1.9.2011

Syksyn sisävaatetusta: BASICS.

Tässä on muutamia sisävaatteita, joita kotiutui juuri postin mukana. Halusin tilata Epulle kotivaatteeksi jotain todella mukavaa, laadukasta sekä yksinkertaista.
Nuo mustat Conversethan sekä mustat Popupshopin baggy leggarit meillä on ollut jo jonkin aikaa käytössä, mutta sopivat hyvin näiden muiden kanssa. Nyt oli pakko ostaa samat kotihousut myös harmaana, koska nuo mustat tuntuvat olevan koko ajan pyykissä. Lisäksi ostin kesällä Tukholmasta Epulle Mini Rodinin harmaa meleeratun jumpsuitin, saman joka näyttäisi nyt olevan mallistossa ainakin punaisena.
Halusin, että kaikki sopisivat keskenään yhteen ja täydentäisivät toisiaan. Back to basics.


( image source: mini rodini / popupshop / tuss )
P.S. Ja kun juuri saa uuden bodyn päälle kannattaa ehkä käyttää sitä ruokalappua.. ;)

9 kommenttia:

 1. Kovoja kaikki! ja kaikki kivasti helppo yhdistellä! Tuossa on minulla vielä kyllä edelleen opeteltavaa, meiltä löytyy kaikenkirjavaa, mitä ei ole ollenkaan mietitty, mihin voisi yhdistää:(
  ja hei ihan uutinen tuo edellinen PdLux-juttu! Kiitos kovasti kun jaksoit sinne mailailla!! Siellä on tytöille kaikkea mahtavaa, mutta meille tuli kesällä ekaa kertaa pojillekin juttuja ja tosi kivoja olivat!!

  VastaaPoista
 2. Riikka: Kiitos:) No yks hyvä vinkki ja tosi helppo on se, että ostaa ison läjän kerralla ja katsoo, että ainakin ne kaikki sopii keskenään yhteen. Siinä on kyllä on vaarana se, että hetken päästä haluaa tilata ison läjän myös jotain muualta.. ;)
  No problem, ilmeisestikin sinne oli joku muukin meilannut samasta aiheesta. Mutta ainakin mulla oli muutama hyvä pointti mun meilissä (en viitsinyt sitä nyt kokonaan tohon kopioida) , joiden takia olin aika varma että jonkinlainen vastaus kyllä tulee. Mutta siis jos vastaus on kuten tuossa luvataan niin sitten olen tosi tyytyväinen, koska nyt mekin voitais sieltä ekan kerran tilata (kokoja 80-86) :))) Kun on jo ISO poika. ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvin toimii sullakin tuo KISS ;) pojan vaatteissa se on mun mielestä helpompaa kuin tytön. Tytölle tulee hairahduttua ostamaan vähän kaikista paikoista ne kivoimmat!

  VastaaPoista
 4. Mistä nuo harmaat ja mustat baggy legginssit on? :)

  VastaaPoista
 5. Toi että ostaa useamman keskenään yhdisteltävän vaatteen on tosi fiksua. Mä ostan yleensä yhden setin, mutten raski enempää ja seuraavalla kerralla mieli haikailee jotain ihan muuta. Aina löytyy vaatekaapista joku pariton vaate, joka on ollut pakko saada, mutta mikä ei sitten sovikaan olemassa olevien kanssa yhteen. Olen huomannut, että saman merkin vaatteet usein toimivat keskenään, vaikka olisivat eri mallistoista.

  VastaaPoista
 6. Sini: Niin.. mähän en koskaan toimi niin.. ;-D

  Nelli: Ne ovat Popupshopin, ja niitä saa heidän omasta nettikaupasta www.popupshop.net sekä ainakin oiidesign.se myy niitä. :)

  -M-: No on se ainakin helppoa kun aina pitäisi olla jotain jonkun kanssa. :)vielä jokunen body ehkä tarvittaisiin kun meidän sotkemistahtikin on aika nopea. ;) Ja useimmat voi pestä yhdessä, niin ei tarvitse lajitella. Inhoan pyykinlajittelua, se on niin työlästä.. :P

  VastaaPoista
 7. Näyttää aika samalta kuin meidän arjen vaatteet :) Ihania kaikki!

  VastaaPoista
 8. Monniblogi: No Monnilla on juuri sellaisia vaatteita, joita itsekin pukisin tytölle, joten ehkä tässä on poikaversio "aiheesta että". :)

  VastaaPoista
 9. nämä kaikki kelpaisivat myös meille! sääli vain, että meidän pientä tyttöä luullaan jo muutenkin ihan tarpeeksi pojaksi :) taidan olla ainoa, jonka mielestä pojille on paljon kivempia lastenvaatteita kuin tytöille!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)