3.7.2011

Tukholman tärpit lastenvaateshoppailijalle

Tässä linkki tekemääni karttaan lastenvaatekaupoista Tukholmassa

HUOM!
Tähän postaukseen ja karttoihin merkityt tiedot kaupoista perustuvat käyntiini Tukholmassa heinäkuussa 2011 ja painottavat enimmäkseen keskustan (1-8) sekä Södermalmin aluetta (9-14).
Ennen matkaa kannattaa tarkistaa vielä päivitetty tieto vaikka netistä tai soittamalla liikkeisiin. 


KATSO MYÖS NÄMÄ:
http://eppusenkaapilla.blogspot.com/2011/07/tukholman-tarpit-osa-ii-kuvia.html

1. NK - Tavaratalo, todella upea lastenvaate- ja leluosasto. Laadukasta ja trendikästä pukeutumista vauvoista kouluikäisiin.
* Hamngatan 18
http://www.nk.se/


2. Åhlens - Tavaratalo. Suurehko lastenvaate- sekä leluosasto. Åhlensin "oma merkki" Parvel (edukkaita ja kivoja lastenvaatteita), paljon eri merkkejä.
* Klarabergsgatan 50
http://www.ahlens.se/


3. Design Torget, nimensä mukaisesti pientä design- sekä sisustustavaraa, mukana myös hauskoja lastenleluja, tarvikkeita ja asusteita sekä muuta mukavaa. 
* Sergengången 29
http://www.designtorget.se/designtorget/se/


4. Gallerian - Ostoskeskus täynnä liikkeitä. Täältä löydät mm. ison Polarn O. Pyret -liikkeen. Täällä myös Topshop sekä Topman trendikkäille vanhemmille ;)
* Brunkebergstorg 2
http://gallerian.se/Start.aspx

5. Ticket 2 Heaven -merkin oma kauppa. Lasten ulko- sekä sisävaatetusta Tanskalaisittain.
* Regeringsgatan 52
http://www.ticket2heaven.dk/

6. Noa Noa kaupasta löydät herkkää ja kaunista vaatetusta sekä äidille että tyttärelle myöskin Tanskalaisittain.
* Kungsgatan 9
http://www.noa-noa.dk/

7. Brio Brand Store löytyy Tukholman keskustasta. Brion tarvikkeet, vaunut, lelut sekä lastenkalusteet löytyvät täältä. Tyylikäs Brio -keräilijän ostospaikka.
* Norrlandsgatan 18
http://www.brio.net/

8. Gant flagshipstore klassisen ja ehkä hieman amerikkalaisvaikutteisten, laadukkaiden vaatteiden ystäville. Gantin vaatteita saa Ruotsista hieman edullisempaan hintaan kuin Suomesta. 
* Birger Jarlsgatan 15
http://www.gant.com


9. UNI on pikkuruinen retrovaikutteinen lastenvaateputiikki Södermalmilla. Useita tunnettuja merkkejä jopa suomalaisia Marimekkoa ja Aarrekidiä myöten.
* Åsögatan 130
http://www.unibarn.se/


10. Mini Rodinin oma liike on hipsterlasten vanhempien pyhiinvaelluspaikka. Aleaikaan mukavia löytöjä Suomen hintoja edullisemmin!
* Nytorgsgatan 36
http://www.minirodini.se/

11. Barnbutiken on pieni lastentarvike- sekä lelu- ja lahjakauppa Södermalmilla. Täältä löytyvät ihanat pienet tuliaiset sekä trendikkäimmät lastentarvikkeet.
* Götgatan 68
http://www.barnbutiken.net/

 12. Smallkids Södermalmilla myy merkkivaatteita 0-10 -vuotiaille lapsille. Merkkejä mm. Molo, Katvig, Småfolk, Ej sikke lej, Louie Louis, Me Too, Geggamoja, Mini a ture, Nova Star..
* Skånegatan 73
http://smallkids.se

13. Rackarungar on myös Södermalmilla sijaitseva lastenvaatekauppa, jossa myydään sekä uusia että second hand -lastenvaatteita.
* Skånegatan 78
http://www.rackarungar.se/

14. Babyplanet lastentarvikekauppa, jonka liikkeet löytyvät ainakin Södermamilta sekä Kungsholmenista. 
* Hornsgatan 86 (Södermalm)
http://www.babyplanet.se/


*** Lisää Tukholman tärppejä saa kirjoittaa kommenttilootaan. :)


Tulostettavat kartat löytyvät tästä alta. Ensimmäinen kartta on lähinnä aivan keskustan kaupoista ja toinen taas Södermalmilta.
Enjoy Stockholm!* Jos haluat "uudelleen blogata" nämä tiedot omassa blogissasi niin teethän sen lisäämällä linkin sivuilleni etkä vain kopioimalla tämän postauksen sisältöä. :)9 kommenttia:

 1. Kiitos, tämä lista otetaan mukan seuraavalle ruotsinristeilylle :D

  VastaaPoista
 2. M: Eipä kestä! Toivottavasti tästä on iloa jollekulle :) Varoitus, tämän listan seuraaminen saattaa johtaa rahanmenoon ;-D

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, kiitos myös minun puolestani:) Listassa oli monta uutta mielenkiintoista paikkaa! Meidän suosikkimme on vuosia ollut Kiddies´ (Nybrogatan 44). Siellä on hyvät valikoimat mm. RL:ia ja aleaikaan hyvät prossat:)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Kiitos hyvästä vinkistä! Tämä kiinnostaa varmasti kaikkia RL:n ystäviä, kuten MINUA! :))) Ensi kerralla sinne myös!

  VastaaPoista
 5. Tämä postaus aiheutti pakonomaisentarpeen päästä tukholmaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä postauksesta. Tarkoituksena on lähteä ensi viikolla Viikkarilla risteilylle 1,5v. kanssa ja päiväunet nukuttaa rattaissa. Äiti voi sit samalla pyöriä Södermalmin lastenvaatekauppojen läheisyydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä!:) Ja sama homma täällä (tai ainakin yritys lähteä taas), joten tarkoitus olisi sen jälkeen taas myös päivitellä tätä postausta jotenkin.:)
   Suosittelen todellakin tuota Södermalmia, ja varsinkin jos yhtään tykkää sisustuskaupoista..;)

   Poista
 7. Kiitos kattavasta listasta! Kävin noita läpi ja päivitin omaan blogiini samankaltaisen listan. :)

  VastaaPoista
 8. heippa, törmäsin sun blogiin kun etsin lastenvaatekauppa vinkkejä netistä kun ollaan ruotsiin lähdössä loppukuusta tosi kiva tällänen postaus jossa on selitettynä =) onko tietoa et onks noi Söderhallarnan lähellä olevat liikkeet vielä olemassa? :)

  http://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)