4.6.2011

Herra Kani ja Veen sandaalit

Epun ystävä Vee perheineen vieraili meillä tänään. Vee on todella tyylikäs pikkumies ja minun oli pakko napata kuva Veen uusista sandaaleista. Ne olivat mielestäni maailman söpöimmät poikien sandaalit; malli oli todella kaunis ja väri syvä turkoosi, ehkä jopa hieman petrooliin taittuva. Kiva, että myös pojille on joskus tarjolla muunkin värisiä kenkiä kuin tummia. Yleensä poikien vaatetarjonta on mielestäni Suomessa paljon suppeampaa ja tylsempää kuin tyttöjen, joten tällaisten kivojen kenkien näkeminen saa minut aina ilahtumaan. Toisaalta tämä sandaalimalli on hyvin unisex, joten miksei kävisi myös tytölle?
 Lisäksi tuliaisena Eppu sai todella suloisen ja pehmoisen Herra Kanin, joka pääsikin heti Epun kainaloon tänä iltana. Hassu juttu oli se, että juurikin pari viikkoa sitten pyörittelin Popilla tätä samaista kaniinia kädessäni ja mietin, että tässä olisi aivan ihana unikaveri Epulle. En muistaakseni ole tästä maininnut Veen äidille, joka arvatenkin herra Kanin valitsi (Vee on Epun ikäinen, joten en usko että hän käy vielä yksin ostoksilla;), joten en voi kuin taas kerran ihmetellä kuinka ihania ylläreitä ystäviltämme aina saamme.


Minun täytyy ehkä esitellä myöhemmin myös Barba ja Herra Myyrä, jotka ovat myös Epun pehmoisia ystäviä. Mielestäni monet lasten lelut ovat todella suloisia, niin suloisia, että äidin pitää keksiä hyviä tekosyitä niitä ostaakseen useammin kuin olisi tarpeen.. ;) 


Veen sandaalit CAMPER FOR KIDS.


Herra Kani POLARN O. PYRET.

4 kommenttia:

 1. Kiitos kestityksestä! Oli ihanaa, mutta pian otetaankin uudestaan. Mä postaan nyt tätä kautta vielä kiitokseni ihanasta vihreästä Gantin pikeestä, jonka Vee sai lahjaksi Eppuselta... <3

  VastaaPoista
 2. Heipähei, kiitos sinulle että "johdatit" tänne; täällä näyttää upealta! Erityiskiitos sinulle että nostat tätä poikien vaatepuolta esille; sitä todella tarvitaan. Ihana blogi sinulla ja jään suurella ilolla tätä seuraamaan. Oma blogini hiljenee nyt kesän ajaksi mutta enhän minä osaa täältä "blogistaniasta" erossa olla;-) hauska tutustua uusiin bloggaajiin!

  Aurinkoisen lämpöista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei Jaana! Kiitos ystävällisistä sanoistasi! Tuli tosi hyvä mieli! :))) Tämä pieni blogi suosii räikeästi ja keinoja kaihtamatta poikien vaatetusta ;-). Toki en ihan pysty pitämään näppejäni erosta myös "tyttöjen puolesta", mutta keskityn nyt kuitenkin tähän "sorsittuun" poikapuoleen. :) Löysin itse blogisi erään toisen blogin kautta ja aloin lukemaan, lukemaan ja lukemaan.. tykkäsin kovasti lukemastani ja jäin koukkuun. Onneksi voin kesän aikana kahlata läpi vanhempia tekstejäsi, kun vasta blogisi löysinkin. :)))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)