30.8.2011

Go green! Go green!

Saanko esitellä: Lempineuleista lempineulein, numero 1. Rakastan lasten neuleita (joo-o ja ehkä vähän muitakin lastenvaatteita ;), ja meidän tämän hetkisistä neuleista tämä yksilö vie voiton. Bonnie babyn (täällä!) iloinen sateenkaariraidallinen neule on todella pehmoinen ja ihanan tuntuinen herkkää lapsen ihoa vasten. Tilasin tämän neuleen Epulle jo keväällä Childrensalonista (täältä), mutta oikeastaan vasta nyt koko alkaa olla sopiva. 
 Tällä kertaa yhdistin lempineuleen kanssa Polarn O. Pyretin vihreät slim -malliset housut. Tosin nämäkään housut eivät olleet Epulla kovin "slimmit", joten sain kuroa vyötäröä taas roimasti sisäänpäin. Onneksi näissäkin tuota pituutta riittää, joten toivon, että ehkä myöhemmin malli olisi vielä hiukan enemmän slim. Jokatapauksessa tykkään kovasti näistä housuista, koska myös niiden materiaali on pehmeä ja mukava. Meillä oli samanväriset vihreät housut Popilta jo keväällä (nämä täällä), mutta ne olivat kokoa 74cm ja kun ne jäivät pieneksi, oli pakko hankkia uudet samanväriset. Mielestäni tuo ruohonvihreä näyttää tosi kivalta yhdistettynä tummansiniseen sekä turkoosin, joten pitihän meidän sitten saada uudet "vihreät". :)
Housuihin sopiva pipo oli löytö Epun hattulaatikosta, ja se on ehkä viimesyksynä ostettu H&M:n trikoinen peruspipo. Pipon materiaali on kyllä kumman venyväistä sorttia, kun se vieläkin sopii vallan mainiosti, venyy ja paukkuu. ;) Go green! Go green!


       Hooded cardigan: BONNIE BABY / pants: POLARN O. PYRET /
shoes: CIENT
/ beanie: H&M




6 kommenttia:

  1. En ihmettele yhtään, miksi on lemppari, ihana!Ja tosi raikas setti!

    VastaaPoista
  2. Kivasti erilainen yhdistelmä. Mä katsoin pojalle viime talveen merkin neulehaalareita, mutta en uskaltanut tilata, kun ovat sen verran hintavia ja merkki oli vieras. Meilläkin po.p. :n slimhousuja saa kiristellä reippaasti kaikilla kolmella, mutta toimivat silti, kun vyötärö on tarpeeksi korkea.

    VastaaPoista
  3. Ihana neule. Etenkin noilla sateenkaarihihansuilla!

    Mulla olis muuten juttuehdotus sulle tänne. Ei tarvi tehdä, tuli vaan mieleen, että omasta mielestä olis kiinnostavaa nähdä, että esimerkiksi valkkaisit jonkin muodinluojan lookbookista yhden asukokonaisuuden ja kuvin näyttäisit miten esimerkiksi sinä loisit saman lookin eri vaihtoehdoista, ihan vaikka eri merkiltä, eri hintakategoriasta. (esim kuvina kaupan valikoimista, ei siis välttis just Eppusen omista vaatteista)

    Tai toinen olis sellainen juttu hyvistä yhdisteltävistä basic vaatehankinnoista, mitä klassista lapsen vaatekaapista "kannattaisi" aina löytyä? Nämähän on tietty mielipide- ja maku kysymyksiä, mutta musta olis kiinnostavaa nähdä muiden ajatuksia asian tiimoilta, niistä saa itse ideoita. Toivottavasti mun sepustuksesta saa jotain selvää...

    VastaaPoista
  4. Ps mäkin tykkään popin slim mallista. Meillä sitä ihan perus deniminä jo odottamassa myös seuraavassa koossa. Yleensä popin kesä/talvialeen jää näitä peruspöksyjä joka koossa, niin olen sieltä just näitä hamstrannut. 50% alessa ei enää jää hyville farkuille paljoa hintaa.

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo neule!! Ja kivan raikas setti tuon vihreän kanssa! POPin housut meillä myös pikkumiehellä olleet hyvän mallisia ja muutenkin tykättyjä.

    VastaaPoista
  6. Sini: Kiitos :))) Ensin ihastuttiin tosiaan tuohon neuleen ulkonäköön, mutta se + laatu teki siitä sen suosikin.

    M: Joo, ne neulehaalarit olikin aika ihania, ja varsinkin jos ne ovat yhtä pehmoisia kuin tämä neule. Meillä on nyt koko 12-18 months ja on juuri sopiva nyt. Tietysti riippuu taas lapsen pituudesta.... :)

    Minna: Kiitos :) Hyvä idea, tai siis kiitos hyvistä ideoista. :) Koitan väkertää kun tässä ehdin... :) mun klassinen vaatekaappi on varmaan niin super boring että lukijat nukahtaa.. ;-D mut miksei, sellasia on mukava tehdä. :)
    Ja että taas pitää lähteä ale ostoksille..? ;)

    Riikka: Kiitos :) POPin housut on hyviä, ja tosi kivat päällä. Plussaa myös pehmeästä matskusta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)