogissa näkyviin vasta parin päivän kuluttua.
    Jos et saa laitettua, laita mulle meiliä, niin koitan neuvoa vielä paremmin tai auttaa muuten. :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos neuvosta, logo nyt laitettu, mutta saas nähdä onko liian pieni kun siinä on tuo tekstikin. Täytyy odotella se muutama päivä ennenkuin näkyy..: )

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)