7.7.2011

Tukholman tärpit osa II - KUVIA


Vihdoinkin sain siirrettyä Tukholman kuvia koneelle, joten luvassa vielä muutama postaus aiheesta, jonka jälkeen lupaan siirtyä muihin juttuihin. Tukholma vaan sattuu olemaan yksi lempikaupungeistani, joten innostusta riittää. Nämä kuvat oikeastaan liittyvät TÄHÄN.
BUGABOO MEETS MISSONI

Tässä heti ensimmäiset kuvat. Ne on otettu NK:n ikkunasta ja tässä esitellään uudet Bugaboo kuosit (MISSONI COLLECTION). 
Aika trendikkäitä ja ihania, minulle ainakin kelpaisivat tällaiset "Bugikset". Nythän on näkynyt vastaavia monivärikuoseja sekä samantyylisiä graafisia "patterneja" monissa sisustuskankaissa, julisteissa jne. jo jonkin aikaa. Bugaboon sivuilla vielä kerrotaan tästä setistä näin: "Each Bugaboo + Missoni set includes a blanket knit in Italy with the signature luxury and premium quality both brands are known for."
Tässä vielä linkki Bugaboon omille sivuille, jos joku haluaa käydä ihailemassa näitä vielä tarkemmin: http://www.bugaboo.com/252
TICKET TO HEAVEN store in Stockholm


Tässä kuva Ticketin liikkeen edustalta ja kuten alekylteistä näkyy, aleaikaan siellä kannattaa vierailla. Liikkeen edessä oli pari rekillistä Ticketin "plain rain" asuja mutta koot oli jo myyty aika puhki, koska ainakaan ystäväni ei enää pojalleen oikeaa kokoa löytynyt. Kannattaa siis ehkä vierailla täällä alen ollessa vasta alussa, jos mielii tehdä tosi hyviä löytöjä. BRIO STORE


MIAU! Tämä ihana kisu hurmaa Brion oman myymälän ikkunassa Norrlandsgatanilla. Sisällä oli muutama muukin ihana sisustuskokonaisuus tehtynä tietysti Brion omilla kalusteilla. Itse rakastan Brion leluja ja olen niitä Epulle kerännyt useita, joten minusta oli todella mukava nähdä myös Brion oma liike. myös vaunuja oli paljon tarjolla, mutta en huomannut katsoa hintalappuja. 
UNI BARN


Tämä kuva on Södermalmilta UNI -liikkeen edustalta. Mainittakoon vielä, että Södermalmilta löytyy myös useita toinen toistaan ihanampia sisustusliikkeitä, joten ainakin minä olisin viihtynyt siellä pidempäänkin. 


MINI RODINI


Tässä muutama kuva Mini Rodinin liikkeestä. Kyseessä on siis pienehkö putiikki, mutta vaatteet ovat todella selkeästi ja kivasti esillä. Ikkunassa oleva dinotarra on todella suloinen, eikö? :)
Myös NK:lla on oma Mini Rodinin "shop in shop", joten jos ei ehdi tai jaksa lähteä Södermalmille asti, voi osan malleista löytää myös sieltä.


BARNBUTIKEN


Nämä kuvat o otettu Södermalmin liikkeen edestä. Täältä siis löytyvät ihanat pienet lahjatavarat, kuten ystäväni pojalleen ostama palapeli (ESITELTY TÄÄLLÄ).
sekä vauvatarvikkeet pikkutavaroista vaunuihin ja turvakaukaloihin. Mukana valikoimassa on myös muutama vaatekin. Mielestäni liikkeen logo on ihana ja jollain lailla tuo mieleen Barbapapat. (?) ;)
PALJON pieniä JA IHANIA LIIKKEITÄ..


Jos aikaa on lähteä vähän kauemmaksi Tukholman keskustasta, voi löytää uusia pieniä kauppoja erilaisine ihanuuksineen. Koska Tukholman vanha kaupunki sekä muut "turistirysät" on koluttu jo niin monesti, päätimme ystäväni kanssa jättää ne suosiolla väliin tällä kertaa. Södermalm olikin keskustan kauppojen tungoksen lisäksi virkistävää vaihtelua innokkaalle shopailijalle. Lisäksi kadunvarsilla olevat pienten ruokapaikkojen terassit houkuttelivat istahtamaan hetkeksi seuraamaan muita kaduntallaajia. Södermalmilla oli myös kauniita puistoalueita, joissa voisi hyvin kävellä vaikka rattaidenkin kanssa. Tänne on päästävä pian uudestaan! 


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!!! Harmi, että se mr paita oli huono, tylsis.

  VastaaPoista
 2. Minna: :)))) Itse paidassahan ei sinänsä ollut mitään vikaa paitsi että se oli rikki. Muuten ihana paita :)

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva juttu täällä Tukholman kaupoista, saanko lisätä kauppojen osoitteita ja tietoja täältä siihen luettelooni?. Laitan sitten linkitykset ja kiitokset blogillesi..

  VastaaPoista
 4. ^Tottakai saat lisätä, siksi linkitinkin sulle nämä sulle.:) Oisin laittanut sulle myös meiliä, mutta en löytänyt emailiasi mistään blogisivuiltasi.. en viitsi kommenttiboxiin kirjottaa.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)