4.9.2011

Syksyistä puistoilua

Tässä on muutamia meidän sunnuntai-illan ulkoiluräpsyjä. Löysin ihanan Mayoralin college-takin Stockmannilta ja pääsimme sitä tänään ensimmäisen kerran kokeilemaan. Swetaritakki on loistava juuri tällaisiin syksyisiin iltoihin kun on vielä lämmin, mutta ei niin lämmin, että pelkällä paidalla tarkenisi. 
Jalassa Epulla on Popupshopin meleharmaat baggyleggarit (nämä täällä) ja jalassa oiiiiiiiiiii-niin-iiihanat siniset Camperit. Nämä ovat tavallaan "perintökengät" Epun ystävältä Veeltä, jonka jalka kasvaa kuin pavunvarsi. Minä onnekas sain ostaa Epulle nämä kengät, jotka olivat käytännössä uudet. Nämä Camperit ovat aivan huippuhyvät ja aion ostaa samanlaiset myös kevääksi Eppuselle. Nämä kengät on todella helppo ja nopea sujauttaa pienen ja heiluvan miehen jalkaan hienon nauha-tarra-kiinnityssysteeminsä ansiosta. Muutenkin nämä ovat todella laadukkaat kengät. En voi muuta kuin suositella. Tänään illalla keskustelin Veen äidin kanssa talvikengistä, joita meillä ei vieläKÄÄN ole. Nyt tätä postausta kirjotellessa tulikin mieleen, löytyisiköhän Camperilta talvikenkiä? Pitääpä mennä kurkistamaan tänne. :)
Mukavaa alkava viikkoa kaikille! :) 

Swetjkt: MAYORAL / baggy swet leggins: POPUPSHOP / shoes:
CAMPER / cap: GANT.


6 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia jälleen! Tuo collegetakki näyttääkin tosi hienolta!
  Luin vasta nyt edellisenkin postauksen ja hui, mitä hintoja tosiaan! Mahtaakohan tuollaisilla face-to-face -kirppareilla olla vaikeampi joillain luopua siitä tavarasta..?

  VastaaPoista
 2. Miten tyylikäs pikkumies ulkoilemassa! :)

  Kävin taas katsomassa Pomp de Luxin ihanuuksia ja lienee pakko laittaa tilausta sisään. Toivottavasti ei karkaa mopo pahasti käsistä... :D

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos!:) Collaritakki on ihanan lämpöinen. Vähäisesti oli vielä uutuuksia Mayoralilla.
  Juu, en tiedä mistä johtui, mutta vähän meni koko kirppisidea plörinäksi, jos kaupasta on halvempi ostaa uutena. :) Mutta ehkä jollain toisella kirppiksellä on paremmat hinnat edelleen. I hope. :)

  Tiina: Kiitos, vielä pitää ilta-auringosta nauttia. :) Mä en oikein osaa päättää, mitä tilaisin, muutamat housut on kyllä must-have listalla, mutta mitä muuta..?:)

  Sini: Kiitos :)))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)