5.9.2011

Koleita iltoja odotellessa...

Vaikka nyt onkin ollut taas muutama lämmin päivä, meillä on jo muutama outfit odottamassa syksyisiä koleita säitä. Tässä on niistä yksi, sieltä klassisemmasta päästä. 
Vasemmalla olevat GANTin farkut on ostettu jo jokin aika sitten, mutta niissä on kasvunvaraa, joten ne luultavasti menevät koko syksyn. Vaaleansinisen GANTin neulehupparin ostin taannoiselta Tukholman reissultani. Meillä oli vastaava tummansininen neuletakki viime talvena ja käytimme sitä tosi paljon. Olisikohan tässä uusi suosikki? Tämä neule on aika reilua kokoa, joten jos se tuntuu isolta, täytyy vaan jättää se kevääksi. Toppaliivi on Timberlandin ja jo aiemmin jemmaan ostettu. Toppaliivin vuori on pehmoista fleeceä ja kauluksen sisään on piilotettu huppu. Kätsää! Nyt kun vielä löytyisi sopiva lakki, ehkä pitää ensin mennä kaivelemaan tuota meidän hattukoria.. ;)8 kommenttia:

 1. Mukavan näköistä :) Voisin myös ottaa tavaksi katsoa mitä siellä hattukorissa on jo ja sitten vasta suunnata kaupoille :D Tuntuu että usein sinne vaan ilmaantuu uusia :D

  VastaaPoista
 2. Monniblogi: Kiitos:) Mistä se johtuukin, että sinne pohjille aina unohtuu jotain.. :D Pitäisi vähän ryhdistäytyä tämän korin läpikäymisessä... :)

  Nanna: Kiitos, kiitos :)))

  VastaaPoista
 3. Kiva setti! Kivaa, että säät viilenee, niin saa syksyisempiä vaatteita käyttöön. Mekin korkattiin nyt ruskea MaT anorakki.

  VastaaPoista
 4. Voi, neulehuppari on herkku!Ihanaa hempeää välillä teilläkin ;)

  VastaaPoista
 5. voi EPPU!!!! olet suosikkini! niin ihania KUVIA!

  VastaaPoista
 6. Kiva setti (ja kovin tutunoloinen, meillä oli viime vuonna tuo sama neuletakki:) ). Vaikkei vielä ihan haluaisikaan, kyllä se kylmä ilma vaan hiipii ja pitää kaivella niitä talvisempia kamoja esille:( Meille tuli tänään juuri Pikkuveljelle uusi toppaliivi, viikonloppuna, kun piti vanha laittaa päälle, huomattiin, että olikin pieni:(

  VastaaPoista
 7. Minna: Kiitos :) Ja onnittelut! :D Joo, nyt saa viiletä.

  Sini: Kiitos:) Joo, mä herkistyin NK:lla niin paljon että menin ja ostin jossain mielenhäiriössä tällaisen oikeen perus "baby blue" vaaleensinisen ihanuuden. ;-)

  Mads: Thanks ja wii lav juu! ♥

  Riikka: Joo, meillä oli viimevuotinen neuletakki kans kovassa käytössä, joten jos on hyvän löytänyt, ei siitä pidä luopuman. ;-)
  Voi eiiiii.. voiko sen palauttaa? :( Sun pitää myydä se jollekin. Teidän kuvia katselleena, arvelen että se on superihana. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)