6.6.2011

Pikku tutkimusmatkailija

Mikä ihana auringonpaiste! Vihdoin saimme isän Pekingistä tuliaisena tuomat Baby GAPin aurinkohatun sekä shortsit käyttöön. Flat-kuvat löytyvät täältä. Aluksi Eppu ei tykännyt hatusta, niinkuin ei mistään muustakaan hatusta. Hän yritti kiskoa sitä pois, mutta hattu piti pintansa ja pysyi päässä. Nyt tämä hattu kelpaa myös Epulle. Saimme myös vihdoin käyttöön Epun uutukaiset kesäsandaalit. Olin jo hieman huolissani käyvätkö ne liian pieniksi ennenkuin ehdimme ottaa niitä käyttöön, mutta nehän olivatkin aivan sopivat ja käyntivaraakin jäi vielä ihan mukavasti. Nämä sandaalit löytyivät nimittäin Stockmannilta jo jokin ihan alkukeväästä. Kiitos vain ystävä "Tee" hyvästä kengänkokoarviosta, jos satut tätä lukemaan. Itse en olisi ihan noin aikaisessa vaiheessa pystynyt oikeaa kokoa valitsemaan. 
Halusin ostaa Epulle ECCO -merkkiset sandaalit sen takia, että muistelen itsekin lapsena käyttäneeni usein ECCO-kenkiä, ja ne olivat jo silloin todella mukavat jalassa. Muistan kuinka äitini joutui useana peräkkäisenä vuotena ostamaan minulle samat punaiset kävelykengät, koska ne olivat omat suosikkini. Nyt siis tuntui mukavalta valita myös Epulle nämä ensisandaaleiksi. Ehkä päätökseen vaikutti myös hieman se, että ne näyttivät todella suloisilta näin minikokoisina. ;)
Epun tummansinisissä Baby GAPin shortseissa on aivan ihana pehmoinen hieman "kahiseva" puuvillacanvaslaatu, ja ihana pehmeä pintakäsittely ja pesty "outlook", joten luulen, että ne ovat todella mukavat pikkumiehenkin jalassa. Vyötärön sisäpuolella on nappikuminauhakiristys, joka on meillä ainakin ihan ehdoton juttu, koska ilman sitä varmaan yhdetkään housut eivät pysyisi jalassa hoikalla pojalla. Onneksi tämä vyötärön säätömahdollisuus löytyy nykyään useimmista vauvojen housuista. 
Hattu ja shortsit Baby GAP, t-paita GANT, sandaalit ECCO.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)