7.9.2011

Keltainen kaunotar ja muutama pieni kirpparilöytö

Wrrrrrrrum! Tämä keltainen kaunotar löytyi Punavuoren Peikosta hintaan 9,95€. Ei paha. Minun oli ihan pakko ostaa tämä ihana keltainen kuplavolkkari Eppuselle, ja auton nähdessään poika huusi innostuksesta. Siitä taisi tulla lempiauto, jolla ajellaan jatkuvasti pitkin lattioita, sohvan käsinojia, hyllyjä ja penkkejä. Saa nähdä kuinka kauan tämä kaunotar pysyy kasassa, koska välillä Epun autot saavat hieman kovaa käsittelyä. En kuitenkaan perusta leluista, joihin ei saa koskea, joten Eppu saa leikkiä autolla niin kauan kun se ei vain ole vaarallinen (irtoavat osat tms). 
Lisää löytöjä tein käväistessäni eräällä lastenvaatekirppiksellä, jossa en ole käynyt pitkään aikaan. Vaatteita ei tälläkään kertaa löytynyt, mutta kirjoja sitäkin enemmän. Ja nämä eivät olleet hinnalla pilattuja (jos muistatte vielä viikonloppuisen nillitykseni kalliista kirppishinnoista täällä). Löysin useamman parin euron luukkukirjan, jotka olivat uudenveroisia, sekä Pingu dvd:n, joka kustansi hurjat 3€. :) Myös äidille löytyi hieman lukemista, joten hyvä reissu tällä kertaa. 7 kommenttia:

 1. Tosi hyviä kirja-löytöjä!
  Ja mä tiedän yhden pienen pojan joka huolis kans tommosen keltasen volkkarin, laittais senkin varmaan sänkyynsä! :D

  VastaaPoista
 2. Hieno volkkari, mä haaveilin nuorempana samanlaisesta oikeasta volkkarista ;-) Meillä poika tykkää hirveästi kirjoista ja juuri noista luukku- tai "äänikirjoista", hyvää pottalukemista. Ollaan lainattu jonkun verran kirjastosta, niin poika saa vaihtelua. Niiden kanssa tietty on vahtiminen, ettei mene pojan käsittelyssä rikki.

  VastaaPoista
 3. Hyviä kirja löytöjä :) Voisitko pikkiriikkisen valottaa missä kirppiksellä kävit?

  VastaaPoista
 4. Mäkin haluaisin tolle kirpparille mukaan...

  VastaaPoista
 5. Mrs Agatha/Sari: Joo, tää olis kyllä ihana unikaveri. :-)

  -M-: Oijoi, olis tosi hieno oikeena! :) Öö, tuota et varmaan hämmästy, jos kerron että yhdestä kirjasta lähti jo pari luukkua.. ;) Mutta ei mun vahtivuorolla ;-D

  Monniblogi: Kävin Vantaalla Rekolassa sijaitsevassa Villa Lyhty lastenvaatekirppiksellä. Se on aika syjässä, mutta sinne kyllä kannattaa joskus ajaa, noita leluja olen sieltä ennenkin bongaillut. :) Ensi viikolla vuorossa joku toinen lastenkirppis, mutta en ole vielä päättänyt mikä. :)
  Niin siis ihan kun meillä ei tätä rojua olisi tarpeeksi ;-D

  Minna: Voin lähteä sun kanssa jos vaan ikinä saadaan tehtyä treffit :D Taas on hektinen viikko edessä.... :/

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmottautuu mukaan! Aivan ihana blogi ja niin kaunis ulkoasu :)

  Hyviä löytöjä olet tehnyt! Täällä maalla kirppareilla on ihan oikeasti vain romua.. Harmittaa!

  VastaaPoista
 7. Hei Piia ja tervetuloa lukemaan! :) Kiitos kauniista sanoistasi! :)

  Voin sen verran paljastaa, että noukin kaikki löytöni yhdestä ja samasta pöydästä. Täälläkin 90% on silkkaa roskaa, mutta välillä tekee kyllä hyviä löytöjä, joista voi iloita. Ehkä kun pk-seudulla ihmisiä on enemmän niin mukaan mahtuu myös enemmän noita löytöjä (?) :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)